acces-bars

Met Access Bars wordt je leven zoveel fijner

Bij toeval had Joyce Elshout wel eens iets over Access Bars gehoord, maar ze had er niet verder over nagedacht. ‘Ik ging gewoon weer door met mijn dagelijkse dingen. Maar toch bleef het steeds naar boven borrelen en op een gegeven moment, zonder dat ik ooit zelf een sessie had ondergaan, ben ik gaan uitzoeken waar ik een cursus kon volgen om zelf dergelijke sessies te geven. Dat gevoel was ineens heel sterk als een energie die naar boven kwam drijven.’

Ballast verbannen

Access Bars is een techniek om te zorgen dat alle ballast uit je leven wordt verbannen. Op je hoofd bevinden zich 32 punten die in verbinding staan met energiebanen. Door deze punten aan te raken, ontladen de blokkades, kunnen de energiebanen weer stromen en ontstaat er weer ruimte. Lichamelijke en psychische klachten gaan weg, je komt weer in balans.

Wil jij ballast uit je leven verbannen?

Helemaal niet zweverig

Dat klinkt misschien wat vaag of zweverig, maar dat is het beslist niet. Energie is nu eenmaal niet iets wat je in woorden kunt uitdrukken. Eigenlijk zou je het zelf moeten ervaren. Ik kan je alleen maar aanraden om er eens een uurtje voor te gaan liggen. Het enige wat ik doe is je hoofd aanraken met mijn handen terwijl jij lekker ontspannen ligt of zit. Gewoon met je kleding aan, dus er is niets spannends of engs aan.

Klachten verdwijnen

Op die manier heb ik al zoveel mensen geholpen om van hun klachten af te komen: van angsten, gepieker en een vol hoofd, tot (stressgerelateerde) rugklachten, burn-out en somberheid. Het dempt de prikkels bij kinderen met ADHD en zorgt voor ontspanning en ontstressing. En het mooie is dat iedereen het kan leren. Zelf geef ik hier maandelijks ook lessen in. Het is heel laagdrempelig en je hoeft er geen speciale gave voor te hebben. Zelfs kinderen kunnen het. Zij pakken het doorgaans heel makkelijk op, want ze zitten nog dichtbij hun eigen energie. Het is zelfs zo dat waar ik een uur nodig heb om iemand te behandelen, een kind aan slechts 20 minuten genoeg heeft. Een kind is nog zo puur en die energie gaat veel dieper.

Energie

Access Bars maken je leven op een heel eenvoudige manier veel prettiger en meer ontspannen. Het activeert het zelfgenezend vermogen van je lichaam. Alles wat ik bij mijn cliënt ontlaad, ontlaad ik ook bij mezelf. De energie gaat van de cliënt naar mij en niet andersom. Dus als ik bijvoorbeeld hoofdpijn zou hebben, voelt mijn cliënt dat niet. Ik vind het fijn dat ik anderen op deze manier kan helpen, hen behandelingen kan geven en mijn kennis door mag geven. Het is een heel fijne methode, waar ik alleen maar heel erg enthousiast van kan worden.

Datum: 02 september 2019