cellulite

Cellulite: weg met die sinaasappelhuid!

Stoor je je aan de putjes en vetkussentjes in je benen en billen? Zie je nu al op tegen flaneren over het stand in je bikini? Zet je over je schaamte heen en pak je cellulite (ook wel sinaasappelhuid genoemd) voor eens en voor altijd aan!

Cellulite

Cellulite zorgt voor hobbeltjes, bobbeltjes en deukjes in je huid. Het komt voor op je heupen, bovenbenen en billen. Ze ontstaan door onderhuidse vetophopingen die worden opgeslagen in het bindweefsel. Mocht je last hebben van cellulite: schaam je niet! Naar schatting heeft 98 op de 100 vrouwen er in meer of in meerdere mate last van, dus je bent écht niet de enige. Maar dat betekent natuurlijk niet dat je er niets aan kunt doen!

Oorzaken cellulite

Mogelijke oorzaken van cellulite:

  • Stagnering van de bloed- en lymfestroming
  • Verstopte vetcellen die samenklonteren
  • Verklevingen van huidlagen
  • Verslapping van de huid
  • Medische oorzaken of medicijngebruik
  • Te weinig nachtrust
  • Verstopte vetcellen die samenklonteren

Oplossingen voor cellulite

Gezond eten, genoeg slapen en sporten draagt bij aan het ontwikkelen van een mooie, gladde huid. Toch kan het zijn dat je je hele leven moet blijven strijden tegen de putjes en vetkussentjes in je huid. De bovengenoemde oplossingen richten zich alleen op de onderhuidse vetlaag. Gelukkig bestaat er een nieuwe, veelbelovende therapie: cryotherapie.

Cellulite.. Je bent het liever kwijt dan rijk.

Cryotherapie

De Cryo21 is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van cryotherapie. Tijdens een cryo21-behandeling wordt met behulp van een non-invasieve applicator vetweefsel nauwkeurig gekoeld. Dit betekent dat het apparaat niet ‘in’ je lichaam komt, maar op je huid. De cryo21 werkt met een kop van – 10 graden. De temperatuur van de huid gaat in een razend tempo van 34 graden naar ongeveer 4 graden zonder dat het erg koud aanvoelt. De Cryo21-behandeling gaat cellulite te lijf, doordat in de behandeling gebruik wordt gemaakt van kou, verdwijnen de vetcellen in de bovenste vetlaag, en dit zorgt voor verwijdering of vermindering van die vervelende cellulite.

Mooi in je bikini!

Cryotherapie kan niet alleen worden ingezet bij cellulite. Het kan ook een oplossing zijn voor het verliezen van vet dat je door gezond eten of sporten niet kwijtraakt. De behandeling zich richt op het bevriezen van vetcellen. Daar kunnen vetophopingen op meerdere gebieden worden verwijderd, waaronder de bovenarmen, de benen, billen, heupen en lovehandles, de rug, de taille en de onderkin. Cryotherapie is dus geen methode om mee af te vallen, maar een manier om op bepaalde plekken vet te laten verwijderen. Zónder dat er een operatie aan te pas komt. En hoe fijn: het resultaat is blijvend! (Dus scoor die mooie bikini ook maar alvast.)

De cryospecialist in de regio

Jeanette Veldhuizen heeft een cryokliniek, waarin ze zich helemaal richt op cryotherapie. Ze bezoekt altijd de laatste congressen om de laatste technieken met betrekking tot de Cryo21 onder de knie te krijgen. Op deze manier worden altijd de beste technieken toegepast om het beste resultaat te krijgen. Bij haar cryokliniek bestaat een cryotherapiekuur uit 6 behandelingen, die je 1 keer per 2 weken ondergaat. Thuis ondersteun je de behandeling met passende producten van bijvoorbeeld LavieSage voor een optimaal resultaat.

Datum: 11 mei 2018