acne

Last van acne? Zó kom je ervan af!

Helaas, die pukkeltjes, puistjes en ontstekingen blijven niet beperkt tot de tienerjaren. Als je acne hebt, kan dat je gevoel van zelfvertrouwen behoorlijk sterk beïnvloeden. Daarnaast is het zo dat die lagen foundation en concealer je poriën verstoppen, waardoor je alleen maar meer kans hebt op nog meer puistjes en ontstekingen. Ook de agressieve middelen uit de drogist werken vaak averechts. Help, wat nu?

Acnehuid

Het is tijd voor een grondige aanpak waarmee je in een paar stappen weer een mooie, gladde en egale huid krijgt! Huidspecialist Renate van Staveren helpt al 16 jaar om de huid van klanten in haar praktijk te verbeteren. Renate: ‘Doordat ik gespecialiseerd ben in acnebehandelingen, kun jij ervan op aan dat je in deskundige handen bent. Omdat ik me levendig kan voorstellen hoe vervelend het is om chronisch last te hebben van een onrustige acnehuid, bied ik hiervoor een speciale behandeling aan.’

Acnebehandeling

‘Als je voor het eerst bij mij komt, vindt er eerst een zeer uitgebreide, kosteloze intake plaats van ongeveer een half uur. Ik zal eventuele make-up bij je verwijderen en daarna grondig de huid bekijken en analyseren. Om na te gaan waar je huidproblemen vandaan kunnen komen, informeer ik naar verschillende zaken. Zo vraag ik naar je medicatiegebruik, welke make-up en huidverzorging je nu gebruikt, je voeding en leefstijl en eventuele erfelijke zaken binnen je familie. Hebben we alles in kaart gebracht, dan stel ik een behandelplan op en kunnen we de eerste behandeling inplannen. Voor de beste resultaten is het belangrijk dat je de behandelingen in kuurverband volgt. De eerste behandelingen zullen snel op elkaar volgen en daarna zal er meer tijd tussen zitten, omdat de huidconditie gaat verbeteren. Om de effecten van de behandeling te versterken, is het verstandig om thuis de juiste producten te gebruiken. Gelukkig behaal je met de thuisproducten die ik je adviseer wel 75% van je huidverbetering thuis. Dat is heel veel!’

‘Voor de beste resultaten is het belangrijk dat je de behandelingen in kuurverband volgt’

Make-up voor de acne

‘In mijn praktijk werk ik al jaren met de mooie make-up van Mineralogie. Mineralogie is make-up gemaakt van 100% mineralen. Mineralen zijn natuurlijk, wat betekent dat ze vrij zijn van talk, parfum, kleurstof en andere ongewenste ingrediënten die doorgaans te vinden zijn in andere make-up (merken). De producten van Mineralogie bevatten natuurlijke SPF, anti-oxidanten, vitamine A en E, hydraterende en voedende bestanddelen. Ze geven de huid een gezonde en natuurlijke glans en verstoppen de huid niet. Daarom is deze make-up ook zeer geschikt op een huid met acne, gevoelige huid of een overreactieve huid. Mineralogie is ook geschikt voor de mannenhuid.’ Ook bij rosacea, couperose, fijne lijntjes en rimpels, wallen enzovoort ben je bij LaPerla aan het juiste adres. Voor elk huid(probleem) is er een passende behandeling en advies!

Vergoeding bij acnebehandeling

Renate heeft de acnespecialisatie van de voortgezette opleiding tot schoonheidsspecialist gevolgd en staat geregistreerd bij de zorgverzekeraars. Ben jij aanvullend verzekerd? Dan heb jij recht op een (gedeeltelijke) vergoeding van de acnebehandelingen. Ga bij je eigen zorgverzekeraar na hoe dit voor jou is geregeld.

Datum: 12 december 2019