afvallen

Gezond afvallen: zó pak je het aan!

Jij hebt een héérlijke vakantie gehad. Niet alleen figuurlijk (luieren en bruinbakken op het strand), maar zéker ook letterlijk. Jouw voornaamste vakantiesouvenir? Extra kilo’s! Bij thuiskomst moest je namelijk constateren dat de weegschaal een schrikbarend hoog getal aangeeft én dat je favoriete spijkerbroek niet meer dichtgaat. Help, wat nu?

Geen crashdieet

Misschien ben je geneigd om jezelf op een crashdieet te zetten. Niet zo’n goed plan: niet alleen is kauwen op alleen maar blaadjes vreselijk saai, op den duur zullen die kilo’s er toch weer vrolijk aan vliegen. Tijd dus voor een échte oplossing! Steeds meer mensen ontdekken de effectieve werking van Isagenix, dé afslankmethode die sinds negen maanden in Nederland verkrijgbaar is.

De échte oplossing

Een van de mensen die de effectiviteit van het programma in levenden lijve hebben ondervonden, is oprichtster van Isa-fit Connie van den Putten. Isa-fit Nederland is een van de grootste distributeurs op de Nederlandse markt van Isagenix. Connie: ‘Als sportschoolhoudster ben ik altijd op zoek naar de béste producten van mijn klanten. Ze komen tenslotte ook bij mij om aan hun figuur en conditie te werken, gewicht te verliezen energie op te bouwen of hun sportprestaties te verbeteren. Hoewel een grote groep mensen in Nederland kampt met overgewicht, zijn er behalve zware ingrepen geen échte oplossingen te vinden. In september 2017 ontdekte ik Isagenix en ging ik er zelf intensief mee aan de slag. Vanwege mijn goede ervaringen besloot ik ook anderen er bekend mee te laten raken. Want wanneer je een positieve ervaring hebt, dan wil je dit natuurlijk het liefst met iedereen delen!

Wat is Isagenix?

Isagenix heeft een compleet andere kijk op jouw gezondheid en gewichtsverlies. De productlijn concentreert zich op het bereiken van een optimale gezondheid door je lichaam te voorzien van álle voedingsstoffen die het nodig heeft. Zonder toegevoegde kleur-, smaak- of zoetstoffen! Waarom is dit zo belangrijk? 70% van al het voedsel wat te vinden is in de supermarkt, is bewerkt (waaronder olie, zout, kaas, brood, chips en frisdrank). En maar 16% van het voedsel dat je in de supermarkt koopt, is onbewerkt of licht bewerkt (waaronder verse groente en eieren). In het sterk bewerkte fabrieksvoedsel in supermarkten zijn vooral suiker, vet en zout de boosdoeners. Dit voedsel in deze categorie bevat vaak weinig mineralen, vitaminen en vezels. Niet verrassend dat fabriekseten met regelmaat in verband wordt gebracht met ziektes als obesitas, diabetes type 2, hart- en vaatziekten en diverse vormen van kanker. Kortom: fabriekseten is niet goed voor je!

Een groter bewustzijn

Met alle toevoegingen in ons eten weet je dus eigenlijk niet of je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Hoe kun je je hier nou wel bewust van zijn? Het Amerikaanse merk Isagenix speelt hierop in. Het dieet bestaat uit shakedagen en detoxdagen. Deze afwisseling van shakes en detox is bepalend voor het verschil. Even op een rijtje:

  • Shakedag: je vervangt twee maaltijden per dag door een caloriearme, eiwitrijk en lekkere shake. Daarnaast geniet je van een uitgebalanceerde avondmaaltijd.
  • Detoxdag: zorgt ervoor dat het natuurlijk herstellen van je lichaam wordt geactiveerd en dat gifstoffen uitgevoerd worden. Hiermee verlies je effectief kilo’s en centimeters én komt je lichaam weer in balans.

Goed om te weten

De producten van Isagenix zijn gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en werken effectief. Aan de dranken, shakes, snacks, energie- en prestatiesupplementen worden geen kunstmatige kleur-, smaak- of zoetstoffen toegevoegd!

7 kilo kwijt!

‘Wat een mooi product! Ik heb meer energie, ik slaap beter én ben ruim 7 kilo lichter in 7 weken tijd, Nog steeds ben ik op gewicht. Inmiddels heb ik al zóveel mensen geholpen aan een betere gezondheid en aan fantastische resultaten.’ – Sharon

Voordelen

Wat zijn de voordelen van Isagenix?

  • Een voedingsprogramma dat meer biedt dan alleen afvallen.
  • Je bereikt een optimale gezondheid en gewichtsverlies door je lichaam te voeden, te reinigen van gifstoffen en zo het herstellend vermogen van het lichaam te activeren.
  • Alle ingrediënten zijn 100% natuurlijk en organisch, vrij van chemicaliën en van de hoogst mogelijke kwaliteit.
  • Je hoeft niet naar de winkel: alle producten kun je online bestellen en worden rechtstreeks bij je thuis geleverd.

Voor jou!

Ben je benieuwd geworden naar de producten van Isagenix? Alle producten zijn al bijna een jaar verkrijgbaar op Nederlandse bodem. Neem contact op met Connie van den Putten, zodat jullie samen kunnen kijken waar jouw behoeftes liggen en welk programma het beste bij jou past.

Datum: 31 augustus 2018