Cavitatie

Cavitatie: voorgoed afrekenen met je vetjes!

Jij hebt de dagen afgeteld. Wat wilde je toch graag dat die gure wind, regenbuien en kille temperaturen zouden plaatsmaken voor een zacht zonnetje, warmte en een licht briesje. Maar nu puntje bij paaltje komt, zie je toch een beetje tegen de naderende lente op. Want nu je die dikke truien en grote vesten mag omruilen voor luchtige jurkjes en rokjes, ben je jezelf ineens érg bewust van je lijf. Hoewel je gezond eet en sport, schaam je je bijvoorbeeld voor je zware bovenbenen, je lovehandles of je buikje. Zet je schaamte opzij: met cavitatie reken je voorgoed af met je vetjes!

Maak kennis met cavitatie

Cavitatie is geen manier om af te vallen, maar om je figuur te verbeteren door je te verlossen van de laatste hardnekkige vetrandjes. Ik zal je daarom eerst aanraden om je vet weg te krijgen door middel van sporten en het volgen van een gezond voedingspatroon. Hier kan ik je ook bij helpen. Maar heb jij juist van álles al geprobeerd? Dan is cavitatie waarschijnlijk de juiste methode voor jou! Wat is het precies? Cavitatie is een pijnloze methode, waarbij door middel van druk- en geluidsgolven vetcellen worden afgebroken in je lichaam. Heel fijn: omdat je lichaam op de behandelde plek geen nieuwe vetcellen meer aanmaakt, is het effect blijvend!

Hoe werkt het?

Er wordt een behandelkop op de te behandelen plek geplaatst. Die kop geeft ultrageluidsgolven af, waardoor de vetcellen worden ‘opengetrild’. Vervolgens gaat het vet uit de cellen, en dat vet komt in de lymfe en in de bloedbanen terecht. Het komt vervolgens in de lever en de nieren, en daarna verlaat het via de urine en de ontlasting het lichaam. Heel natuurlijk dus. De methode is veilig en kent geen bijwerkingen of hersteltijd. Ook mooi meegenomen: de behandeling zorgt ook cellulitevermindering en huidverstrakking. Al na één behandeling is er resultaat te zien. Cavitatie in kuurverband levert echter het beste resultaat op. De hoeveelheid benodigde behandelingen hangt af van de dikte van de vetlaag en van het resultaat dat je voor ogen hebt.

Jenny (32) ging je voor!

‘Drie jaar geleden begon ik met mijn proces om weer in shape te komen. Hierbij richtte ik mij vooral op mijn buik, benen en billen. Ik vond het belangrijk dat die mooi in vorm kwamen. Van alles deed ik: sit-ups, lunges, squats, de legpress. Omdat ik ook gezond at, zag ik best snel resultaat: mijn lijf werd strakker. Gemotiveerd bleef ik mijn goede leefstijl doorzetten. Maar na ruim driekwart jaar zag ik nog stééds wat vetrandjes. Terwijl ik juist zó graag van mijn vetkussentjes en mijn lovehandles af wilde zijn! Onder het mes gaan vond ik echter een te ingrijpende en ook te dure ingreep. Gelukkig belandde ik via via bij Hella, die mij door middel van cavitatie van die laatste vetjes kon afhelpen. Inmiddels heb ik mijn behandelingskuur achter de rug. En wauw, wat ben ik blij met het resultaat! Mijn lovehandles zijn foetsie en ook mijn benen en billen worden niet meer vergezeld door vetkussentjes.’

Cavitatie is een pijnloze methode, waarbij vetcellen worden afgebroken in je lichaam

Gezondheidstip van Hella

‘Een lekker volkorenbroodje past prima binnen een gezond voedingspatroon. Mits je deze ook belegt met gezond beleg natuurlijk! Geen zorgen: ‘verantwoord’ en ‘lekker’ gaan heel goed samen. Kies bijvoorbeeld voor verantwoorde varianten als humus, gekookt ei, avocado, 30+-kaas of een light zuiverspread, en versier je broodje met plakjes tomaat en komkommer, of rucola. Eet smakelijk!’

Besteed gezonde aandacht aan jezelf!

‘Ik wil weer lekker in mijn vel zitten’ of ‘Ik wil van mijn lovehandles af’. Herken je je in deze hulpvragen? Ik help je graag om weer lekker in je vel te komen, zowel fysiek als mentaal. Daarvoor bied ik een scala aan behandelingen aan, zoals voedings- en gewichtscoaching, brainspotting, cavitatie en compressietherapie. Verder kun je ook bij me terecht voor een heerlijke schoonheidsbehandeling. Goed om te weten is dat ik gediplomeerd gewichtsconsulent ben en bij de BGN ben aangesloten. Dat betekent dat mijn coachingsconsulten veelal (gedeeltelijk) vergoed worden door je zorgverzekeraar!

Datum: 26 februari 2019