afvallen

Goed in afvallen en óók in aankomen

Het is niet de eerste keer dat ik mijn overgewicht aanpak. Afvallen ging me altijd goed af, maar helaas ben ik ook héél erg goed in aankomen. Zodra ik namelijk op gewicht was, ging ik verder met mijn ‘vertrouwde’ leven, en kwamen de kilo’s er al snel weer aan. Het resultaat was dat ik zo’n beetje overal last van begon te krijgen. Ik sliep slecht door snurken en apneu, werd kortademig, mijn knieën protesteerden, ik had iedere dag last van mijn maag en uiteraard werd mijn garderobe ook letterlijk en figuurlijk steeds groter.

Afvallen

Uiteindelijk heb ik toch maar contact opgenomen met Fonny, een vertrouwd adres. Het nieuwe Stappenplan van Cambridge Weight Plan stond me wel aan want, na een ‘total reset’ van ongeveer twee weken, mag je ‘s avonds een maaltijd nuttigen. Toen ik na de eerste afspraak met de shakes op de bijrijdersstoel van mijn auto naar huis toe reed, voelde het direct weer vertrouwd.

Gezondheid

De ‘reset’ ging me vrij gemakkelijk af, omdat ik wist dat het daarna makkelijker zou worden. Met mijn gezondheid ging het al snel beter, en ik was vergeten hoe lekker het is als je de hele nacht doorslaapt en uitgerust wakker wordt. Heerlijk! Wat heeft verantwoord eten toch een positieve invloed op ons lichaam!

Stappenplan

Tijdens mijn afvalrace heb ik mijn zinnen gezet op het behalen van mijn motorrijbewijs, iets wat ik altijd al wilde, maar er nooit van was gekomen, en met succes. Ik zie het als een soort beloning. Het stappenplan is voor mij een enorm succes, want je leert gezond te eten tijdens het afvallen, en niet geheel onbelangrijk: het laat je humeur intact want, net als de rest van de familie, mag óók jij lekker eten, zij het met wat aanpassingen natuurlijk. Ik ga nog een tijdje door bij Fonny, want ik heb nog wat gaatjes over in mijn broekriem, en anders knip ik die er wel bij!

Met mijn gezondheid ging het al snel beter

Multivitamine, magnesium en Omega 3

Balance4ever biedt naast 1-op-1-begeleiding bij afslanken en een langdurige goede nazorg, nu ook een mooi pakket vitamines en mineralen aan. Geschikt voor iedereen. Of je nou afvalt, op gewicht bent, of gewoon wat extra ondersteuning kunt gebruiken. Het pakket bestaat uit een goede multivitamine, de onmisbare magnesium en een mooie Omega 3.

Minder voedingswaarden

Verschillende onderzoeken wijzen uit dat de voedingswaarde in vooral fruit en groente enorm omlaag is gegaan in de afgelopen twintig jaar. Dit heeft vooral te maken met de uitputting van de bodem en het gebruik van kunstmest en kunstmatige bestrijdingsmiddelen. Daarnaast lukt het lang niet iedereen om voldoende en gevarieerd te eten. En als we dat al doen, halen we lang niet altijd al onze vitamines en mineralen uit onze voeding. Daar kan een hoogwaardige multivitamine echt verschil maken. Magnesium is belangrijk voor de opbouw van enzymen en hun omzetting van voedingsstoffen naar energie en de opbouw van spieren. Magnesium helpt ook tegen klachten van een dip en ondersteunt het geheugen. Omega 3 is een belangrijke bouwstof voor de hersenen en het netvlies van de ogen en helpt ontstekingen tegen te gaan. Een gouden trio! En nu voor een echt heel scherpe prijs verkrijgbaar bij Balance4ever!

Datum: 10 april 2019