Cambridge

Weer lekker in je vel door Cambridge

6 juni 2013. Daar zit ik dan: 1 man, 1 prachtige zoon en… 4 kledingmaten rijker. Elk kledingstuk voelt ongemakkelijk en foto’s van mezelf kan ik niet meer aanzien. Via social media zie ik prachtige foto’s van een oud-collega en haar afgeslankte lichaam. Even een berichtje sturen met de vraag ‘Hoe dan?!’ en direct antwoord. Dit zou het worden, dé oplossing voor mijn overtollige kilo’s: het Cambridge dieet!

Cambridge

De volgende dag regel ik een intakegesprek met Fonny Freek. Ondertussen veel googelen over het dieet en vooral ervaringen zoeken. Het gesprek met Fonny voelt erg goed. Ik voel me op mijn gemak en ‘thuis’. Ik ben wat minder enthousiast over de shakes en repen van Cambridge, maar goed, ik blijf een Nederlander: ‘wat de boer niet kent…’. Eerst maar eens gaan proeven en ervaren. Ik start met 106,1 kg ‘schoon aan de haak’ vol goede moed met het dieet.

September 2013

Met 3 kledingmaten minder ga ik richting Amsterdam voor een vrijgezellenfeest en ik voel mij goed. Het is nog niet het gewicht dat ik wil, maar jeetje, wat een verschil al! Ik krijg veel complimenten en geniet. Nadat ik alle producten had geproefd, zijn mijn favoriete producten de cappuccino-shake en de peanut crunch-reep. Ik kan niet omschrijven hoe lekker ik die reep vind. Ik ben fan!

November 2013

Weer een kledingmaat minder: mijn streefgewicht! Fonny zegt altijd dat je moet stoppen als je je goed voelt in jouw lijf. Dat is nog niet helemaal het geval, maar ik besluit even een pauze in te lassen.

Januari 2014

Ik heb met de feestdagen een paar FF-dagen (F*ck Fonny-dagen) ingelast. Ik ga weer even Cambridgen om even te ‘resetten’. Het fijne aan Cambridge is dat je weet waar je aan toe bent. Geen calorieën tellen, niet nadenken over wat je allemaal wel of niet mag. Dit werkt perfect voor mij.

Juni 2014

Ik zit weer lekker in mijn vel. Na de opbouwperiode neem ik met pijn in het hart afscheid van Fonny. Zij is niet alleen een afslankcoach, maar echt een maatje dat met een respectvolle benadering, kennis en kunde altijd enthousiast voor je klaarstaat gedurende het hele afslankproces. Ik voel me altijd fijn als ik bij haar de deur uitloop, ook als ik een keertje minder ben afgevallen of als het even tegenzit.

Fonny is niet alleen een afslankcoach, maar echt een maatje dat voor je klaarstaat

Juni 2015

Een prachtig meisje en… 3 kledingmaten rijker! Mijn redder in nood? Fonny Freek! Even Cambridge en voilà, ik ben er weer! Met Cambridge leer je stap voor stap je eigen balans te vinden. Stap 4 is mijn favoriet; prima vol te houden met de praktische tips en lekkere recepten van Fonny erbij. Het is een makkie!

2016, 2017 en 2018

Soms heb ik Fonny even ‘nodig’, zoals na een vakantie of na de feestdagen. Even een pas op de plaats en even ‘resetten’. Dat is óók Cambridge!

Naamsverandering

Om je gewicht in evenwicht te brengen en je te laten afslanken naar een gewicht dat bij jou past, werkt Fonny graag met Cambridge Weight Plan. De naam van Cambridge Weight Plan gaat veranderen. Dit wordt The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan. Het 1-op-1-dieet van Cambridge Weight Plan.

Deskundige begeleiding

De kracht van het 1-op-1-dieet van Cambridge Weight Plan blijft naast de persoonlijke begeleiding de eenvoud. Het zorgt ervoor dat je inzage krijgt in jouw leef- en eetgewoontes, zodat deze veranderd kunnen worden. Balance4ever blijft staan voor kwaliteit, deskundige begeleiding, persoonlijke 1-op-1-aandacht en een goede nazorg. Fonny heeft haar sfeervolle praktijk in Het Zakenstation, centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar voor Heerhugowaard, Langedijk en omgeving.

Datum: 12 december 2018