selfcare

Tijd voor selfcare? Ga voor de midweekse kuur!

De buurvrouw die een klusje in huis heeft, een vriendin die getroost moet worden na het ontslag van haar baan, werk dat om extra ondersteuning vraagt. Anderen helpen geeft een goed gevoel. Maar het is ook een grote valkuil. Door de waan van de dag vergeet je een belangrijk persoon: jijzelf. Besteed daarom eens volledige aandacht aan jezelf met de midweekse kuur!

Jezelf als prioriteit

Goed voor anderen kunnen zorgen wil alleen maar als jij ook naar jezelf omkijkt. En dat vergeten we nog weleens. Van jezelf een prioriteit maken zit bij velen niet in het systeem. Je voelt je opgelaten wanneer je hulpvragen moet afwijzen en krijgt het gevoel egoïstisch te zijn. Maar door jezelf aan de kant te schuiven, wordt het ook moeilijker om er voor anderen te zijn. Je wordt weer sterker, gezonder, rustiger en gefocust wanneer je zelf als prioriteit ziet.

Aan jezelf werken

Wanneer je meer tijd aan jezelf besteedt, is een andere bijkomstigheid vaak dat je meer zelfkennis ontwikkelt. Dit is een verrijking voor vele gebieden in je leven. Want meer zelfkennis betekent dat jij bewuste keuzes kunt maken in je carrière of wellicht een bepaalde relatie. Maar hoe kun je op een goede manier aandacht aan jezelf besteden?

Ayurvedische kuur

Bij IQ Balance bieden wij een bijpassende midweekse kuur aan, waarmee jij echt in de gelegenheid wordt gebracht om jezelf te ontwikkelen. Deze kuur is voornamelijk gebaseerd op de Ayurvedische filosofie. Ayurverda is een eeuwenoude geneeskunst. De ‘Ayur’ betekent leven, terwijl de ‘Veda’ staat voor weten, kennis en inzicht. Wanneer je de twee samenvoegt, is het letterlijk levenskennis. En dat is ook waar je aan werkt met met de midweekse kuur.

Geef aan waar jouw voorkeur ligt

Meerdere doeleinden

Maar naast zelfontwikkeling, heeft de kuur meer doelen. Zo kan het ook gefocust worden op je lichamelijke gezondheid. Wellicht wil je graag werken aan afvallen? Of je immuunsysteem verbeteren? Misschien is deze midweekse kuur voor jou meer een vorm van wellness. Dan kun je kiezen tussen een beauty make-over en verwennen van top tot teen. Jij mag zelf bij het boeken aangeven waar jouw voorkeur ligt en daar wordt de kuur op aangepast.

Benieuwd?

Ben jij er klaar voor om eens voor jezelf te kiezen en benieuwd naar onze midweekse kuur? Onze specialisten staan voor je klaar. Wij vertellen je graag meer wat je te wachten staat. Ook op onze website is er genoeg informatie te vinden of neem gerust contact met ons op.

Datum: 27 januari 2023