Gezond

Een gezond leven begint bij het maken van de juiste keuzes

Afvallen kan op veel manieren, maar ze zijn lang niet allemaal gezond en voor een langere tijd effectief. Hét wonderdieet bestaat helaas niet. Kies liever een verantwoord eetpatroon, waarbij je geleidelijk afvalt en toch alle voedingsstoffen binnenkrijgt. De kilo’s zitten er niet 1-2-3 aan, dus verwacht ook niet dat ze er 1-2-3 weer af zijn.

Jolanda Lekx-Pluijmert, gewichtsconsulent

Zoektocht naar een gezond gewicht

Ik ben er voor je als je bent vastgelopen in je pogingen tot een gezonde leefstijl en daarbij ook in je zoektocht naar een gezond gewicht. Ik wil je motiveren, inspireren en ga op zoek naar een leefstijl die past bij jóú, waarbij ik je op weg help naar de beste versie van jezelf. Zo hoef je nooit meer een dieet te volgen!

Kleine aanpassingen

Vaak bereik je al enorme resultaten met het maken van kleine aanpassingen in je huidige eetpatroon. Ik geef bijvoorbeeld alternatieven voor:

  Een gezond(er) leven begint bij het maken van de juiste keuzes

  Kleine aanpassingen

  Vaak bereik je al enorme resultaten met het maken van kleine aanpassingen in je huidige eetpatroon. Ik geef bijvoorbeeld alternatieven voor:

  • broodbeleg
  • verantwoorde lekkere tussendoortjes
  • hoe je elke dag gemakkelijk meer groenten kunt eten door te variëren en het te verspreiden over de hele dag
  • de juiste volkorenvarianten te kiezen (door goed de etiketten te bekijken)
  • welke zuivelproducten je het beste kunt kiezen
  • tussendoortjes, zoals dagelijks een handje gemengde (ongezouten) noten eten als lekker vullend tussendoortje of in de yoghurt, havermout of salade

  En er is nog zoveel meer te leren over voeding!

  Supermarktconsult

  Hoe weet je nou welke producten je het best kunt kopen en welke je maar beter kunt laten liggen? Een leuke manier om hierachter te komen is door een keer met mij naar de supermarkt te gaan: een ‘supermarktconsult’. Een gezond(er) leven begint bij het maken van de juiste keuzes in de supermarkt. Ik leer je etiketten lezen en laat je zien waar je op moet letten, zodat je in het vervolg zelf de beste producten kunt kiezen.

  Datum: 06 november 2018