acne

Acne? Probeer een Bio-Peeling!

Als je last hebt van acne, dan herken je het vast. Telkens weer andere crèmes proberen, bij iedere nieuwe reiniger hopen op beterschap. Steeds weer hopen op een wondermiddel dat de puistjes eens echt zal verminderen. Helaas, wondermiddelen bestaan niet. Acne heeft een heel gerichte, doeltreffende maar tegelijkertijd subtiele aanpak nodig. Het is tijd voor een Bio-peeling.

Biologische kruidenpeeling

Deze natuurlijke peeling is uitermate geschikt om je acne of andere onzuiverheden aan te pakken. Bio-peelings worden namelijk gemaakt met natuurlijke ingrediënten, zoals plantenextracten, algen en essentiële oliën. De peeling is zo effectief omdat de celdeling wordt gestimuleerd. Deze stimulatie zorgt voor meer productie van collageen en elastine, wat de huid steviger en elastischer maakt. Doordat de huid weerbaarder wordt en van binnenuit vernieuwt, verminderen huidproblemen. Acne, maar ook andere klachten zoals:

  • Een vette huid
  • Pigmentvlekken en levervlekken
  • Littekens, striae en grove poriën
  • Rimpels en preventieve werking

Natuurlijk huidproces

Wist je dat je huid uit meerdere lagen bestaat? De Bio-peeling zorgt ervoor dat de aanmaak van nieuwe huid in deze huidlagen wordt aangewakkerd. Bij de meeste traditionele peelings wordt slechts de bovenste laag van de opperhuid weggehaald. Een biologische peeling vernieuwt je huid zonder deze te verdunnen. Dit komt door de vezels in de kruiden, die getransporteerd worden naar de onderste huidlaag. Daar geven ze een ‘teken’ af voor nieuwe celdeling. De huidlagen vernieuwen van onder naar boven en na tien dagen zie je dat aan een gezonde, egale opperhuid zonder beschadigingen terug!

Voor iedereen geschikt

In het algemeen hebben alle peelingen een gelijksoortig doel: het verbeteren van je huidklachten. Maar het is duidelijk dat je niet alle peelings over één kam kunt scheren. Zo hebben chemische peelings bijvoorbeeld een nadelig effect op een donkere huid. Met een natuurlijke peeling is dat niet het geval. Bio-peelings zijn voor elk type huid geschikt. De algen, natuurlijke ingrediënten en essentiële oliën zijn effectief, maar mild genoeg om nergens schade aan te kunnen richten.

Een biologische peeling vernieuwt je huid zonder deze te verdunnen

Het resultaat


Bij een Bio-peeling kun je kiezen voor één losse behandeling of voor een kuur. Ook al kies je voor één behandeling, je ziet gelijk resultaat. Voor een langer en sterker resultaat is een kuur een goede optie. Na de behandeling hoef jij je niet druk te maken over roodheid, vervelling, pijn of beschadigingen. Bio-peelings zijn niet agressief, en zodoende reageert de huid ook niet zo hevig. Wat zie je wel terug? Een mooie, zachte huid met een jeugdige en frisse uitstraling!

Schoonheidssalon Prinsenhuys


Ben jij op zoek naar een geschikte schoonheidsspecialiste die je oneffenheden grondig aanpakt? Dan ben je bij Schoonheidssalon Prinsenhuys aan het goede adres. Met verschillende behandeling voor je gezicht en lichaam zoeken we samen naar de oplossingen voor jouw huidprobleem. Ook voor ontspanningsbehandelingen of manicure kun je bij ons terecht.

Datum: 23 juli 2020