cellulite

Neem afscheid van je cellulite!

Als je ervan uitgaat dat na de puberteit circa 8 tot 9 op de 10 vrouwen cellulite krijgt, zou je zeggen dat er niks aan de hand is. Toch baal jij als je ‘s ochtends in je ondergoed voor de spiegel staat. Die putjes op jouw dijen en billen zijn gewoon niet mooi!

Waarom?

Cellulite ontstaat met name door te veel en te vaak eten, hormoonverstoring (pilgebruik), te weinig beweging of opslag in de vetcellen van het teveel aan suikers.

Dé oplossing

Als je cellulite effectief wilt laten behandelen, dan is Huidkliniek Essence de specialist bij uitstek op dit gebied. De kliniek behandelt cellulite van binnenuit, en de huidspecialisten werken aan huidverstrakking, vetverbranding en detox tegelijkertijd.

Cell Pure

Onzuiverheden in jouw huid aanpakken start van binnenuit. Het detox-supplement Cell Pure ondersteunt jouw lever en nieren tijdens hun ontgiftingsproces. Deze organen zorgen voor het afvoeren van vetoplosbare en wateroplosbare afvalstoffen uit jouw lichaam. Cell Pure is een mooie detox-ondersteuning tegen acne. Daarnaast zorgt het voor soepelere gewrichten, het wegtrekken van vochtwallen en vocht in de benen en andere ontstekingen in het lichaam.

Venus Freeze

De behandeling met Venus Freeze is de meest effectieve behandeling op het gebied van huidverjonging, cellulitevermindering en vetafbraak. Het is als een natuurlijke facelift zonder chirurgie. De behandeling werkt op basis van magnetische pulsen en radiofrequenttherapie en is volledig veilig. De Venus Freeze behandelmethode verbetert de circulatie in je huid door de aanmaak van nieuwe bloedvaatjes, wat heel belangrijk is voor een verbetering van je cellulite en stofwisseling.

Dé behandeling voor cellulite is de Venus Freeze

Cell Elixer

Het huidsupplement Cell Elixer bevat 27 ingrediënten voor natuurlijke huidverjonging en het behouden van een stralende huid. De ingrediënten, waaronder 6 gram viscollageen, zorgen voor een soepele en elastische huid. In tegenstelling tot producten die je plaatselijk op je huid smeert, is verzorging van binnenuit goed voor je hele lichaam en huid. Zo zorgen zink, vitamine C en vitamine D in het Cell Elixer mede voor een goede weerstand. Ook vitamine B3 is niet alleen belangrijk voor jouw huid, het activeert ook je natuurlijke energie. Met Cell Elixer voel jij je opnieuw fit en vitaal, terwijl je aan jouw anti-aging en huidverbetering werkt.

Winnaar Beauty Award!

Het revolutionaire huidsupplement Cell Elixer is ontwikkeld door drie Nederlandse huidspecialisten, waaronder orthomoleculair therapeute Caroline de Haas van Essence, die de receptuur heeft samengesteld. Cell Elixer is bij de Beauty Award door de jury en het publiek uitgeroepen tot Professional Beauty Product of the Year 2018 in de categorie ‘Lichaamsverzorging’. Caroline: ‘In onze eigen studies en metingen met de Collageen Huidscan zien we de resultaten van huidverjonging en die zijn supergoed. We zijn dan ook erg trots op de erkenning die we krijgen met deze gerenommeerde award.’

Cell First tegen zonneallergie en huidirritaties

De huidspecialisten van Huidkliniek Essence zien veel cliënten met een rode huid, soms geïrriteerd en zelfs met uitslag. Hun huid wordt weer helemaal gaaf met gebruik van de Cell First en Cell Omega (visolie). Cell First is een antioxidantenboost die cellen van binnenuit beschermt, licht ontgiftend werkt en beschermt tegen zonneallergie. Je neemt het in via 1 of 2 tabletten per dag. Gebruik de Cell First een maand voordat je op vakantie gaat om voldoende opbouw te genereren voor bescherming in de felle zon.

Stappenplan: Hoe pak je jouw cellulite effectief aan?

  • Stap 1. Start van binnenuit met het detoxproduct Cell Pure van Cellics. Dit product is poeder en door orthomoleculair therapeut Caroline van Essence zelf ontwikkeld. Door het losmaken van afvalstoffen uit het lichaam en de vetcel reinig je je lichaam en kun je beter vet loslaten, en dus afvallen als dit gewenst is.
  • Stap 2. Laat een Collageen Huidscan bij je doen. Hierbij wordt gekeken naar het collageen in jouw huid dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en een mooie huid.
  • Stap 3. Gebruik Cell Elixer (poeder opgelost in water) om van binnenuit je cellulite aan te pakken, je huid te verstrakken en je vetverbranding te verbeteren.
  • Stap 4. Dé behandeling voor cellulite is de Venus Freeze, een warmtebehandeling waardoor je huidverstrakking en vetverbranding krijgt op je benen. Huidkliniek Essence heeft hier zoveel succes mee, dat er in de kliniek inmiddels twee apparaten zijn die continu draaien.
Datum: 03 juli 2018