figuur

Het stralende figuur waar je altijd al van droomde

Je bent al maanden druk in de weer in de sportschool en elke avond sta je je maaltijden te preppen, maar het resultaat blijft uit. Je levensstijl was nog nooit zo gezond, maar dat vet op je benen en billen ben je meer dan zat. Telkens als je jezelf in de spiegel ziet, schaam je je. Waarom nog zo je best doen als het niet baat? Gelukkig is er een oplossing voor zadeltassen, cellulite en lovehandles, namelijk de Benexere Bodyprogress in combinatie met de Hypoxi-behandeling!

Cellulite

Veel vrouwen denken dat ze moeten leren leven met cellulite. Nee, dat hoeft niet! Bij Dali Wellness zijn verschillende behandelingen mogelijk die cellulite enorm verminderen. Vaak in combinatie met andere lichaamsbehandelingen. Geschikt voor de vrouw én de man!

Speciale werkstoffen

Als eerste stap wordt er gebruik gemaakt van de Benexere Bodyprogress. Deze methode combineert ultrasoundtechnologie met zes verschillende elektromagnetische golven. Het is een niet belastende, veilige en doeltreffende methode. De plekken op je lichaam die jij wilt behandelen worden ingezwachteld met bandages met daarin speciale werkstoffen. Vervolgens word je 50 minuten aangesloten op de Benexere Bodyprogress in een ontspannen privécabine. Jij ontspant je, in je lichaam wordt vet en afvalstoffen verwijderd! Wie wil dat nou niet?

Zones aanpakken!

Ter opvolging van de Benexere Bodyprogress volgt een Hypoxi-behandeling van 30 minuten. Deze behandeling pakt je lichaamszones aan. Enerzijds worden de betrokken lichaamszones onder druk gezet met vacuüm (cupping) en compressie. Anderzijds stimuleert de lichte fysieke fietstraining in een vacuümcabine het metabolisme. Door licht te trainen, je stofwisseling te stimuleren en je levensstijl te verbeteren (hier heeft Dali Wellness een prachtig programma voor), kun je het vet en je cellulite in de probleemzones doelgericht aanpakken. Na enkele behandelingen met de Hypoxi-behandeling in combinatie met de Benexere zie je bovendien al resultaat!

Je hoeft niet te leren leven met cellulite

Gebieden

De aan te pakken gebieden zijn:

  • rond de buik
  • de heupen
  • de billen
  • de dijen
  • cellulitis

Voor jou!

Ben je overtuigd en wil je een behandelcombinatie van Benexere Bodyprogress en Hypoxi behandeling ondergaan? Bij Lida van der Tas van Dali Wellness in Zeddam kun je terecht voor deze methode. Daarnaast ben je bij deze praktijk aan het juiste adres voor andere behandelingen op het gebied van anti-aging, afslankmethodes en voedingsadviezen.

Datum: 26 september 2018