druk-kind

Mijn Bas met medicijnen platspuiten? Dat nooit!

Onze zoon Bas was niet gewoon een beetje druk. Nee, hij was een bijzonder druk kind. Een ware stuiterbal. Vanaf het moment dat hij ‘s morgens zijn ogen open deed, totdat hij ‘s avond ging slapen stuiterde hij door het huis. Was Bas wakker, dan waren wij allemaal wakker. Even rustig zitten was er voor hem niet bij, zelfs tijdens het eten zat hij te draaien op zijn stoel.

Ongevraagde, goedbedoelde adviezen

Niet alleen wij als gezin werden af en toe doodmoe van Bas zijn gestuiter, ook op school werd er steeds vaker geklaagd over zijn korte spanningsboog en zijn drukke gedrag. We kregen allerlei ongevraagde en goedbedoelde adviezen. Maar toen iemand zei dat ik mijn kind maar medicijnen moest geven om hem rustiger te krijgen, was voor mij de maat vol!

Voetreflexologie bracht hem eindelijk in balans

Druk kind af dankzij voetreflexologie

Omdat ik de indruk had dat Bas zich met zijn eigen gedrag vaak ook geen raad wist, ben ik op internet gaan zoeken. Op het internet vond ik informatie over voetreflexogolie en dit sprak mij ontzettend aan. Ik heb gelijk Esther van der Landen van Voetreflexpraktijk Walk of Life gebeld voor een afspraak. En inmiddels zijn we zes weken verder en heb ik een totaal ander kind! Bas zit lekkerder in zijn vel, is meer ontspannen en ook op school gaat het super. Bas zal altijd een actief kereltje blijven, maar hij heeft nu ook de rust om ergens geconcentreerd mee bezig te zijn. Hij is eindelijk in balans.

Heb je ook een druk kind?

​Bel 06-19669511 of bezoek voor meer informatie naar ​www.voetreflexhaarlem.nl

Datum: 09 augustus 2017