Ayurvedisch-Natuurgeneeskundig-Pakket

Ontdek het Ayurvedisch Natuurgeneeskundig Pakket!

Niet lekker in je vel zitten is een fenomeen waar we allemaal zo nu en dan last van hebben. Tijdens de donkere wintermaanden rol je jezelf het liefst op in je deken bijvoorbeeld. Of er is privé iets voorgevallen, waardoor je je somber voelt. Maar wat als je voor een té lange tijd niet lekker in je vel zit? Dan is het tijd om actie te ondernemen.

Signalen

Vaak voel je het direct aan wanneer je niet lekker in je vel zit. Er kunnen ook duidelijke signalen zijn. Net als bij overspannenheid of een burn-out kan het zich op verschillende manieren uiten. Grote kans dat je prikkelbaarder bent dan normaal en veel vermoeid. Je reageert hierdoor ook emotioneler op bepaalde situaties. Eigenlijk voel je je over allerlei zaken onzeker en voelt weinig plezier en blijdschap. Zelfs je dagelijkse bezigheden, zoals werk of een uitje met een vriend(in) zijn niet meer hetzelfde.

Zelfkennis

Het is ontzettend vervelend om niet lekker in je vel te zitten. Een belangrijke stap om je beter te (blijven) voelen, is het werken aan je zelfkennis. Zelfkennis is namelijk de basis voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Wanneer je dit ontwikkelt, weet je waar je staat en je krijgt een scherper beeld van wat je nodig hebt om de beste versie van jezelf te worden. Gelukkig is er genoeg te doen om hiervoor te zorgen, zoals het Ayurvedisch Natuurgeneeskundig pakket.

Ayuverda

Dit pakket is gebaseerd op de oudste geneeskunde ter wereld. Ayurverda wordt namelijk al meer dan 5000 jaar toegepast. Het biedt alle handvatten om jezelf tot in de kern te leren kennen. Bovendien zorgt het voor kennis om het leven te leiden waar je gelukkig van wordt. Ayurveda klinkt misschien een beetje ontastbaar, maar de methode biedt veel richting om gelukkig en gezond oud te worden.

Dit pakket is gebaseerd op de oudste geneeskunde ter wereld

Hoe werkt het?

Bij IQ Balance starten we altijd met een Ayurvedisch Geneeskundig Consult. We gaan samen in gesprek om te kijken waar jij behoefte aan hebt als het gaat om je mentale en fysieke gezondheid. Op basis daarvan bespreken we de doelstellingen van je behandelingen en eventuele klachten. Het is belangrijk dat het totaalplaatje duidelijk is, zodat we op een zo goed mogelijke manier jou weer gelukkig maken. Wanneer alles duidelijk is, wordt de rest van het pakket in werking gezet.

Meer weten?

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil jij graag meer weten waar het pakket uit bestaat? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We vertellen je wat de behandeling nog meer voor je gemoedstoestand en gezondheid kan betekenen.

Datum: 13 januari 2023