Afvallen

Afvallen? Zo eet je minder suiker!

Wist je dat de gemiddelde Nederlander 11.000 suikerklontjes per jaar eet? Dat is 44 kilo suiker! En als je denkt dat dit niet voor jou geldt, dan heb je dit mis. In veel producten zitten verborgen suikers, zodat je zonder dat je het doorhebt allemaal suiker binnenkrijgt.

Neutraliseert suiker

Wil jij minder suiker per dag eten én ook afvallen? Het nieuwe afslankcomplex Slimplex bestaat uit verschillende planten die jou kunnen helpen om gewicht te verliezen. Het meest unieke van Slimplex is dat het de zoete smaak van suiker neutraliseert.

Afvallen

Wanneer je na het gebruik van Slimplex een stukje chocolade eet, dan proef je geen suiker meer. Hierdoor wordt dat normaal zo lekkere stukje chocolade ineens vies. Je bedenkt je dan wel 3 keer voordat je nog een stukje in je mond stopt. Hierdoor eet je niet alleen minder suiker, je krijgt óók minder calorieën binnen, waardoor je kunt afvallen. In Slimplex zit het plantje Gymnema sylvestre. Dit plantje komt voor in Zuid-Azië en heeft de unieke eigenschap om de smaak van suiker of de zoete smaak van voeding te neutraliseren. Gymnema sylvestre werkt niet alleen als eetlustremmer, maar ook het verlangen naar zoetigheid wordt door het plantje verminderd. Spiritual Balance biedt Slimplex aan.

Het meest unieke van Slimplex is dat het de zoete smaak van suiker neutraliseert

Hét gezondheidscentrum

Spiritual Balance is hét gezondheidscentrum (met een spiritueel tintje) in Strijen. Hier vind je alles onder één dak: natuurgeneeskundige behandelingen, intuïtieve sessies en diverse massagevormen, zoals stoel-, sport-, fibromyalgie-, thai yoga-, indian head- en natuurlijk de klassieke ontspanningsmassage.

De Groene Pionier

Onder hetzelfde dak als Spiritual Balance vind je ook de biologische en natuurvoedingswinkel De Groene Pionier. De winkel heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van biologische en natuurlijke voeding en een uitgebreid assortiment glutenvrije levensmiddelen.
De Groene Pionier is het verkooppunt van de Vegetarische Slager, met de lekkerste vleesvervangers op basis van soja en lupine. De producten zijn heerlijk vol van smaak en hebben een stevige bite.

Datum: 05 juli 2018