afslankmethode

Stralend de zomer in met deze afvalmethode!

Je oude figuur weer terug zonder te lijnen en zonder jojo-effect? ‘Bij ons kan dat écht’, zegt Roos Beskers, vestigingsmanager en gewichtsconsulente van Ladyline Deventer.

Afvalmethode

‘De door ons ontwikkelde en aan de Wageningen University wetenschappelijk bewezen methode helpt je weer lekker in je vel te komen. Je valt geleidelijk af, tot wel een kilo per week en zonder hongergevoel. De behandelingen bestaan uit bewegen in een warmtecabine, ozon-zuurstoftherapie en een persoonlijk aangepast voedingsadvies met normale voeding. En om het resultaat helemaal perfect te maken, kan de behandeling nog worden aangevuld met cryolipolyse en compressietherapie voor slanke en gladde benen’, aldus Roos.

Onder één dak

Bij Ladyline vind je alles wat je nodig hebt om weer helemaal ‘in shape’ te komen. Het is dé plek voor vrouwen om aan hun figuur, gewicht en gezondheid te werken. Met normale dagelijkse voeding, een persoonlijk bewegingsprogramma, een opfrisser voor de huid en coaching om leef- en eetgewoontes aan te passen. Je wordt daarbij geholpen door professionele coaches / diëtistes in een fijne omgeving waar je je op je gemak voelt en op en top vrouw kunt zijn.

Cryolipolyse

‘Een populaire behandeling is cryolipolyse. Hiermee verwijder je op natuurlijke wijze hinderlijke vetrolletjes op probleemzones’, vertelt Sandy Keith, vestigingsmanager en diëtiste bij Ladyline Apeldoorn. ‘Dat gebeurt door middel van koeling van de onderhuidse vetlaagjes en is een alternatief voor liposuctie, maar dan pijnloos en zonder hersteltijd. Het is een veilige methode die je weer snel laat stralen in je favoriete jurkje.’

‘Compressietherapie is een heerlijke ontspannende behandeling’

Compressietherapie

Voor wie graag mooiere, gladdere en slankere benen wil, is compressietherapie dé methode bij uitstek die helpt. ‘Compressietherapie is een heerlijke ontspannende behandeling, een intensieve massage van benen, billen en onderrug en de favoriet van onze cliënten. Het geeft je benen een echte oppepper. Bloed- en lymfestromen worden gestimuleerd en je benen worden zichtbaar slanker en gladder en voelen zachter aan. Ideaal nu met de zomer in aantocht’, geeft Roos aan.

Bodywraps

‘Sinds kort hebben we ook de bodywraps met natuurlijke werkzame bestanddelen die het eindresultaat helemaal perfect maken. Bodywraps worden apart toegepast, maar kunnen ook heel goed in combinatie worden gebruikt bij cryolipolyse of compressietherapie om het effect te versterken’, vult Sandy aan.

Vrijblijvend advies

Wil je weten wat voor jou de beste behandeling is om jouw doelen te bereiken? Maak dan een afspraak met Roos of Sandy van Ladyline voor een vrijblijvend adviesgesprek en maak van 2018 jóúw jaar. In minder dan een uur weet je precies wat nodig is om jouw doelen en wensen te realiseren. En daar gaan jullie samen voor! Wil jij ook weer energiek, stralend en trots de zomer in? Aan jou om de eerste stap te zetten.

Datum: 14 mei 2018