Acne

Een frisse huid zonder acne

Doet jouw huid pijn van alle ontstekingen, bulten en puisten? Bepaalt jouw onrustige en onzuivere huid jouw dagelijks leven? Heb je al van alles geprobeerd, maar blijft de acne in je gezicht terugkomen? Het liefst verstopt je jezelf onder een dikke laag make-up. Je wil je niet rot voelen, maar juist trots zijn op wie je bent en hoe je eruitziet.

Acne komt ook bij volwassen vrouwen voor

Acne is een veel voorkomend probleem. Vroeger dacht men dat acne een puberprobleem was, maar nu zien we dat het steeds vaker ook bij volwassen vrouwen voorkomt. Het is heel vervelend, ook omdat acne een grote psychologische impact heeft. Met de juiste aanpak kun je weer genieten van een frisse en pijnloze huid, en ga je weer met opgeheven hoofd naar buiten!

Persoonlijk behandelplan

Vaak bieden reguliere schoonheidsbehandelingen slechts tijdelijke oplossingen. Bij een arts krijg je vaak medicijnen voorgeschreven. Die kunnen de acne onderdrukken, maar werken niet aan de oorzaak, waardoor bij het stoppen met het medicijn de acne vaak in volle hevigheid terugkeert. Een effectieve aanpak vraagt een diepgaande kennis van de huid. Door middel van een uniek en persoonlijk behandelplan, dat erop gericht is om de huid van binnenuit te versterken en te laten herstellen, is een huidspecialist in staat om een huid weer te laten stralen.

Huidanalyse

Je krijgt een huidanalyse en een uitgebreid consult, waarbij gekeken wordt naar de conditie van je huid, je levensstijl, wensen en doelstellingen. Voor een diepe kijk in je huid zonder deze binnen te dringen of te beschadigen, gebruikt huidspecialist Agnieszka Bartecka de Observ520. Dat is de nieuwste en innovatiefste manier waarmee meer informatie dan ooit tevoren verkregen kan worden. Door deze fantastische moderne techniek heeft jouw huid geen geheimen meer. Aan de hand van de uitgebreide SkinTreat Analyse stelt Agnieszka Bartecka samen met jou een behandelplan op maat op. Hier komen ook voedingsadviezen bij en het Home SkinTreat Pakket.

Je krijgt een huidanalyse en een uitgebreid consult

De behandeling

De acnebehandeling start met een dubbele reiniging, waarbij de talg, vuil en dode huidcellen worden verwijderd. Met een dunne naald maakt Agnieszka een opening waardoor zij het opgehoopte talg naar buiten drukt. De aansluitende peeling desinfecteert, activeert de doorbloeding en het lymfesysteem, trekt onzuiverheden uit de huid en zorgt voor een snelle celvernieuwing. Tot slot brengt Agnieszka een hydraterende crème aan.

Minder acne-uitbraken

Geleidelijk merk je dat jouw huid rustiger, gladder en egaler wordt. De hoeveelheid puistjes en mee-eters neemt af en acne-uitbraken komen steeds minder voor. Het behandeleffect gaat verder dan alleen maar de huid: een verbetering van acne heeft vaak een positief effect op het zelfvertrouwen.

Door verzekering vergoed

Doordat Skin Treat aangesloten is bij de ANBOS en een geregistreerde acnespecialisatie heeft, kunnen de behandelingen door je verzekering worden vergoed. Raadpleeg je polisvoorwaarden welke vergoeding je kunt krijgen voor de behandeling van acne.

Datum: 21 november 2018