voedingsstoffen

Juiste voedingsstoffen maken jou slank en fit

Wij zijn met zijn allen in de ban de ‘fitgirl’, want zeg nou zelf, wie wil er nou niet zo’n gezonde levensstijl? Gezonde voeding en beweging zijn volgens velen dé ingrediënten om af te vallen. De een zweert bij een koolhydraatarm dieet, een ander gaat voor detoxen. Wat helpt mensen nou echt naar een gezonde leefstijl?

Weet wat je eet

Eerst een korte les over voedsel. Wist je dat 70% van al het voedsel wat we kopen in de supermarkt bewerkt is? Máár 16% van wat we kopen is vers onbewerkt of licht bewerkt. Het voedsel word ingedeeld in vier categorieën:

  1. Onbewerkt/licht bewerkt voedsel: verse groente, ,eieren
  2. Bewerkte ingrediënten: olie, zout
  3. Bewerkt voedsel: kaas, brood
  4. Sterk bewerkt voedsel: ontbijtgranen, chips, frisdrank

Boosdoeners

In het sterk bewerkt fabrieksvoedsel zijn vooral suiker, vet en zout de boosdoeners. Het voedsel in deze categorie bevat vaak weinig mineralen, vitaminen en vezels. Fabriekseten wordt met regelmaat in verband gebracht met ziektes zoals: obesitas, diabetes type 2, hart- en vaatziekten en diverse vormen van kanker. Kortom: fabriekseten = slecht.

Isagenix

Met alle toevoegingen in ons eten weet je dus eigenlijk niet of je de juiste voedingsstoffen binnen krijgt. Hoe kan je dit voorkomen? Het Amerikaanse merk Isagenix speelt hierop in. Deze productlijn heeft een compleet andere kijk op jouw gezondheid en gewichtsverlies.

Ga voor een gezonde leefstijl en verlies kilo’s

Voedingsstoffen

De productlijn van Isagenix focust zich op het bereiken van een optimale gezondheid door het lichaam te voorzien van álle voedingsstoffen die het nodig heeft. Het dieet bestaat uit shake dagen en detox dagen. De combinatie van shakes en detox maakt het verschil! In het kort:

  • Shake dag: vervang twee maaltijden per dag door een caloriearme, eiwitrijke en lekkere shake. Daarnaast een uitgebalanceerde avondmaaltijd.
  • Detox dag: zorgt ervoor dat het natuurlijk herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd wordt en gifstoffen afgevoerd worden. Effectief kilo’s en centimeters verliezen is een belangrijke bijwerking van een lichaam dat weer in balans komt.

Wetenschappelijk onderbouwd

De producten van Isagenix zijn gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en werken effectief. Aan de dranken, shakes, snacks, energie- en prestatie supplementen worden geen kunstmatige kleur-, smaak- of zoetstoffen toegevoegd!

Voor jou!

Benieuwd geworden naar de producten van Isagenix? De producten zijn vanaf dit jaar verkrijgbaar op Nederlandse bodem. Neem contact met ons op zodat we en samen kunnen kijken waar jouw behoeftes liggen en welk programma het beste bij jou past.

Datum: 12 februari 2018