cuppen

Ben jij al begonnen met cuppen?

Veel vrouwen hebben last van putjes en bobbeltjes op hun bovenbenen en buik. Zucht. Deze sinaasappelhuid ben je liever kwijt dan rijk. Zeker met de zomer op komst! Je smeert je suf met allerlei crémepjes en bodylotions, maar niks het werkt allemaal niet. Is er dan niks om cellulite tegen te gaan? Integendeel! Cuppen is dé nieuwste techniek tegen je ontsierde huid.

Cuppen

Cellulite is een verkleving en zwelling van de onderhuidse bindweefselstructuur en daar hebben crèmes en beweging geen invloed op. Logisch dus dat al die tubes bodylotions niet hebben gewerkt. Wat wél helpt is een intensieve massage. Berta Mari van Ibiza Beauty vertelt: ‘Cupping is een massagetechniek waarbij siliconen vacuüm cups worden gebruikt. De techniek, afkomstig uit China, is al ruim 2000 jaar oud. Het laat écht verbluffende resultaten zien! Een verouderde of gestreste huid is goed behandelbaar met cuppen. Ook werkt het perfect tegen cellulite op je benen, dijen, billen en buik.’

Cup voordelen

Let’s start cupping! Dit zijn de voordelen van cuppen:

  • verhoogt de soepelheid van de huid
  • verstevigt de huid en stimuleert de elasticiteit
  • beschermt je huid tegen schadelijke stoffen
  • werkt vaatverstevigend

Cuppen is dé nieuwste techniek tegen je ontsierde huid

Cup to go!

De kracht van cuppen is sterker dan een gewone massage. Hierdoor heeft de behandeling een diepere werking en is erg effectief. De cupbehandeling kan als gevoelig worden ervaren, maar hoort geen pijn te doen. Wanneer de behandeling achter de rug is zul je een diepe warm tintelend gevoel ervaren. Dit komt door de verbeterde bloedcirculatie.

Behandelingen

Dat je huid behoorlijk moet wennen aan die glazen cups op je huid is niet gek. Na de eerste behandeling zul je blauwe plekjes zien op de behandelde gebieden. Na enkele dagen trekken deze plekjes weg. Wanneer je vaker kiest voor een cupbehandeling wordt de hersteltijd steeds korter.

Fun fact!

Cuppen was een grote trend tijdens de olympische spelen in Rio de Janeiro. Micheal Phelps won zijn 19e gouden medaille met rode vlekken op zijn lichaam. Voor sporters is cupping goed voor de bloedomsloop en helpt het om spieren te herstellen.

Datum: 06 juni 2018