afvallen

Weg met excuses. Afvallen maar!

Er zijn (te) veel afvalmethodes op de markt en wij zien door de bomen het bos niet meer. Wat zou nou gezonde keuzes? En welke voedingsstoffen moeten we juist uit de weg gaan? Afvallen is voor niemand leuk, zeker wanneer het niet lukt om die kilo’s omlaag te krijgen.

Coach!

Wanneer je echt actief bezig wilt gaan met je gewicht is het noodzaak om je hele leefstijl aan te passen. Met je persoonlijke adviseur en coach van Get In Balance leer je stap voor stap om het roer om te gooien. Dit aan de hand van leuke én, nog belangrijker, makkelijke toepasbare tips.

Zonder dieet of shake

Wees niet bang: deze methode is zonder diëten of shakes. En jezelf uithongeren of je uren uitsloven in de sportschool hoeft ook niet. Je pakt een nieuwe leefstijl op, die je je hele leven kunt volhouden. Zo kun je blijvend genieten van een fitter gevoel én een mooi figuur. En heb je het even lastig, dan spreekt de coach je weer frisse moed in.

Je pakt een nieuwe leefstijl op, die je je hele leven kunt volhouden

5 afval-valkuilen

Hieronder lees je dé vijf valkuilen waar mensen intrappen die proberen gewicht te verliezen. Herken jij jezelf erin?

  • Ik ben te druk: plan één maal per week je maaltijden in en doe gelijk de boodschappen. Dat scheelt tijd én stress.
  • Ik heb dit verdiend: je hebt dit helemaal niet verdiend! Eten lost je problemen niet op. Sporten, daarentegen, geeft je een vrolijk gevoel.
  • Ik ben een partypooper: het moet niet uitmaken wat anderen van jou vinden. Jij beslist wanneer en vooral wat je eet.
  • Ik heb het (al) verpest: iets ongezonds eten is niet erg voor een keertje. Dwing jezelf de rest van de dag gezond te eten.
  • Ik wil alles of niets: je hoeft niet al je lekkers op te geven. Trakteer jezelf 1x in de week op iets lekkers!

Voor jou!

Herken jij jezelf in de afval valkuilen? Tijd om er iets aan te doen! Laat je niet langer belemmeren door je overtollige kilo’s en get in balance! Waar wacht je nog op?

Datum: 24 mei 2018