huid

Haal het beste uit jouw huid naar boven

Met name in de koude maanden van het jaar vallen onregelmatigheden in je huid extra op. Gure wind en kou drogen de huid uit, waardoor lijntjes en rimpels meer opvallen en je teint zijn frisse uitstraling verliest. Ook een onzuivere huid kan er onrustig op reageren. Hoe houd je je huid gezond en mooi?

Een mooie, gezonde huid

Neem een huidaandoening als acne, ook wel ‘jeugdpuistjes’ genoemd. Ongeveer 85% van de pubers en jongvolwassenen heeft ermee te maken (gehad). Bij de één beperkt deze goedaardige aandoening van de huid zich tot af en toe een puistje. Bij de ander is het een serieus probleem. Acne wordt veroorzaakt door een ontsteking van de talgklierfollikel. Dit ontstaat meestal onder invloed van hormoonveranderingen. Acne beperkt zich niet alleen tot het gezicht maar kan ook voorkomen op de rug en borst.

‘Jeugdpuistjes’

Alhoewel het woord ‘jeugdpuistjes’ doet vermoeden dat deze aandoening alleen bij jongeren voorkomt, komt acne bij volwassenen vaker voor dan je misschien denkt. Dit kan ook veroorzaakt worden door een onbalans in de hormonen (zwangerschap, overgang, pilgebruik). Al kan het ook het gevolg zijn van verkeerde voeding, een onjuiste huidverzorging of stress. Doordat je heel onzeker wordt van acne, ga je vaak van alles proberen. Maar over het algemeen zijn de huis-tuin-en-keukenmiddeltjes die je overal kunt kopen niet afdoende om acne effectief te bestrijden. Daarvoor heb je eigenlijk een specialist nodig.

Acnebehandelingen

Gediplomeerd huidspecialiste Margo Mast heeft zich met haar praktijk helemaal gericht op huidverbetering: ‘Wij hebben ons gespecialiseerd in het behandelen van acne en willen graag met jou de uitdaging aangaan om je te helpen aan een mooie frisse en gezonde huid. Met onze speciale acnebehandelingen, die we helemaal afstemmen op jouw huid, maken we je huid sterker en weerbaarder, waardoor er minder ontstekingen ontstaan, je talgklieren minder talg aanmaken en je huid mooier en schoner wordt. Voor thuis krijg je een goede instructie mee om je huid op de juiste manier te verzorgen. Daardoor is het mogelijk je acne weer beter onder controle te krijgen. Wij zijn acnegespecialiseerd en bezitten de nodige certificaten. Hierdoor krijg jij onze acnebehandelingen vaak vergoed van de verzekering.’

Met onze speciale acnebehandelingen maken we je huid sterker en weerbaarder

Bindweefselmassage

Oogt je huid vaal en futloos? Dan is een hannah bindweefselmassage een absolute aanrader. Verklevingen worden opgeheven, de doorbloeding gestimuleerd en de huidfuncties genormaliseerd. Bij Original Skin wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. De hannah bindweefselmassage sluit daar goed op aan. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Behalve huidverbeterend, werkt de massage ook ontspannend! ‘Om je huid in goede conditie te krijgen of te houden, is een bindweefselkuur een aanrader op het gebied van huidverbetering, huidverjonging en littekenbehandeling’, vertelt Margo enthousiast.

Huid thuis verzorgen

‘Wij werken daarbij met hannah producten die speciaal op jouw huid zijn afgestemd. Alle producten zijn in staat om een ‘probleemhuid’ te verbeteren, en je kunt wel nagaan wat de impact van de producten is in combinatie met de bindweefselmassage. Samen met jou worden precies de juiste producten voor jouw huid gekozen, zodat je je huid ook thuis optimaal kunt verzorgen.’

De CryoPen

Stoor jij je al tijden aan die kleine cosmetische huidoneffenheden? Ontsierende wratjes, fibromen (steelwratjes), moedervlekken of ouderdomsvlekken: ze waren er ineens, maar hoe kom je er vanaf? Met de CryoPen kun je ze gemakkelijk, snel, doeltreffend en tot op de millimeter nauwkeurig laten verwijderen. De behandeling is vrijwel pijnloos en beschadigt het gezonde weefsel niet. Het is een steriele procedure en geeft prachtige resultaten.

Datum: 03 december 2018