cellulite

Cellulite? Niet jouw probleem!

Wist je dat na de puberteit circa 80 tot 90% van de vrouwen cellulite krijgt? Je zou dus kunnen zeggen dat er niks aan de hand is wanneer ook jij cellulite op je lichaam ontdekt. Toch kan het zijn dat je baalt als je ‘s ochtends in je ondergoed voor de spiegel staat. Ook daarin ben je verre van alleen.

Jeanette Neumann

Steeds meer cellulite

Cellulite, ook wel ‘sinaasappelhuid’, is een typische vrouwenkwaal en heeft niets te maken met gewicht. Cellulite is te zien aan de huidstructuur zelf. Het bestaat uit vetcellen en afvalstoffen die in het onderhuidse bindweefsel van de huid gaan zitten. Ze kleven aan het bindweefsel en verslechteren de doorbloeding, en dit zorgt voor de bobbeltjes en putjes in de voorheen gladde huid. Tussen de vetcellen gaat vocht zich ophopen en het wordt steeds beter zichtbaar aan de huid. Doordat het bindweefsel verslechtert, komt er steeds meer cellulite bij.

Hoe ontstaat cellulite?

Cellulite ontstaat bijvoorbeeld door te veel eten, hormoonverstoring (pilgebruik) of opslag in de vetcellen van teveel aan suikers. Zoals gezegd is dit verschijnsel volkomen normaal, en hoef je je hier echt niet voor te schamen. Maar als je er toch vanaf wilt, is dat nog best lastig. De kwaliteit van het bindweefsel is namelijk aan het verslechteren. Dit proces zal moeten worden aangepakt. Een gezonde levensstijl is een goede eerste stap: sporten, voldoende water drinken en gezonde voeding. Maar dit is helaas niet voldoende.

Effectieve behandeling

Als je cellulite effectief wilt laten behandelen, helpt de innovatieve SLIMYONIK-behandeling. Dit apparaat van Duitse makelij is ontwikkeld om verschillende types massages uit te voeren, die op jouw lichaam zijn afgesteld. Door de drukgolfmassage wordt de bloedcirculatie in de huid en het vetweefsel gestimuleerd, en daarmee krijg je een strakkere en sterk verbeterde huidconditie.

Als je cellulite wilt laten behandelen, helpt de SLIMYONIK-behandeling

Verschillende doelen

Er zijn verschillende soorten massages mogelijk met de SLIMYONIK, die een verschillend doel hebben.

  • Slim- en cellulitemassage: Stimulering ter reductie van vetkussentjes, biedt versteviging van het bindweefsel.
  • Cellulitemassage: Gerichte versteviging van het bindweefsel, maakt het huidprofiel glad.
  • Lymfemassage: Stimulering van de afvoer van overtollig water, helpt bij het ontslakken.
  • Sportmassage: Optimale regeneratie na de training, met minder spierpijn tot gevolg.
  • Relaxing-massage: Diepe, inwendige rust. Deze wellnessmassage is ter voorkoming van aandoeningen van de aderen.
  • Speciale programma’s: Er zijn ook speciaal afgestemde programma’s ter begeleiding van een cavitatiebehandeling en na vetafzuiging.

‘Style’ jouw lijf

De SLIMYONIK ‘stylet’ als het ware jouw lichaam, en is dan ook individueel op jou afgestemd. Door de dieptewerking van het apparaat kun je zorgvuldig je probleemzones aanpakken en tegelijkertijd ontspannen. En dat zorgt ervoor dat jij je zelfverzekerd deze zomer op het strand kunt begeven!

Farm de Beauty

Al meer dan 25 jaar ben ik dé specialist in Den Haag op het gebied van permanente make-up, huidverbetering en gezichtsbehandelingen. Mijn salon is een echte voorloper op schoonheidsgebied, en biedt een scala aan innovatieve therapieën en behandelingen aan. Naast specialistische behandelingen bij pigmentvlekken, kun je ook bij mij terecht voor het behandelen van acne, cellulite en wallen. Ook ben je bij mij op de goede plek voor prachtige permanente make-up, en anti-agingbehandelingen als de bindweefselmassage en microneedling.

Datum: 16 mei 2019