afvallen

Nú starten, da’s het beste!

Wil jij niet wachten totdat jouw overgewicht klachten gaat veroorzaken? Maar wil je wél op een duurzame en gezonde manier afvallen? Laat je dan begeleiden op weg naar een gezond gewicht!

Steuntje in de rug

Afvallen én op gewicht blijven heeft voor een belangrijk deel te maken met de juiste voeding. Nu kan het moeilijk zijn om wegwijs te worden in al die adviezen en regels over wat nu gezonde voeding is. Als je een steuntje in je rug kunt gebruiken, hoef je niet verder te zoeken. Healthy by Elisa kan je helpen door een dieetplan op te stellen dat aansluit op jouw lichaam, jouw dagelijkse activiteiten en je doelen.

Dieetplan

Het betekent niet dat je op een steng dieet moet, maar dat je een voedingspatroon krijgt dat gemakkelijk is vol te houden. In het plan wordt rekening gehouden met jouw voorkeuren, eventuele allergieën of gezondheidsklachten. Je gaat niet op een streng dieet, maar leert je eetpatroon zó aan te passen dat deze op lange termijn ook nog vol te houden is. Hallo heerlijke salades en smoothies!

Go, go, go!

Door je eigen inzet én door de effectieve begeleiding kijk jij binnen no time weer tevreden in de spiegel. Waar wacht je nog op? Ga ervoor!

Snel en effectief je doelen bereiken

Coaching en advies

Eigenaresse Elisa Dupree van Healthy by Elisa: ‘In de afgelopen jaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van voeding door onder andere lezingen, cursussen, workshops en een opleiding tot coach en voedingsdeskundige te volgen. Uit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het kan zijn een gezonde lifestyle te ontwikkelen. Door de juiste coaching en advies op maat kan ik jou samen met mijn team helpen een gezonde lifestyle te creëren en die te behouden.’

Personal training

Naast gezonde voeding is ook beweging belangrijk. Als je traint met een personal trainer, word je één op één begeleid tijdens het sporten. In leuke en afwisselende trainingen werk jij aan de doelen die je voor ogen hebt. Zeg het maar: strakkere armen, een platte buik of gestroomlijnde benen? Het kan allemaal! Alle oefeningen worden afgestemd op jouw lichaam en de trainer ondersteunt je bij het effectief uitvoeren hiervan. Healthy by Elisa kan je hier ook bij begeleiden.

Datum: 18 december 2017