Wees migraine de baas!

Hoofdpijn die wel drie dagen kan duren. Misselijkheid, overgeven en overgevoeligheid voor felle kleuren. Migraine is een vorm van hoofdpijn en komt voor bij zo’n 2,5% van de vrouwen, voornamelijk in de vruchtbare leeftijd. Er zijn verschillende vormen van migraine, die allemaal zwaar kunnen drukken op het dagelijks leven. Wat is het eigenlijk precies en hoe kun je je klachten verlichten?

Energiedip

Migraine ontstaat wanneer de driedelige zenuw in het hoofd een energiedip krijgt. Deze zenuw, ook wel de trigeminale zenuw genoemd, maakt als reactie op de energiedip pijnmoleculen (neuropeptiden) aan om het lichaam te waarschuwen. Het is een soort sensor die afgaat wanneer er iets niet klopt. Migraine kan erfelijk zijn, maar er zijn ook bepaalde triggers. Hieronder zetten we ze voor je op een rijtje!

Trigger 1: de leverfunctie

Toxinen die niet voldoende door de lever worden verwijderd, eindigen soms in het brein. En daar kunnen ze immuuncellen activeren die energie gaan vragen. Dat triggert uiteindelijk migraine. Probeer daarom alcohol zo veel mogelijk te vermijden. Deze stof remt de lever sterk. Hetzelfde geldt voor medicatie zoals ontstekingsremmers en antidepressiva. Gezonde voeding en een detoxkuur kunnen vaak wonderen doen om je lever te kalmeren. Denk aan chlorella, glutathion of mariadistel.

Trigger 2: hormonen

Het geslachtshormoon oestradiol is een pijnstiller en energieverhoger in het brein. Je leest het goed: geslachtshormonen werken ook in je brein. Zodra je oestradiolspiegel te veel schommelt, kan dit leiden tot energiepieken- en dalen. Je brein reageert hierop met migrainepijnen. Dit is de hormonale migrainevariant. Werken aan je hormonale balans kan dan een oplossing zijn. Neem bijvoorbeeld een vrouwenmulti en kruiden als vitex agnus castus en teunisbloemolie in, verminder het eten van suikers en zorg voor voldoende ontspanning.

Het geslachtshormoon oestradiol is een pijnstiller en energieverhoger in het brein

Trigger 3: infecties

Nog een trigger zijn infecties. Een virus kan jarenlang blijven sluimeren in het lichaam. Zodra er virale infecties ontstaan, blokkeert dit je energieaanmaak. Als gevolg wordt je trigeminale zenuw geactiveerd en kan migraine tevoorschijn komen. Heb je hiermee te maken? Dan is het verstandig om je weerstand te verhogen. Dit zorgt veelal voor enige verbetering van je migraine. Je kunt specifieke antivirale kruiden gebruiken om je weerstand te verbeteren, zoals astragalus, chaga, reishi of echinacea en natuurlijk vitamine D!Magnesium

Trigger 4: bepaalde voeding

Pas op met voeding die snelle energiepieken geeft zoals suiker en koffie. Ook voeding die mogelijk schimmels bevat zoals cacao, (opnieuw) koffie, pinda’s, kaas en paddenstoelen. Deze voeding is een trigger, doordat deze schimmels een stof vrijmaken die histamine heet. Dezelfde stof die verantwoordelijk is voor allergieën, bijvoorbeeld hooikoorts. De voedingsstof glutamaten staan ook bekend om het uitlokken van migraine. Probeer voedingsmiddelen met deze smaakversterkers te vermijden. Dit gaat van sauzen tot pizza die e-nummers van E621 tot en met E625 bevatten.

Wat te doen?

Magnesium is een stof die een positief effect heeft op migraine. Het kan dus waardevol zijn om dit in een supplement te gebruiken. Magnesium blokkeert bijvoorbeeld grotendeels het negatieve effect van E621 in het brein. De Rode Pilaren kan je helpen advies te geven welke kruiden of supplementen helpen om migraine te verzachten. Ook is het belangrijk zoveel mogelijk stress te vermijden. Het kan zijn dat je een ‘migraine fenotype’ bent. Ofwel een sociaal emotioneel persoon die geen zelfexpressie kan geven. Dit kan omdat de situatie het niet toelaat of omdat je ouders in je jeugd het niet stimuleerden. Je emotionele spanning die in de jaren ontstaat kan voldoende zijn om af en toe ‘vulkaanuitbarstingen’ te geven die we kennen als migraineaanvallen. Spreek je uit en leer zoveel mogelijk jezelf te zijn als je je hierin herkent!

Datum: 14 februari 2024
Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl


Specialisten in jouw buurt

Ook interessant voor jou
 • goed-bed
  Zo belangrijk is een goed bed voor je gezondheid
  Veel fysieke klachten zijn te wijten aan een slecht bed. Lang niet iedereen beseft dat voldoende, met als gevolg dat men blijft doorlopen met klachten, die eigenlijk heel simpel te verhelpen zouden zijn. In dit artikel behandelen we de meest voorkomende fysieke klachten die veroorzaakt worden door te slapen op een bed dat niet bij je past of dat zodanig versleten is dat het een gevaar vormt voor je gezondheid.
 • hoofdpijn
  Reken af met de blokkade van hoofdpijn
  Een bonkend of heftig bonzend gevoel in je hoofd. Alle gordijnen dicht, want ieder straaltje licht veroorzaakt een hevige pijn. Misschien zelfs misselijkheid en braken. Komen deze klachten jou bekend voor?
 • mesologie
  Zit je niet lekker in je vel?
  Zit je niet lekker in je vel? Ben je het zat om steeds te horen dat je ermee moet leren leven?
 • supermarktsafari
  Laat die hamburger liggen en ga op supermarktsafari!
  Een van de moeilijkste dingen om te veranderen is je gedragspatroon. Op een gegeven moment zit je zo vastgeroest in je keuzes dat het een automatisme wordt. Dit geldt ook voor voeding. Als je moe bent of het druk hebt, heb je geen zin om uren in de keuken te staan.
 • auto-immuunziekten
  Medicijnen mede-oorzaak auto-immuunziekten
  Een belangrijke oorzaak van de toename van de zogenoemde auto-immuunziekten en ontstekingsgerelateerde ziektebeelden is het toenemende gebruik van medicijnen. Bizar eigenlijk, want je zou verwachten dat medicijnen het probleem juist zouden moeten oplossen.
 • Zo bereken je hoeveel calorieën je nodig hebt voor jouw levensstijl
  Best lastig; je wilt gezond blijven, maar dat doe je niet door te veel of juist te weinig calorieën binnen te krijgen. Zo lang je iets te weinig calorieën dagelijks binnenkrijgt zul je langzaam, stukje bij beetje blijven afvallen. Krijg je sluipenderwijs iets te veel calorieën dagelijks binnen, tja, dan wacht het omgekeerde effect: je komt aan, elke dag weer een beetje.
 • tinnitus
  Moet je eens horen: alles over tinnitus
  Er wordt weleens voor de grap beweerd dat, wanneer je een zeeschelp tegen je oor houdt, je het ruisen van de zee hoort. Dit is eigenlijk het ruisen van je oor. Wanneer je de schelp weer wegdoet, is de ruis weg.
 • slechte-adem
  Slechte adem? Zo kun je snel weer opgelucht ademhalen!
  Iedereen heeft zo nu en dan last van een slechte adem. Je hebt bijvoorbeeld een knoflookrijke maaltijd gegeten of een gezellige avond met alcoholische versnaperingen achter de rug.
 • bloeddruk
  Te lage bloeddruk? Dit moet je weten
  Je staat op en ineens wordt het zwart voor je ogen. Alles tolt en je moet je snel beetpakken aan iets om niet om te vallen.
 • heupklachten
  Eerste hulp bij heupklachten
  Ook als je niet beweegt voel je het, die vervelende heuppijn. Veel mensen krijgen op een punt in hun leven last van heupklachten, met als gevolg verminderde mobiliteit. Lopen, liggen, zitten: allemaal doet het zeer.
Toon meer >
Toon minder >

Hoofdhuid gezond, haar gezond

Om je haar mooi te houden, is het belangrijk dat je ook je hoofdhuid goed verzorgt. Want de haren groeien uit de haarzakjes die in je hoofdhuid zitten. Maar veel haarverzorgingsproducten houden hier geen rekening mee…

Ingeborg Hilgersom is kapster en heeft in haar salon vaak te maken met klanten met beschadigd of futloos haar. Zij vertelt: ‘In mijn salon Inkx Huid & Haar werkte ik met een aantal bekende merken, maar die bevielen me toch niet goed. Daarom heb ik zeven jaar geleden mijn eigen shampoo ontwikkeld, die goed is voor het haar én de hoofdhuid. Ook wilde ik dat het product goed zou schuimen, en dat is ook gelukt. De shampoo is op de markt gekomen onder de naam Ornatiq en was een groot succes, want de flessen waren niet aan te slepen! Inmiddels heb ik een uitgebreide productlijn met meer dan twintig artikelen ontwikkeld, die te koop zijn via de website. Bij de ontwikkeling hiervan heb ik me steeds afgevraagd waar er behoefte aan is en wat er nog niet was, zodat ik daarop kon inspelen.’

Meer én mooiere haren

‘Natuurlijk zijn de producten niet zo goedkoop als andere merken, want die zijn niet voor niets goedkoop: ze werken namelijk niet optimaal. Een goed haarverzorgingsproduct moet de hoofdhuid voeden, want daar zitten de haarzakjes. Met mijn producten wordt de hoofdhuid gereinigd en kunnen de haarschubben zich weer goed sluiten, zodat er meer én mooiere haren uit de hoofdhuid kunnen groeien. Omdat mijn producten lang meegaan, hoef je ze niet snel weg te gooien en ben je uiteindelijk beter én goedkoper uit!’

Eigenschappen Ornatiq:

 • voorkomt haaruitval en stimuleert nieuwe haargroei 
 • haren worden sterker, voller en glanzender
 • voor 99% vrij van parabenen, siliconen en sulfaten
 • milieuvriendelijk
 • niet op dieren getest 
 • vol met essentiële vitaminen en mineralen
 • producten gaan lang mee

Cleanser 3 in 1

Deze natuurlijke gezichtsreiniger is een uitzonderlijke emulsie die een cleanser, make-up remover en toner inéén is. De milde en intens hydraterende formule is rijk aan voedende, anti-oxidatieve en beschermende ingrediënten en heeft een magische textuur. Bij het opbrengen verandert de textuur van de cleanser van een rijke crème in een weelderige olie. Na het verwijderen van de olie voelt de huid extra zacht en verzorgd aan.

Sun Safe 30

Deze organische en natuurlijke zonbeschermingscrème heeft de heerlijke frisse geur van sinaasappel.
De hydraterende dagcrème is verrijkt met natuurlijke zonnefilters en antioxidanten om de huid optimale bescherming te bieden tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De rijke en volle zonnecrème plakt niet en laat geen witte waas achter op de huid.

De beste natuurlijke haarproducten

Shampoo Hydro

Deze shampoo is geschikt voor ieder haartype en voor iedere hoofdhuid, en is voor vrouwen en mannen. Dankzij de kokos-amandelolie krijg je gezonde, glanzende en natuurlijke haren. De kokos-amandelolie bevat vitaminen A, B, D en E met daaraan toegevoegd een mix van essentiële mineralen. De meeste gebruikers merkten op dat het haarverlies verminderde of zelfs stopte met deze shampoo. En voor een groot deel van de mensen leverde het zelfs nieuwe haargroei op. De Ornatiq shampoo geeft een dikke compacte schuimlaag die jou een extra schoon gevoel geeft.

Finishing Spray

De Finishing spray is uitermate geschikt voor dik en zwaar haar. Door de extra harde fixatie blijft het haar gegarandeerd de gehele dag in hetzelfde model. Het product zorgt voor de heerlijke frisse geur van meloen en kiwi. Bovendien geeft de haarspray een goede bescherming tegen de zon, waardoor het een goede combinatie is met de Sun Safe 30.

Herbal Sea Spray

Deze zoutspray geeft ongekend veel glans en maakt het haar meer handelbaar door de mix van extracten en zouten. De saltspray geeft stevigheid en heeft een heerlijke frisse lavendelgeur. Daarnaast is de saltspray zuinig in gebruik. Bovendien is deze natuurlijke zoutspray heel goed los te gebruiken of in combinatie met andere stylingproducten. De natuurlijke zoutspray is verrijkt met organische muskaatsalie.

Shine Spray

Deze natuurlijke glansspray geeft ongekend veel glans en maakt het haar meer handelbaar door de mix van extracten en zouten. De Shine Spray is geschikt voor ieder haartype en voor haarwerken. Het product voorkomt dat het haar gaat pluizen, en je hebt slechts enkele pompjes nodig.

Datum: 14 februari 2024
Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl


Specialisten in jouw buurt

Ook interessant voor jou
 • haar
  ‘Verlies van mijn haar had een enorme impact’
  ‘In de ruim twintig jaar dat ik nu aangewezen ben op het dragen van haarwerken, is er gelukkig veel verbeterd in het draagcomfort en de kwaliteit’, vindt Marije Schram. ‘Ik draag nu het liefst haarwerken van synthetisch materiaal.
 • haarverzorging
  Kies voor goede verzorging haar en hoofdhuid
  Hoe zorg je voor het behoud van mooi krullend haar? Op welke manier voorkom je dat je haar pluizig wordt en glans verliest? De bewuste keuze voor een goede haarverzorging met de juiste producten is een eerste stap. Naast je haarverzorging is ook een verzorging van de hoofdhuid belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan het periodiek masseren van de hoofdhuid.
 • haar
  Verantwoord haar verven met henna
  Soms heb je verandering nodig in je leven. Je kunt het roer volledig omgooien door te wisselen van baan of de start van een nieuwe relatie. Maar je kunt het ook kleiner gaan zoeken. Heb je iets aan je uiterlijk wat je anders wilt?
 • haar
  Passie voor haar
  Als je haar goed zit, voel je je lekkerder. Het is als het ware de kroon die je altijd draagt. Het geeft zelfvertrouwen.
 • beschadigd-haar
  Xanne’s advies: zo verbeter je beschadigd haar
  Je hebt je stijltang weer neergelegd en slaakt een diepe zucht. Er is geen glans te vinden in je haar, er springen hier en daar plukjes alle kanten op. Je pakt een pluk vast en ziet duidelijk gespleten punten, en het voelt aan als stro.
 • krullen-knippen
  Krullen knippen doe je zo!
  Iedereen heeft een opvallend kenmerk aan zijn of haar uiterlijk. Een echte eyecatcher. Zijn het je ogen? Misschien zijn het je overduidelijke sproeten?
 • haarvezels
  De make-up voor je haar: haarvezels
  Je haar is een belangrijk onderdeel van je uiterlijk. Het maakt deel uit van je identiteit, of je nu lange lokken, een kort kapsel of een boblijn hebt. De mogelijkheden zijn eindeloos.
 • geblondeerd-haar
  Do's en don'ts rondom geblondeerd haar!
  Je kapsel doet veel voor je gezicht en je uitstraling. En dat geldt ook voor de kleur van je haar. Er zijn talloze keuzes in het verfpalet voor haar. Misschien zit jij wel na te denken over de kleur blond?
 • natuurlijke-haarverf
  Kies voor een natuurlijke haarverf!
  Het begint weer te kriebelen: de drang om je haar te verven. Deze kleur die je nu hebt begint namelijk te vervelen en op het internet is zoveel inspiratie te vinden voor prachtige haarkleuren. Je wilt gaan verven, maar kies jij je haarverf wel bewust?
 • klitten
  Zo ga je klitten tegen!
  Lange haren blijven een mooie verschijning. Maar op praktisch gebied zijn ze niet altijd even handig. Vooral klitten kunnen een dagelijkse bezigheid zijn.
Toon meer >
Toon minder >

Ontdek de veelzijdigheid van de shirts en trouwpakken voor mannen

Als moderne man weet je dat een veelzijdige garderobe essentieel is voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een casual dagje uit of een formele gebeurtenis zoals een bruiloft, het juiste kledingstuk kan je look volledig maken. In dit artikel gaan we dieper in op twee essentiële kledingstukken: shirts en trouwpakken voor mannen.

Shirts voor heren: een dagelijkse must-have

Een goed shirt voor heren is een basisitem dat niet mag ontbreken in de kledingkast van elke man. De veelzijdigheid van shirts is ongeëvenaard; ze zijn geschikt voor bijna elke gelegenheid en kunnen op verschillende manieren gestyled worden.

 • Kies de juiste stijl: Er zijn verschillende stijlen van shirts, van klassieke T-shirts tot poloshirts. Afhankelijk van je persoonlijke stijl en de gelegenheid, kun je kiezen voor een casual of meer formele look.
 • Kwaliteit en comfort: Het is belangrijk om te investeren in shirts van goede kwaliteit die comfortabel zijn om te dragen. Goede stoffen en de juiste pasvorm zorgen ervoor dat je je de hele dag comfortabel en zelfverzekerd voelt.
 • Veelzijdigheid in combinaties: Shirts kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met andere kledingstukken. Draag ze bijvoorbeeld onder een blazer voor een smart-casual look of combineer ze met je favoriete jeans voor een relaxte uitstraling.

Ontdek de uitgebreide collectie van shirts heren bij Only for Men en vind het perfecte shirt voor elke gelegenheid.

Trouwpakken voor mannen: stijlvol en elegant

Een trouwpak man is meer dan alleen een outfit voor een bruiloft. Het is een representatie van je persoonlijke stijl en elegantie op een van de meest memorabele dagen van je leven.

 • De perfecte pasvorm: Bij het kiezen van een trouwpak is de pasvorm cruciaal. Een goed passend pak zorgt ervoor dat je er niet alleen geweldig uitziet, maar je ook geweldig voelt.
 • Stijl en kleur: Er is een breed scala aan stijlen en kleuren beschikbaar. Of je nu gaat voor een traditioneel zwart pak of iets gewaagders zoals een blauw of grijs pak, zorg ervoor dat het past bij de stijl van de bruiloft en je persoonlijke voorkeur.
 • Accessoires: De juiste accessoires kunnen je trouwpak compleet maken. Denk aan een stijlvolle das, manchetknopen en bijpassende schoenen om je look af te ronden.

Voor een uitgebreide selectie van trouwpakken voor mannen, bezoek Only for Men en vind het perfecte pak voor jouw speciale dag.

Tot slot

Of je nu op zoek bent naar een casual shirt of een stijlvol trouwpak, onthoud dat je kleding een verlengstuk is van je persoonlijkheid. Door te investeren in kwalitatieve kledingstukken zoals shirts en trouwpakken, zorg je ervoor dat je altijd klaar bent voor elke gelegenheid. Bij Only for Men begrijpen we het belang van stijl en kwaliteit. Daarom bieden we een breed assortiment aan shirts en trouwpakken die passen bij elke stijlvoorkeur en elke gelegenheid.

Het belang van een goede garderobe kan niet onderschat worden. De juiste kledingstukken bieden niet alleen comfort en stijl, maar geven ook een boost aan je zelfvertrouwen. Of je nu een belangrijke zakelijke bijeenkomst hebt, een avondje uit met vrienden, of de meest bijzondere dag van je leven, met de juiste outfit maak je altijd een onuitwisbare indruk.

Datum: 11 februari 2024
Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl


Ook interessant voor jou
 • modemerken
  Dit is hoe modemerken een collectie samenstellen
  We hebben allemaal wel eens met bewondering gekeken naar de nieuwste modecollecties die over de catwalk paraderen. Maar heb je je ooit afgevraagd wat er allemaal komt kijken bij het samenstellen van zo’n collectie?
 • horloge
  Welk horloge heeft jouw outfit nodig?
  Een horloge is niet alleen een instrument om de tijd bij te houden, maar ook een krachtige accessoire die je outfit kan versterken. Het juiste horloge kan je stijl, persoonlijkheid en zelfvertrouwen accentueren. Of je nu kiest voor een klassiek, sportief, minimalistisch of extravagant ontwerp, een horloge voegt een vleugje elegantie en klasse toe aan je look.
 • jurk
  Dé outfit met de juiste jurk!
  We zijn gek op jurken in alle stijlen, lengtes en patronen. Van de dramatische creaties die we zijn bij een awardshow of première tot een heerlijk dikke sweaterjurk om het koude weer te trotseren.
 • modesiezoen
  Een feestelijk modeseizoen
  Veel merken pakken uit met een party-collectie. Niet alleen voor de feestdagen, maar ook vanwege hun eigen feestje. SUMMUM viert hun 25-jarig jubileum en COMMA bereikt een mijlpaal van 50 jaar, wat gevierd wordt met extra luxe en mooie items.
 • kleding
  Koop bewust, koop fysiek!
  Online kleding kopen wordt steeds populairder.
 • kleding
  Een vrolijk modeseizoen
  Ook dit seizoen zijn er weer nieuwe kledingtrends.
 • powersuit
  De powersuit voor de powervrouw
  Hij is niet te missen: het tweedelige pak spot je werkelijk overal. Van runway tot kantoor, of op straat met een stoere sneaker eronder.
 • kledingkast
  Met de bezem door je kledingkast
  Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Want wees eerlijk: wat is de staat van jouw badkamerkastjes? En hoe ziet jouw garage er eigenlijk uit?
 • kleding
  In stijl naar een feest
  De nacht is koud en donker, van alle kanten hoor je vuurwerk knallen en in je hand heb je een heerlijk glas champagne. 5, 4, 3, 2, 1… Je omhelst je vrienden, partner of familie met een grote glimlach op je gezicht.
 • cadeau
  Een sieraad: een persoonlijk cadeau
  Moederdag, de verjaardag van je zus of het einde van een bewogen jaar: elke bijzondere gelegenheid vraagt om een passend cadeau. Maar het mooiste is natuurlijk om iets te geven wat uniek is.
Toon meer >
Toon minder >

Do’s en don’ts rondom een verslapte huid!

Iedereen heeft zijn eigen blikvangers. Wellicht zijn het je ogen of je strakke jukbeenderen. Of misschien heb je een mooie, egale huid of een scherpe kaaklijn. Daar mag je trots op zijn! Maar al deze blikvangers kunnen veranderen zodra je huid verslapt. Daar kun je onzeker van worden. Hoe voorkom of verminder je een verslapte huid? We delen enkele tips!

Don’t: geen zonnebrand gebruiken

We kunnen het niet vaak genoeg smeren: smeer iedere dag met zonnebrandcrème, ook als de zon niet schijnt! Zodra de blaadjes van de bomen vallen, wil je huid vernieuwen. Bovendien ben je eerder geneigd om te kiezen voor een ontspannende scrub. Een lekker verwenmomentje voor jezelf, maar dat betekent ook dat je huid meer openstaat voor uv-straling. De kans op zonneschade (oorzaak nummer één van huidveroudering!) is dus groot. Daarom mag zonnebrandcrème echt niet worden overgeslagen in je skincare routine. Het beschermt je huid tegen uv-stralen die de afbraak van collageen versnellen. We raden aan om standaard een crème met spf te smeren, zelfs op de meest bewolkte dagen. Schijnt de zon wel? Smeer dan om de twee uur je huid in. Hoe hoger de spf, hoe beter!

Do: spiertraining

Je spieren spelen een grote rol bij huidverslapping. Alleen gewoon bewegen is al goed voor je huid. Wanneer je bijvoorbeeld wandelt, duwen je gewrichten afvalstoffen naar buiten, waardoor het lichaam een seintje krijgt om afvalstoffen af te voeren en voedingsstoffen in de cellen (alle cellen) op te nemen. Een goede doorbloeding is goed voor je huid! Daarnaast zitten er in je gezicht ook spieren die direct aan je huid zijn gehecht. Deze zijn onder andere verantwoordelijk voor de vorm van je huid. Wanneer ze verzakken en dunner worden door de jaren heen, zorgt dat voor vervorming van je wangen, voorhoofd of andere plekken op je gezicht. Bovendien is de mimiek in het gezicht vaak eenzijdig. Sommige mensen fronsen bijvoorbeeld wel 250 keer per dag, wat tot een fronsrimpel kan leiden. En wat kun je doen om spieren te versterken? Juist, trainen! Dat werkt ook zo bij je gezichtsspieren. Een behandeling die hierop gericht is, is Myo. Hierbij doen metalen elektroden de ‘training’ door verschillende samenwerkende spiergroepen in je gezicht aan het werk te zetten. Doordat de spierspanning wordt geactiveerd, herstellen de contouren van je gezicht en wordt de frons minder zichtbaar. Ook kunnen we bewegingstips voor thuis meegeven.

Don’t: verkeerde voeding eten

Daarnaast heeft voeding veel invloed op een slappe huid. Je darmen staan in directe verbinding met je huid en worden niet voor niets je tweede hersenen genoemd. Sommige voedingsmiddelen kunnen een negatieve invloed hebben op je huidconditie. Denk aan te veel alcohol of cafeïne. Deze middelen drogen je huid meer uit, wat huidverslapping verergert. Ook suiker speelt een grote rol. Suiker kleeft zich vast aan het natuurlijke collageen in je huid. Het collageen wordt stijver en minder elastisch, waardoor er sneller huidveroudering optreedt. Daarom raden we aan om veel groenten, vitamines en gezonde vetten te eten, en suiker, alcohol en cafeïne te vermijden.

Je darmen staan in directe verbinding met je huid

Do: hydrateren
Tijdens huidveroudering nemen collageen, elastine en hyaluronzuur af. Dit zijn de bouwstenen van je huid die er normaal gesproken voor zorgen dat je huid rekbaar, glad en stevig blijft. Vocht vult je cellen aan en voorkomt dat er rimpels en lijntjes ontstaan. Je hydrateert je huid door producten te gebruiken met hyaluronzuur als ingrediënt. Natuurlijk is het ook belangrijk om voldoende water te drinken om je huid soepel en stevig te houden. Maar let op: hydrateren kan helpen om fijne lijntjes tegen te gaan. Wanneer je huid voorbij dat stadium is, kijken we verder dan dat.

Do: schakel de huidspecialist in

Er komt veel kijken bij de behandeling van een verslapte huid. Een goede aanpak gaat verder dan zonnebrand smeren en de juiste voeding eten. De meest effectieve remedie tegen een verslapte huid is een behandeling bij een huidspecialist. Wij hebben de kennis en kunde om je verslapte huid diep te verbeteren. Wij focussen ons bijvoorbeeld op appelstamcellen. Deze houden het staartje van de cellen langer, waardoor de celdeling langzamer wordt, net als bij een jonge huid. Dit gaat verslapping tegen. Ook richten we ons op peptiden. Hexapeptide is bijvoorbeeld een spierverzachter, niet te verwarren met een spierverlammer zoals het bekende spuitje. Er zijn peptiden die als bouwstenen werken, of als cement tussen de cellen. Ook kijken we naar de verhouding tussen cosmetica, voeding en suppletie. Bij huidverslapping zie je echt pas resultaat met 50% cosmetica en 50% voeding/suppletie.

Je hebt misschien wel eens gehoord van collageenpoeders. Deze beloven wonderen voor je huid, maar het is nog helemaal niet bekend wat dit vispoeder met je huid doet op de lange termijn. Er worden veel stofjes aan toegevoegd, zoals vitamine C, glucosamine, hyaluron, zink en L-lysine. Deze stofjes helpen wel bij de aanmaak van collageen en elastine. Maar onthoud dat het lichaam niet zomaar uit collageen bestaat, maar uit aminozuren die omgezet worden in collageen. Wanneer je dan pure collageen toevoegt aan je lichaam, is dit niet ‘lichaamseigen’.

Bij Xanne’s Beautysalon gebruiken we 100% biologisch geteelde ingrediënten in de supplementen om van binnenuit ook weer dat staartje van de cellen langer lang te houden. Dit ondersteunt de aanmaak van collageen en verbetert de functie van de huid en bloedvaten.

We werken volgens de 80/20 aanpak: 80% thuisverzorging en 20% salonbehandelingen. We zien specifiek wat je huid nodig heeft en stellen zo de beste behandeling samen. Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en wij adviseren je verder.

Datum: 09 februari 2024
Banners ForYou.nl Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl


Specialisten in jouw buurt

Ook interessant voor jou
 • wallen
  Neem afscheid van je wallen, kringen en kraaienpootjes
  Bij het ouder worden verandert je huid. Ze wordt dunner en begint haar elasticiteit te verliezen.
 • huidveroudering
  Huidveroudering? Kon je de klok maar terugdraaien!
  We willen allemaal graag ouder worden, maar dan het liefst wel zonder er ouder uit te zien! Huidveroudering is een natuurlijk proces dat niet is tegen te houden. Maar toch zou je de klok af en toe even willen terugdraaien naar de tijd dat je huid nog stevig was, er geen sprake was van lijntjes en rimpels en je kaaklijn nog strak was.
 • rimpels
  Veelgestelde vragen over... rimpels!
  Rimpels; het welbekende teken van huidveroudering. Hoewel rimpels ook voor een karakteristieke uitstraling kunnen zorgen, zijn ze meestal niet heel geliefd. Logisch, aangezien rimpels vaak confronterend zijn om te zien. Gelukkig hoef je ze niet te accepteren.
 • huidveroudering
  Vier technieken inéén: Pascaud Contour!
  Uv-straling, slechte verzorging, genen en hormonen: deze factoren zijn geen vrienden wanneer je kampt met huidveroudering, een fenomeen waar we allemaal op een bepaald moment mee te maken krijgen. Rimpels of hangende huid kunnen overal op je lichaam tevoorschijn komen.
 • anti-aging
  Onwaarheden opgehelderd: anti-aging!
  Je ziet je huid naarmate de tijd verstrijkt veranderen. In dat mondhoekje is een nieuwe rimpel verschenen, je kraaienpootjes breiden zich uit, je wangen hangen meer. Wat zou je je huidveroudering graag zien verdwijnen.
 • huidveroudering
  Huidveroudering? Ga de strijd aan met de zwaartekracht!
  Waar is die ooit zo strakke kaaklijn van jou ineens gebleven? Je begint echt van die ‘hamsterwangetjes’ te krijgen. En nee toch, zie je daar het begin van een onderkin? Het lijkt wel of de zwaartekracht je huid heeft laten zakken.
 • Wanneer kun je overgaan tot het gebruik van fillers?
  We worden allemaal ouder en waar de één rimpelloos oud lijkt te worden of er niets om lijkt te geven heeft de ander meer problemen met de staat waarin de huid verkeert. Natuurlijk zijn daar oplossingen voor, maar hoe zit dat precies.
 • rimpels
  Rimpels? Kom in actie!
  Vroeger maakte je je druk om puistjes, nu wens je dat dat je grootste probleem was. Want als je nu in de spiegel kijkt, zie je niets anders dan rimpels. Het verschil tussen deze plooien en puistjes is dat die laatste tijdelijk zijn. Met een goede huidverzorging en een flinke portie geduld gaan die vanzelf weer weg.
 • microneedling
  De mogelijkheden van microneedling
  Ouder worden: het brengt heel veel mooie dingen met zich mee. Je wordt wijzer en weet steeds beter wat je wil. Maar zoals we allemaal weten doet het niet veel goeds voor je huid. Langzaamaan verandert de huidconditie en maakt je strakke, gladde gezicht plaats voor een dunne, slappe huid.
 • rimpels
  Vaarwel rimpels: breng vitaliteit terug in je huid
  Naarmate je ouder wordt, verandert er veel in je lichaam. Kijk alleen maar naar je huid. Je ooit zo zachte, gave babyhuidje maakte heel wat veranderingen door: acne tijdens je puberteit, pigmentvlekken tijdens je zwangerschappen en tegenwoordig lijkt het aantal de fijne lijntjes en rimpels per dag toe te nemen.
Toon meer >
Toon minder >

Van katoen tot zijde

Ieder mens is anders, maar iets wat we allemaal gemeen hebben is dat er vrijwel geen dag begint zonder dat we ons ondergoed aantrekken. Ondergoed is een dagelijks onderdeel van ons leven. En toch is dit het kledingstuk waar we het minste aandacht aan besteden. Raar toch? Want er zijn heel veel verschillende soorten en materialen ondergoed. Al deze verschillende materialen hebben een andere impact op onze huid, onze gezondheid en ons comfort. Het is dus echt wel belangrijk om even te testen wat voor jou werkt. Misschien mis je wel iets in je leven. Dus laten we eens een leerzame reis maken van katoenen strings naar kanten hipsters om te achterhalen wat jouw perfecte match is.

Katoen voor comfort

Katoen is een van de meest geliefde materialen voor ondergoed. En terecht, katoen is zacht en ademend voor de huid. Als je een gevoelige huid hebt is katoen altijd top. Het irriteert de huid vrijwel nooit. In de hete zomer is katoen ook perfect, het absorbeert namelijk genoeg vocht. Katoen is dus perfect voor dagelijks gebruik en is redelijk duurzaam, ook na een paar keer wassen is katoenen ondergoed nog mooi.

Luxueus zijde

Zijden ondergoed is de luxueuze keuze, het is heerlijk zacht op de huid en ook perfect voor een gevoelige huid. Het is wel prijziger dan katoen bijvoorbeeld en het vergt ook wel wat meer zorg. Zijden kan niet zomaar in de wasmachine en droger. Wat wel heel fijn is aan zijde, is dat het je temperatuur reguleert. Lekker warm in de winter en verkoelend in de zomer.

Smooth microvezel

Microvezel is een geweldige innovatie. Het is heerlijk zacht, glad en rekbaar. Microvezelondergoed heeft een goede pasvorm en is vaak naadloos. Dit maakt het perfect voor onder strakke kleding als je geen lijntjes van je ondergoed wil zien onder die ene mooie jurk bijvoorbeeld.

Bamboe ondergoed als milieubewuste keuze

Bamboe ondergoed is de laatste jaren erg populair. Met goede reden, want het is comfortabel en goed voor het milieu. Daarbij heeft bamboe ook van nature een antibacteriële werking. Bamboe is qua draagcomfort vergelijkbaar met katoenen ondergoed, maar bij bamboe wordt het vocht beter afgevoerd. Ideaal voor tijdens het sporten bijvoorbeeld.

Welk materiaal past bij jou?

Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren en wat de een fijn vindt hoeft voor jou niet per se te werken. Daarom is het altijd het beste om gewoon wat dingen te proberen en dan te kijken wat voor jou het beste werkt. Je kunt je ook laten bij een speciaalzaak zoals Hunkemöller en als je daar dan toch bent neem dan gelijk een Hunkemöller panty mee, deze zijn echt geweldig.

Datum: 06 februari 2024
Banners ForYou.nl Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl


Ook interessant voor jou
 • juiste-bh
  75B, 70D, 65AA: Hoe vind je de juiste BH?
  Je herkent het wel, je draagt een bh die toch te klein blijkt te zijn. De bandjes knellen in je schouders, de beugel snijdt in je huid en je borsten lijken bij de kleinste beweging al uit je bh te vallen. Of heb je juist een te grote bh? De bandjes glijden steeds weer van je schouders af!
 • protheselingerie
  Mooie lingerie, ook voor een borstprothese
  Voor veel vrouwen is het lastig om hun lichaam te accepteren na een borstamputatie ten gevolge van borstkanker. Een goede, natuurgetrouwe prothese en mooie lingerie die naadloos op je prothese aansluit, helpen je dan om weer zelfvertrouwen uit te stralen en je vrouwelijkheid terug te vinden.
 • borstkanker
  Prachtig in protheselingerie
  Je vrouwelijkheid kan een flinke deuk oplopen wanneer je als gevolg van borstkanker een borst of beide borsten moet missen.
 • Lingerie
  'Lingerie gaat ons aan het hart'
  Ills Lingerie is een familiezaak die zich specifiek specialiseert in borstprotheses. Al jong begon Ingrid Kramer, eigenaresse van Ills, met het stagelopen in andere lingeriewinkels.
 • Lingerie
  De perfecte lingerie voor jou in de zomer!
  Het voorjaar. Heerlijk. We raken er bijna niet over uitgepraat. Overdag op het terras zitten met een drankje erbij en de dag afsluiten in de achtertuin in het zonnetje.
 • winterdag
  Een heerlijke winterdag...
  Winter kan zo idyllisch zijn: witte sneeuw op de daken, frisse wind door de straten en eenmaal weer binnen warme dekentjes met een kop chocolademelk.
 • kledingstukken
  Verwen jezelf, of laat je verwennen
  Het zijn misschien wel de meest ondergewaardeerde kledingstukken in je kast: je ondergoed.
 • protheselingerie
  Prachtig in mooie protheselingerie
  Door een borstamputatie als gevolg van kanker kan je zelfvertrouwen flink aangetast worden. Misschien heb je moeite met het vinden van een mooi setje lingerie of zie je het helemaal niet zitten om je volgende zomer in badkleding te hullen.
 • lingerie
  Lingerie & sport: enorm belangrijk!
  Was het ook één van jouw goede voornemens om dit jaar meer te gaan sporten? Wellicht heb je al de juiste schoenen en outfit aangeschaft, maar denk ook aan wat je daaronder draagt.
 • lingerie
  Lingerie: handige tips & tricks!
  Alle trends en tips & tricks op het gebied van lingerie en badmode.
Toon meer >
Toon minder >

75B, 70D, 65AA: Hoe vind je de juiste BH?

Je herkent het wel, je draagt een bh die toch te klein blijkt te zijn. De bandjes knellen in je schouders, de beugel snijdt in je huid en je borsten lijken bij de kleinste beweging al uit je bh te vallen. Of heb je juist een te grote bh? De bandjes glijden steeds weer van je schouders af! In beide gevallen komen je borsten niet mooi uit en worden ze niet ondersteund zoals het hoort. Maak je geen zorgen! In dit artikel geven we de beste tips om ervoor te zorgen dat je bh altijd goed zit.

De juiste cupmaat

Het kopen van de juiste bh begint steeds weer op hetzelfde punt: het berekenen van je cupmaat. Je kunt dit in lingeriewinkels laten opmeten door het personeel, maar wanneer je je hier niet comfortabel bij voelt kun je dit thuis ook zelf doen! Het enige wat je nodig hebt is een meetlint. Als eerst meet je de borstonderwijdte. Plaats het strak meetlint om het bovenlichaam, net onder de borsten. Het getal dat hier uitkomt, bijvoorbeeld 72 centimeter rond je af naar een 70. Is jouw omvang 76 centimeter rond deze dan af naar 75. Plaats nu het meetlint op de hoogte van je tepels en houd het lint wat losser dan je net deed. Schrijf de exacte afmeting naast de afgeronde omtrek van de borstonderwijdte op. Op het internet vind je binnen een paar klikken een maattabel waarin je jouw informatie kan invullen om zo op jouw cupmaat uit te komen. Nooit meer een te strakke of te losse bh!

Comfort!

Wanneer een bh goed zit biedt dit comfort. Je borsten worden goed ondersteund en dit vermindert de kans op rug- en nekklachten. Naast dat een cupmaat ervoor kan zorgen dat jij je comfortabeler voelt, kun je ook letten op factoren zoals het materiaal. Kies jij voor een katoenen bh of een bh van satijn? Een andere factor die kan bijdragen aan het draaggemak is de aan- of afwezigheid van een beugel. De keuze tussen een bh met beugel en een bh zonder beugel is wederom iets wat persoonlijk is. Om deze beslissing te maken is het handig om diverse bh’s uit te proberen. Op deze manier kom je erachter wat jij prettig vindt voelen op de huid en welke mate van ondersteuning werkt voor jou.

Kortom, het kiezen van de bh is erg belangrijk! Vermijd rug- en nekklachten en kies voor comfort. Dit start bij het berekenen van de correcte cupmaat. Wat voor soort bh je draagt is natuurlijk aan jou: een rode bh van kant zonder beugel of een zwarte bh van satijn mét beugel?

Datum: 06 februari 2024
Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl


Ook interessant voor jou
 • ondergoed
  Van katoen tot zijde
  Ieder mens is anders, maar iets wat we allemaal gemeen hebben is dat er vrijwel geen dag begint zonder dat we ons ondergoed aantrekken. Ondergoed is een dagelijks onderdeel van ons leven. En toch is dit het kledingstuk waar we het minste aandacht aan besteden. Raar toch? Want er zijn heel veel verschillende soorten en materialen ondergoed.
 • protheselingerie
  Mooie lingerie, ook voor een borstprothese
  Voor veel vrouwen is het lastig om hun lichaam te accepteren na een borstamputatie ten gevolge van borstkanker. Een goede, natuurgetrouwe prothese en mooie lingerie die naadloos op je prothese aansluit, helpen je dan om weer zelfvertrouwen uit te stralen en je vrouwelijkheid terug te vinden.
 • borstkanker
  Prachtig in protheselingerie
  Je vrouwelijkheid kan een flinke deuk oplopen wanneer je als gevolg van borstkanker een borst of beide borsten moet missen.
 • Lingerie
  'Lingerie gaat ons aan het hart'
  Ills Lingerie is een familiezaak die zich specifiek specialiseert in borstprotheses. Al jong begon Ingrid Kramer, eigenaresse van Ills, met het stagelopen in andere lingeriewinkels.
 • Lingerie
  De perfecte lingerie voor jou in de zomer!
  Het voorjaar. Heerlijk. We raken er bijna niet over uitgepraat. Overdag op het terras zitten met een drankje erbij en de dag afsluiten in de achtertuin in het zonnetje.
 • winterdag
  Een heerlijke winterdag...
  Winter kan zo idyllisch zijn: witte sneeuw op de daken, frisse wind door de straten en eenmaal weer binnen warme dekentjes met een kop chocolademelk.
 • kledingstukken
  Verwen jezelf, of laat je verwennen
  Het zijn misschien wel de meest ondergewaardeerde kledingstukken in je kast: je ondergoed.
 • protheselingerie
  Prachtig in mooie protheselingerie
  Door een borstamputatie als gevolg van kanker kan je zelfvertrouwen flink aangetast worden. Misschien heb je moeite met het vinden van een mooi setje lingerie of zie je het helemaal niet zitten om je volgende zomer in badkleding te hullen.
 • lingerie
  Lingerie & sport: enorm belangrijk!
  Was het ook één van jouw goede voornemens om dit jaar meer te gaan sporten? Wellicht heb je al de juiste schoenen en outfit aangeschaft, maar denk ook aan wat je daaronder draagt.
 • lingerie
  Lingerie: handige tips & tricks!
  Alle trends en tips & tricks op het gebied van lingerie en badmode.
Toon meer >
Toon minder >

Dit is hoe modemerken een collectie samenstellen

We hebben allemaal wel eens met bewondering gekeken naar de nieuwste modecollecties die over de catwalk paraderen. Maar heb je je ooit afgevraagd wat er allemaal komt kijken bij het samenstellen van zo’n collectie? Wat zijn de stappen en overwegingen die een ontwerper of een modeteam doorloopt om van een idee tot een volledige lijn van kledingstukken te komen? En hoe doen de bekendste merken dit, zoals Zara, Closed, of Prada?

De vonk die alles in gang zet

Elke collectie begint met een idee, een concept. Dit kan zo simpel zijn als een kleurenschema of zo complex als een volledige thematische visie, gebaseerd op bijvoorbeeld een tijdperk of een cultureel fenomeen. Inspiratie kan overal vandaan komen: kunst, muziek, geschiedenis of zelfs een specifiek materiaal of stof. Deze eerste stap is cruciaal omdat het de basis vormt voor alles wat volgt.

Onderzoek en ontwikkeling

Nadat het initiële idee is geformuleerd, volgt het grondige onderzoek. Dit omvat marktonderzoek naar trends, maar ook diepgaande studies naar materialen, weeftechnieken en naaiprocessen. In deze fase wordt ook besloten welke stoffen en materialen het beste passen bij de visie van de collectie. Er kunnen stalen worden gemaakt, schetsen worden uitgewerkt en zelfs prototypes worden ontwikkeld om het concept te testen.

Ontwerp en tekening

Nu komt het creatieve deel: het ontwerpen van de individuele stukken. Dit is waar de ontwerper zijn of haar visie vertaalt naar draagbare kleding. Elk kledingstuk moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en produceerbaar. Moderne ontwerptools zoals CAD-software maken dit proces efficiënter, maar het is nog altijd een arbeidsintensief en gedetailleerd werk.

Productie en kwaliteitscontrole

Als de ontwerpen eenmaal klaar zijn, gaat de collectie in productie. Dit kan lokaal of internationaal zijn, afhankelijk van de schaal en het budget van het merk. Tijdens de productie wordt ook een strenge kwaliteitscontrole uitgevoerd. Elk kledingstuk moet voldoen aan de normen van het merk en de verwachtingen van de consument.

Marketing en lancering

De laatste fase voordat de collectie het publiek bereikt, is de marketing en lancering. Dit kan een grootse modeshow zijn, een online presentatie of een geleidelijke onthulling via sociale media. Welke methode ook wordt gekozen, het doel is hetzelfde: buzz creëren en de collectie onder de aandacht brengen van potentiële klanten.

Een complex maar lonend proces

Dus, wat komt er kijken bij het samenstellen van een modecollectie? Zoals je hebt kunnen lezen, is het een complex proces dat begint met een eenvoudig idee en eindigt met een volledig gerealiseerde kledinglijn. Het vereist een zorgvuldige balans tussen creativiteit en pragmatisme, tussen visie en uitvoerbaarheid. Het is een multidisciplinaire onderneming die kennis vereist van kunst en design, maar ook van productie, marketing en zelfs psychologie. En hoewel het een enorme uitdaging kan zijn, is het eindresultaat vaak de moeite waard: een prachtige collectie die mensen inspireert en beïnvloedt, seizoen na seizoen.

Datum: 06 februari 2024
Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl


Ook interessant voor jou
 • Ontdek de veelzijdigheid van de shirts en trouwpakken voor mannen
  Als moderne man weet je dat een veelzijdige garderobe essentieel is voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een casual dagje uit of een formele gebeurtenis zoals een bruiloft, het juiste kledingstuk kan je look volledig maken.
 • horloge
  Welk horloge heeft jouw outfit nodig?
  Een horloge is niet alleen een instrument om de tijd bij te houden, maar ook een krachtige accessoire die je outfit kan versterken. Het juiste horloge kan je stijl, persoonlijkheid en zelfvertrouwen accentueren. Of je nu kiest voor een klassiek, sportief, minimalistisch of extravagant ontwerp, een horloge voegt een vleugje elegantie en klasse toe aan je look.
 • jurk
  Dé outfit met de juiste jurk!
  We zijn gek op jurken in alle stijlen, lengtes en patronen. Van de dramatische creaties die we zijn bij een awardshow of première tot een heerlijk dikke sweaterjurk om het koude weer te trotseren.
 • modesiezoen
  Een feestelijk modeseizoen
  Veel merken pakken uit met een party-collectie. Niet alleen voor de feestdagen, maar ook vanwege hun eigen feestje. SUMMUM viert hun 25-jarig jubileum en COMMA bereikt een mijlpaal van 50 jaar, wat gevierd wordt met extra luxe en mooie items.
 • kleding
  Koop bewust, koop fysiek!
  Online kleding kopen wordt steeds populairder.
 • kleding
  Een vrolijk modeseizoen
  Ook dit seizoen zijn er weer nieuwe kledingtrends.
 • powersuit
  De powersuit voor de powervrouw
  Hij is niet te missen: het tweedelige pak spot je werkelijk overal. Van runway tot kantoor, of op straat met een stoere sneaker eronder.
 • kledingkast
  Met de bezem door je kledingkast
  Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Want wees eerlijk: wat is de staat van jouw badkamerkastjes? En hoe ziet jouw garage er eigenlijk uit?
 • kleding
  In stijl naar een feest
  De nacht is koud en donker, van alle kanten hoor je vuurwerk knallen en in je hand heb je een heerlijk glas champagne. 5, 4, 3, 2, 1… Je omhelst je vrienden, partner of familie met een grote glimlach op je gezicht.
 • cadeau
  Een sieraad: een persoonlijk cadeau
  Moederdag, de verjaardag van je zus of het einde van een bewogen jaar: elke bijzondere gelegenheid vraagt om een passend cadeau. Maar het mooiste is natuurlijk om iets te geven wat uniek is.
Toon meer >
Toon minder >

Welk horloge heeft jouw outfit nodig?

Een horloge is niet alleen een instrument om de tijd bij te houden, maar ook een krachtige accessoire die je outfit kan versterken. Het juiste horloge kan je stijl, persoonlijkheid en zelfvertrouwen accentueren. Of je nu kiest voor een klassiek, sportief, minimalistisch of extravagant ontwerp, een horloge voegt een vleugje elegantie en klasse toe aan je look. Het gaat niet alleen om het esthetische aspect, maar ook om de uitstraling van zelfverzekerdheid die een horloge met zich meebrengt. In dit artikel willen wij je inspireren en laten zien hoe je een horloge kunt gebruiken als een blikvanger om je outfit naar een hoger niveau te tillen. Van het selecteren van de juiste stijl en kleur tot het combineren van horloges met verschillende outfits, wij delen graag onze tips en ideeën om jou te laten schitteren!

De schoonheid van Michael Kors

Een van de meest geliefde merken in de horlogewereld is Michael Kors, bekend om zijn stijlvolle en verfijnde ontwerpen. Een Michael Kors horloge dames straalt elegantie en luxe uit, en is een perfecte aanvulling op een klassieke outfit. Stel je voor dat je een prachtig Michael Kors dameshorloge draagt met een goudkleurige kast en een klassieke lederen band. De wijzerplaat is verfraaid met subtiele details en de kenmerkende Michael Kors-logo’s. Dit horloge straalt tijdloze schoonheid uit en voegt een vleugje glamour toe aan je ensemble. Combineer dit horloge met een klassieke zwarte jurk, een paar pumps en een elegante handtas om een verfijnde en moeiteloos chique look te creëren. Het Michael Kors dameshorloge vormt het middelpunt van je outfit en geeft een subtiele glans aan je pols. Met deze stijlvolle combinatie ben je klaar voor elke formele gelegenheid of een avondje uit.

Imponeren met Cluse

Een Cluse horloge is een uitstekende keuze om een verpletterende indruk te maken met je outfit. De minimalistische en eigentijdse ontwerpen van Cluse horloges passen perfect bij een stijlvolle en trendy look. Stel je voor dat je een prachtig Cluse horloge draagt met een slanke roségouden kast en een mesh band. De eenvoudige wijzerplaat met subtiele details en de elegante wijzers stralen klasse en verfijning uit. Om dit horloge perfect te stylen, kun je het combineren met een moderne en minimalistische outfit. Denk aan een strakke witte blouse, een zwarte skinny jeans en een paar enkellaarsjes. Voeg wat minimalistische sieraden toe en een eenvoudige clutch om de look compleet te maken. Het Cluse horloge trekt alle aandacht naar je pols en geeft je een moeiteloos chique uitstraling. Met deze combinatie maak je zeker een verpletterende indruk, of het nu voor een zakelijke bijeenkomst is of een avondje uit met vrienden.

Bespaar de moeite en bestel online

Als jij graag gelijk een mooi horloge wilt bestellen om jouw outfit compleet te maken, surf dan even naar de site horloge.nl. Hier kun je niet alleen Michael Kors en Cluse horloges vinden voor scherpe prijzen, maar ook nog tal van andere merken. Wat je voorkeur ook moge zijn, je zult hier altijd slagen!

Datum: 06 februari 2024
Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl


Ook interessant voor jou
 • Ontdek de veelzijdigheid van de shirts en trouwpakken voor mannen
  Als moderne man weet je dat een veelzijdige garderobe essentieel is voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een casual dagje uit of een formele gebeurtenis zoals een bruiloft, het juiste kledingstuk kan je look volledig maken.
 • modemerken
  Dit is hoe modemerken een collectie samenstellen
  We hebben allemaal wel eens met bewondering gekeken naar de nieuwste modecollecties die over de catwalk paraderen. Maar heb je je ooit afgevraagd wat er allemaal komt kijken bij het samenstellen van zo’n collectie?
 • jurk
  Dé outfit met de juiste jurk!
  We zijn gek op jurken in alle stijlen, lengtes en patronen. Van de dramatische creaties die we zijn bij een awardshow of première tot een heerlijk dikke sweaterjurk om het koude weer te trotseren.
 • modesiezoen
  Een feestelijk modeseizoen
  Veel merken pakken uit met een party-collectie. Niet alleen voor de feestdagen, maar ook vanwege hun eigen feestje. SUMMUM viert hun 25-jarig jubileum en COMMA bereikt een mijlpaal van 50 jaar, wat gevierd wordt met extra luxe en mooie items.
 • kleding
  Koop bewust, koop fysiek!
  Online kleding kopen wordt steeds populairder.
 • kleding
  Een vrolijk modeseizoen
  Ook dit seizoen zijn er weer nieuwe kledingtrends.
 • powersuit
  De powersuit voor de powervrouw
  Hij is niet te missen: het tweedelige pak spot je werkelijk overal. Van runway tot kantoor, of op straat met een stoere sneaker eronder.
 • kledingkast
  Met de bezem door je kledingkast
  Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Want wees eerlijk: wat is de staat van jouw badkamerkastjes? En hoe ziet jouw garage er eigenlijk uit?
 • kleding
  In stijl naar een feest
  De nacht is koud en donker, van alle kanten hoor je vuurwerk knallen en in je hand heb je een heerlijk glas champagne. 5, 4, 3, 2, 1… Je omhelst je vrienden, partner of familie met een grote glimlach op je gezicht.
 • cadeau
  Een sieraad: een persoonlijk cadeau
  Moederdag, de verjaardag van je zus of het einde van een bewogen jaar: elke bijzondere gelegenheid vraagt om een passend cadeau. Maar het mooiste is natuurlijk om iets te geven wat uniek is.
Toon meer >
Toon minder >

Ontdek een oase van rust op de Waddeneilanden

Natuurliefhebbers, fanatieke wandelaars, mensen die graag een mooie fietstocht houden; behoor je tot één van die groepen mensen? Dan is een vakantie op één van de Waddeneilanden echt een aanrader…! Je vindt er een oase van rust en kunt er heerlijk genieten. Elk eiland heeft zo zijn eigen karakteristieke eigenschappen. Zo telt Texel bijvoorbeeld meerdere dorpen en heb je wel wat tijd nodig om het hele eiland te leren kennen. Vlieland daarentegen is relatief klein en bovendien autoluw, doordat bezoekers er niet met hun auto mogen komen.

De Sahara van het noorden

Heb je wel eens gehoord van de Sahara van het noorden? Dat is de benaming voor het westelijk deel van Vlieland. Wanneer je bij het boeken van een hotel Vlieland als bestemming kiest, kun je op het eiland zelf de Vliehors Express boeken. Die brengt je naar dit indrukwekkende natuurgebied, zodat je komt op een plek waar je normaal gesproken niet zou komen. Overigens kun je op Vlieland nog veel meer doen, zoals midgetgolf of handboogschieten. Buiten dat zijn er natuurlijk de reguliere strandsporten, zoals strandzeilen en vliegeren.

Wadlopen bij Terschelling

Na Texel en Vlieland is Terschelling, vanaf het westen gezien, het derde Nederlandse Waddeneiland. Behalve natuurlijk veel mooie natuur biedt ook dit eiland tal van interessante bezienswaardigheden. Vanaf het Seinpaalduin heb je een fraai uitzicht over het eiland en je kunt op het eiland het Wrakkenmuseum en het Bunkermuseum bezoeken. Ook een bezoek aan de Brandaris, de beroemde vuurturen van Terschelling, hoort er natuurlijk bij. Gedurende een aantal dagen kun je vanuit het hotel Terschelling helemaal gaan verkennen, bijvoorbeeld op de fiets.

Overtocht

Het eiland Texel bereik je per veerboot vanuit Den Helder, maar voor de eilanden Vlieland en Terschelling vertrekt de veerboot vanuit Harlingen. Houd er rekening mee dat de reguliere overtocht naar Vlieland ruim anderhalf uur duurt en die naar Terschelling zelfs twee uur. Er zijn ook sneldiensten, waarin je de reistijd met de helft kunt bekorten.

Romantisch verblijf

De Waddeneilanden hebben eigenlijk voor elk type vakantieganger wel iets te bieden. De romantiek viert hoogtij tijdens een verblijf in een idyllisch hotel. Op Vlieland kun je bijvoorbeeld overnachten in een hotelkamer met direct uitzicht op de Waddenzee, terwijl je op Terschelling kunt wegdromen in een hotel dat letterlijk verscholen ligt tussen het groen. Welke keuze je ook maakt, je zult er in elk geval volop kunnen genieten.

Datum: 06 februari 2024
Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl


Ook interessant voor jou
 • roadtrip
  Een onvergetelijke roadtrip door Canada
  Een roadtrip door Canada van oost naar west is een geweldige manier om het land te verkennen. Je maakt op deze manier namelijk kennis met verschillende adembenemende landschappen. Kom je graag net even wat meer te weten over een mooie rondreis Canada?
 • rondreis
  Een geweldige reisroute door Nieuw-Zeeland en Australië
  Er zijn weinig landen die zo geschikt zijn om een rondreis te maken als Australië en Nieuw-Zeeland. Huur een auto en maak kennis met de natuur, cultuur en de bezienswaardigheden, en dit alles in je eigen tempo. De uitgestrektheid en het veelzijdige landschap zorgen voor een onvergetelijke trip waarbij je op je gemak alles kunt zien en beleven wat je ook maar wil.
 • kerst
  Kerst in Nedersaksen
  De mooiste tijd van het jaar breekt weer aan, the season to be jolly, de tijd om kerstmarkten te bezoeken. En waar kun je dat het beste? In de 9 steden van Nedersaksen, want zij staan garant voor kerstmarkten vol traditionele kerstsfeer gehuld in een historische ambiance.
 • trein
  Een ticket naar vrijheid
  Weet je nog, de Tienertoer? Voor het eerst weg zonder je ouders, gaan en staan waar je maar wil.
 • Volop nieuwigheden in Europa-Park
  Europa-Park is gelegen in het Zwarte Woud. Het is niet alleen Duitslands grootste attractiepark, maar ook het op een na best bezochte park van Europa.
 • vakantie
  Wat ga jij ontdekken dit jaar?
  Een nieuw reisjaar ligt voor ons.
 • groepsvakantie
  6 Tips voor het organiseren van een groepsvakantie
  Groepsvakanties kunnen een uitstekende manier zijn om een band met vrienden of familie op te bouwen, relaties te ontwikkelen en een gevoel van kameraadschap te kweken. Tijd weg van het dagelijkse leven doorbrengen in een ontspannen omgeving kan helpen om sterke banden te creëren en het vertrouwen te bevorderen. Bovendien is het een uitstekende manier om op een creatieve manier bezig te zijn, plezier te beleven en de stress te laten varen.
 • Barbados
  Verrassend veelzijdig Barbados
  De wintertijd is weer begonnen. Donkere ochtenden, de avond valt vroeg in. Kou en wellicht sneeuw.
 • stedentrip
  Tijd voor een stedentrip
  De zomervakantie zit er, helaas, weer op. Tijd om plannen te gaan maken voor het najaar! De herfst is ideaal voor een stedentrip.
 • wandelen
  Ga wandelen: 3 redenen om vandaag te boeken!
  De afgelopen periode zijn diverse soorten groepsreizen steeds meer gewild. Je ziet dit dan ook aan het grote aanbod van groepsreizen. Maar, niet alleen groepsreizen zijn steeds populairder. Ook wandelen we een stuk meer sinds het coronavirus en alle lockdowns die volgden.
Toon meer >
Toon minder >

5 tips om jouw seksleven nieuw leven in te blazen

Een gezond en bevredigend seksleven is belangrijk voor het behoud van een gezonde relatie tussen jou en je partner. Wanneer jullie al een tijdje met elkaar zijn kan het voorkomen dat de passie en opwinding in de slaapkamer afneemt. Om een gezond seksleven te behouden is het belangrijk om hier aan te werken, en daarom geven wij jou in dit artikel 5 tips zodat je jullie seksleven nieuw leven in kan blazen, en wie weet brengt dit jullie weer een stukje dichter bij elkaar.

Communicatie

Communicatie is natuurlijk een van de belangrijkste dingen in een relatie, en dat geldt ook zeker als het gaat over zaken in de slaapkamer. Zorg er dan ook altijd voor dat je openlijk met jouw partner communiceert over wat je leuk vindt en wat je eventueel zou willen veranderen. Door eerlijk en open te zijn over je verlangens en behoeften kunnen jullie samenwerken om het seksleven te verbeteren.

Experimenteer

Een andere belangrijke tip is om samen nieuwe dingen te ontdekken! Probeer in je eentje of samen nieuwe dingen uit om de sleur te doorbreken. Dit kan variëren van nieuwe standjes tot speeltjes en andere voorwerpen. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld bondage proberen. Wees creatief en probeer dingen uit waar jij en je partner zich prettig bij voelen.

Romantiek

Besteed tijd aan het creëren van een romantische sfeer voor jullie beiden. Steek bijvoorbeeld wat kaarsjes aan, of zet een zacht muziekje aan dat past bij een romantische sfeer. Door de juiste sfeer te creëren, kan je de passie tussen jullie beiden wellicht wel opnieuw aanwakkeren!

Maak tijd voor elkaar vrij

Iets dat ook altijd belangrijk is, is om regelmatig tijd voor elkaar vrij te maken. Zorg er dan ook voor dat jullie echt tijd voor elkaar hebben, zonder afleidingen van werk of bijvoorbeeld de telefoon. Ga eens lekker met elkaar uit eten, of ga uitgebreid met elkaar koken en kijk erna een leuke film. Door tijd voor elkaar vrij te maken, kan je de band tussen jullie versterken. Dit kan alleen maar een positief effect hebben op jullie seksleven.

Zelfzorg

De laatste tip die wij hebben, is om goed voor jezelf te zorgen, zowel mentaal als fysiek. Een gezonde levensstijl met regelmatige lichaamsbeweging en ontspanning kan een bijdrage leveren aan een beter seksleven. Als je je goed voelt, zal je ook meer open staan voor intimiteit met je partner.

Hopelijk hebben we je met deze tips een stukje op weg kunnen helpen naar een vernieuwd leven in de slaapkamer.

Datum: 06 februari 2024
Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl


Ook interessant voor jou
 • SOA
  Wat is de meest voorkomende SOA bij mannen?
  Een SOA is een seksueel overdraagbare ziekte. Er zijn veel verschillende van die vervelende aandoeningen en sommigen kunnen zelfs fataal zijn.
 • seksspeeltjes
  Groot aanbod online seksspeeltjes
  Zouden jij en je partner graag willen gaan experimenteren met seksspeeltjes? Is jullie seksleven leuk, maar kan het beter? Dan kunnen seksspeeltjes een mooie aanvulling zijn in de slaapkamer. Met een seksspeeltje kun je samen op avontuur gaan.
 • seks
  Wil jij nieuwe vormen van seks ontdekken?
  Voor veel mensen is seks een van de leukste dingen in het leven, maar het is niet altijd eenvoudig om het spannend te houden als je al heel lang samen bent. Gelukkig hoef je niet altijd uit je eigen creativiteit te putten om de spanning weer te laten terugkeren. Je kunt namelijk ook eens door het aanbod van een online sekswinkel gaan bladeren om te zien wat zij kunnen leveren om jullie seksleven weer passievol te maken.
 • seksspeeltjes
  Hoe kom jij?
  ‘Toen wij vorige maand op een beurs stonden, zeiden sommige bezoeksters dat ze al een man hadden of geen speeltjes nodig hadden’, zegt Fardau van Euphoria Erotiek. ‘Maar wij vinden niet dat het één het ander uitsluit. Nog te vaak heerst het idee dat vrouwen sextoys gebruiken omdat ze bijvoorbeeld een partner zouden hebben die het ‘niet gedaan krijgt’.
 • Seks-en-Zo
  Seks en Zo: Het verhaal van Alice
  Ik werkte al jaren in het bedrijf van Kees en Anneke. Ik kon het met hen beiden heel goed vinden. Daarom had ik ook nooit verwacht dat dit me zou overkomen.
 • Seks-en-Zo
  Seks en Zo: Het verhaal van Diana
  De appjes tussen Pascal en mij begonnen heel onschuldig. Ik kende hem ook eigenlijk helemaal niet zo goed. Ik wist alleen dat hij tien jaar jonger was en dat we een leuke klik hadden. Maar al gauw kregen onze appjes een heel ander karakter.
 • Grensoverschrijdend-gedrag
  Grensoverschrijdend gedrag is nooit oké
  Yuri Ohlrichs (52) is als seksuoloog NVVS mede-oprichter van het Amsterdamse seksuologencollectief De BeDWETERS. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring in het verzorgen van seksuele vorming en het beantwoorden van vragen over seksualiteit.
 • masturbatie
  Waarom masturbatie gezond is
  Masturberen. Of je het nu wilt toegeven of niet: de meesten van ons doen het vrijwel dagelijks.
 • mannen-en-vrouwen
  De populairste speeltjes voor mannen en vrouwen
  Wat zijn de favoriete spannende speeltjes voor mannen en vrouwen? Eigenlijk is dat een vraag die er helemaal niet toe doet. Als er iets persoonlijk is, dan zijn het namelijk wel seksspeeltjes. Iedereen heeft tenslotte zo zijn of haar eigen voorkeuren, en wat de ene prettig vindt, kan de ander juist afschuwelijk vinden.
 • intimiteit-in-relatie
  Mis je intimiteit in je relatie? Probeer haptotherapie
  Wanneer je net een relatie met elkaar hebt, kun je je bijna niet indenken dat de passie ooit zal verminderen. In die eerste periode is bijna alles spannend en leuk. Alleen al denken aan je partner maakt je blij. En of je nu de hele dag in bed doorbrengt, een wandeling maakt of uit eten gaat, samen vind je het allemaal even fijn.
Toon meer >
Toon minder >