EMSculpt

Work-out without working out!

20.000 sit-ups of 20.000 squats in 30 minuten? Je gelooft het misschien niet, maar toch kan het! Met de EMSculpt behandeling onderga je namelijk een volledige work-out zonder daadwerkelijk te sporten. Vet smelt als sneeuw voor de zon en je spiermassa neemt met wel16% toe. Hoe dit werkt, leggen we je graag uit.

Spiermassa: de cijfers

Het percentage spiermassa ligt bij mannen tussen de 40% en 48%. De spiermassa van een vrouw ligt gemiddeld genomen lager dan dat van een man, namelijk tussen de 34% en 44%. Om spiermassa te onderhouden sport meer dan de helft van de Nederlanders minimaal eens per week. Voor iedereen die, om welke reden ook, geen of minder tijd heeft om te sporten is er EMSculpt. EMSculpt is het allernieuwste product op het gebied van bodyshaping.

Gespierder en strakker

Een strak en gespierd lichaam is de droom van veel mannen en vrouwen. Sommige mensen zijn daarom vaker in de sportschool te vinden dan thuis. Voor wie minder tijd te besteden heeft aan sporten of het simpelweg niet leuk vindt, maar er wel graag goed uitziet biedt EMSculpt de oplossing. De EMSculpt zorgt voor sterke spiercontracties, die je niet bereikt tijdens een gewone work-out. De spieren reageren op deze samentrekkingen en zullen toenemen in volume. Daarnaast wordt er veel vet gebruikt, waardoor de opgebouwde spieren ook beter tot hun recht komen.

Wat is EMSculpt?

Bij EMSculpt worden de spieren gestimuleerd door middel van elektromagnetische straling. Deze worden in dusdanig hoge frequentie gedaan dat er in een half uur 20.000 spiercontracties gedaan worden. Dit is, afhankelijk van het behandelde gebied, te vergelijken met 20.000 sit-ups of 20.000 squats.

Binnen een paar weken zie je al resultaat!

De behandeling

De behandeling met EMSculpt is niet pijnlijk, maar voelt wel als een intensieve work-out. Ook kun je, net als na een bezoekje naar de sportschool, spierpijn overhouden aan de behandeling. In een half uurtje worden je spieren aan het werk gezet, terwijl je rustig een tijdschrift kunt lezen of iets dergelijks. Vooraf zal er een plan opgesteld worden om het gewenste resultaat te behalen. In een tijdsbestek van een paar weken kun je al resultaat zien.

Voor wie is EMSculpt geschikt?

Voor iedereen die op een simpele, maar doeltreffende manier aan zijn of haar lichaam wil werken. Doordat er niet echt gesport hoeft te worden is de EMSculpt ook populair voor herstel, revalidatie en pijnvermindering. Probeer het eens en ervaar zelf de effecten van de EMSculpt. Wil je eerst graag meer informatie, neem dan gerust contact op!

Datum: 29 juli 2022