acne

Jouw offensief tegen acne!

Acne. Een bijzonder vervelend fenomeen waar je zo snel mogelijk mee wilt afrekenen! Helaas zal je onzuivere huid niet zonder enige actie verdwijnen. Gezond eten, veel water drinken en voldoende rust zijn belangrijke factoren hierbij. Maar om echt van acne af te komen, zul je de huid aan moeten pakken.

Acne?

Als je last hebt van acne, weet je het misschien al wel. De essentie van huidverbetering zit hem in het reinigen. Ook als je geen make-up draagt, is je huid aan het eind van de dag behoorlijk vervuild. Dat komt door uitlaatgassen, zweet, doordat je aan je gezicht zit, enzovoorts. Dit vuil en deze bacteriën kunnen de toch al acne-gevoelige huid alleen maar verergeren.

De juiste verzorging

Goed reinigen is alleen lang nog niet zo gemakkelijk. Zo kan een gevoelige huid soms heftig op bepaalde producten reageren. De huid wordt rood, droogt uit of wordt juist nog vetter. Om te weten wat geschikt is voor jouw huid, is het raadzaam een expert om advies te vragen. Bij Farm de Beauty bieden we speciale reinigende gezichtsbehandelingen aan voor acneklachten, en kunnen we je informeren over de juiste verzorging.

Offensief tegen acne

Een peeling is onmisbaar bij jouw offensief tegen acne. De functie van een peeling is onder andere de bevordering van celvernieuwing. Ook stimuleert het de productie van collageen en elastine stimuleren, wat voor een stralende en vernieuwende huid zorgt!

Wij adviseren je graag over de juiste behandelingen en producten

Op basis van algen

De Décaar Algae Peeling is één van de peelings die we bij Farm de Beauty kunnen inzetten in de behandeling tegen acne. Deze unieke biologische peeling van Décaar is ontwikkeld door een dermatoloog en is gemaakt op basis van algen, puur natuurlijke planten ingrediënten en essentiële oliën. Daardoor is de behandeling niet agressief. Wel zo fijn voor een toch al aangedane huid!

Vergoeding

Sommige acne-therapieën kunnen vergoed worden uit je zorgverzekering. Veelal is dit geen onderdeel van de basisverzekering, dus zul je moeten kijken of je aanvullend verzekerd bent voor dit soort behandelingen. Neem contact op met je zorgverzekeraar, zodat hij of zij jou kan vertellen hoeverre je huidbehandeling in aanmerking komt voor een vergoeding!

Voor jou!

Heb jij last van acne en wil jij er wat aandoen? Jeanette van Farm de Beauty kan jou helpen! Deze schoonheidssalon in den Haag is gespecialiseerd in het verbeteren van de huidconditie, dus je bent hier in goede handen. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op en ondervind samen wat er aan jouw oneffenheden gedaan kan worden.

Datum: 23 juli 2020