Acnebehandeling

Acne? Zó kom je er weer vanaf!

Helaas: die pukkels, puistjes en ontstekingen beperken zich niet tot de tienerjaren. Als je acne hebt, kan dat je gevoel van zelfvertrouwen sterk beïnvloeden. Daarnaast is het zo, dat dikke lagen foundation en concealer ook niet de oplossing zijn, omdat er dan ook meer kans is op nog meer puistjes, mee-eters en ontstekingen. Ook de agressieve middelen uit de drogist werken vaak averechts. Help, wat nu?

Weg acne!

Tijd voor een grondige aanpak waarmee je in een paar stappen weer een mooie, gladde en egale huid krijgt! Schoonheidsspecialiste Sandra Wissink helpt om de huid van de klanten in haar salon te verbeteren. Omdat zij gespecialiseerd is in acnebehandelingen, kun jij ervan op aan dat je in deskundige handen bent.

De behandeling

Als je voor het eerst bij Sandra komt, vindt er eerst een zeer uitgebreide intake plaats, waarbij je huid bekeken wordt. Om na te gaan waar je huidproblemen vandaan kunnen komen, informeer ik naar verschillende zaken. Zo vraagt ze naar je medicatiegebruik, je huidige verzorging, welke make-up je gebruikt, je voeding en leefstijl en eventuele erfelijke zaken binnen je familie. Is alles in kaart gebracht, dan stelt Sandra een behandelplan op en kan de eerste behandeling beginnen. Tijdens de behandeling reinigt ze onder andere je huid erg goed en worden de talgklieren schoongemaakt. Sandra werkt met natuurlijke producten van Nouvital Cosmetics en heeft ook een speciale lijn voor tieners. Voor het beste resultaat zijn meerdere behandelingen nodig om jouw huid weer in balans te brengen. En om de effecten van de behandeling te versterken, is het verstandig dat je ook thuis de voorgeschreven producten gebruikt, omdat daar vaak de basis van het probleem zit. Natuurlijk krijg je van Sandra kundig advies hoe je je huid thuis ook goed verzorgt.

Voor het beste resultaat zijn meerdere behandelingen nodig

Gespecialiseerd in acnebehandelingen

Sandra heeft de acnespecialisatie van de voortgezette opleiding tot schoonheidsspecialist gevolgd en is geregistreerd bij de ANBOS. Ben jij aanvullend verzekerd? Dan kun je recht hebben op een (gedeeltelijke) vergoeding van de acnebehandelingen. Bij sommige verzekeraars is een vergoeding zelfs op elke leeftijd mogelijk. Ga bij je eigen zorgverzekeraar na hoe dit voor jou is geregeld.

Stralender op je werk

Iedere vrouw is mooi, en heeft haar eigen schoonheidskracht. Alleen is die verstopt of laten vrouwen het onvoldoende zien. Door bijvoorbeeld beauty- en make-uptrainingen die Sandra geeft, brengt zij passie, zodat ze haar klanten kan laten zien hoe krachtig bepaalde kleuren en hoe de juiste verzorging kunnen zijn voor de uitstraling van de vrouw, waardoor ze weer kunnen geloven in de kracht van hun eigen schoonheid! Door een mooie zelfverzekerde uitstraling, ben je ook veel krachtiger en stralender op je werk. Want een krachtige uitstraling is een succesvol zakenleven!

Datum: 06 december 2018