healthcoach

Gezocht (m/v): healthcoach!

Je hebt al van alles geprobeerd om van die vetrolletjes af te komen: van het skippen van koolhydraten en suikers tot sapkuur. Tot je grote frustratie zaten die verloren kilo’s er weer binnen no time aan, waardoor je wéér opnieuw moest beginnen. Maar wat dan wel werkt? Jij ziet door alle voedingsadviezen het bos niet meer hoor. Word je eigen healthcoach en bereik voor eens en altijd resultaat!

Persoonlijke behoeftes

In het startprogramma van Fitlijf krijg je meer inzicht je leef- en eetpatroon. Wat iemand per dag nodig heeft, verschilt per persoon. Daarom krijg je een op maat gemaakte oplossing, bestaande uit normale gezonde én uitgebalanceerde voeding. Hierbij wordt gekeken naar de verhouding koolhydraten, eiwitten en vetten in je voeding. Dit evenwicht moet perfect zijn, zodat je stofwisseling in balans blijft. Je zult zo blijvend afvallen, waardoor je nooit meer hoeft te lijnen.

Inzicht

Géén diëten of shakes dus! Ook hoef je geen calorieën te tellen of jezelf uit te hongeren. In 10 weken krijg je inzicht in je eigen eetgedrag en leefstijl. Je komt erachter wat je valkuilen zijn en hoe je hier beter mee om kan gaan. Natuurlijk wordt ook rekening gehouden met eventuele allergieën en onregelmatige tijden als weekenden en vakanties. Klaar voor een nieuw begin? Kies voor het startprogramma en ga vandaag nog aan de slag voor een fit lijf!

Het startprogramma

In het tien weken tellende startprogramma van Fitlijf kun je heel wat verwachten. Je krijgt een werkboek, waarin je aan de hand van tips en tools werkt aan een fitte leefstijl. In de tien één op één gesprekken met Fitlijf coach Marjan Hageman bespreek je je vorderingen. Heb je het even zwaar (die chocoladereep blijft je maar aanstaren)? Dan kun je op ieder moment van de dag advies of een peptalk krijgen van de coach via de mail en WhatsApp.

In 10 weken krijg je inzicht in je eigen eetgedrag en leefstijl

Doel bereiken

Daarnaast krijg je allerlei lekkere recepten mee voor thuis – wat dacht je van een verse pasta met noten of gestoomde courgette en aubergine? Om je progressie bij te houden, vinden er verschillende weeg- en meetmomenten plaats. Heb je je doel inmiddels bereikt? Goed zo! Aan de hand van de tips voor de toekomst kun je deze resultaten blijvend vasthouden en een heel leven lang genieten van je mooie figuur.

Online

Lijkt coaching je wel wat, maar kun je bijvoorbeeld door een druk schema geen gaatje in je agenda vinden voor gesprekken op locatie? Dan is online coaching wat voor jou. Je vult eerst een aantal voedseldagboeken in. Ook beantwoord je een aantal vragen over je gezondheid, je leefstijl en je ervaring met beweging en sport. Vervolgens rolt er een persoonlijk advies uit. De consulten met Marjan vinden plaats via de telefoon, Skype of de mail. Easy peasy!

Datum: 14 mei 2018