isagenix

Jouw gezondheid, onze Isagenix missie!

15 jaar geleden deed Connie van der Putten haar eerste ervaring op met voedingsproducten. Sinds vorig jaar is ze trotse eigenaresse van Isa-Fit. Een van de grootste distributeurs van de productlijn Isagenix in Europa.

Ambassadeur

Connie: ‘Als sportschoolhoudster ben ik altijd op zoek naar dé beste producten voor mijn klanten. Ze komen tenslotte ook bij mij om gewicht te verliezen. Een te grote groep mensen in Nederland kampt met overgewicht, maar echte oplossingen, behalve zware ingrepen, zijn moeilijk te vinden. In september 2017 ontdekte ik het product Isagenix en ging ik er zelf mee aan de slag.’

Waarom Isagenix?

Isagenix heeft compleet andere kijk op jouw gezondheid en gewichtsverlies. De productlijn focust zich op het bereiken van een optimale gezondheid door het lichaam te voorzien van álle voedingsstoffen die het nodig heeft. Zonder toegevoegde kunstmatige kleur-, smaak- of zoetstoffen!’

De voordelen

Dit zijn dé voordelen van Isagenix:

  • Een voedingsprogramma dat veel verder gaat dan alleen afvallen.
  • Optimale gezondheid en gewichtsverlies bereiken door het lichaam te voeden, te reinigen van gifstoffen en zo het herstellend vermogen van het lichaam te activeren.
  • Alle ingrediënten zijn 100% natuurlijk en organisch, vrij van chemicaliën en van de hoogst mogelijke kwaliteit
  • Geen voorraad nodig. Alle producten worden online besteld en rechtstreeks geleverd.

Ben jij ambitieus en geef je veel om jouw gezondheid en de gezondheid van anderen?

Associate

Connie: ‘Als associate ben jij het gezicht van Isagenix. Jij gaat andere mensen helpen om hun levensstijl te transformeren met de oplossingsgerichte producten. Hoe gaat dat in zijn werk? Als eerste word jij gebruiker van de producten van Isagenix. Wat is jouw persoonlijke doel? Ga ervoor! Wanneer je een positieve ervaring hebt wil je dit natuurlijk het liefst met iedereen delen. Eerlijk en als jezelf vertel je jouw ervaringen met de producten.

Multi level marketing is zo gek nog niet!

Het is eigenlijk heel simpel. Jij gebruikt de producten omdat je een betere gezondheid wil creëren voor jezelf. Je praat erover omdat jezelf enthousiast bent. Net zoals je enthousiast bent over die winkel waar je laatst geweest bent en daar anderen over getipt hebt. (Alleen kreeg je daar niet voor betaald) Jij deelt het product, zij delen het product en dit herhaalt zich continu. Zo groeit jouw klantenkring en help jij mee aan een goede gezondheid van velen en word je beloond naar de energie die jij erin stopt. Moeilijk? Nee, zeker niet. Het product is uitstekend, de ondersteuning is goed, het compensatieplan is transparant. Je kunt zowel parttime als fulltime aan het werk en hiermee financiële onafhankelijkheid creëren.

Succes!

Ben jij ambitieus en geef je veel om jouw gezondheid en de gezondheid van anderen? Kies dan voor een nieuwe uitdaging met Isagenix. Samen met een sterk team zet jij dit product voor een gezonde leefstijl op de markt. Connie helpt je graag op weg. Via de website www.isa-fit.nl helpt ze je met het opzetten van jouw business.

Datum: 16 april 2018