Bedrijfsnaam: 2Separate
Adres: Brussellaan 9,
5628TA Eindhoven    5747 km
Telefoonnummer: 040-2141757
 • Scheidingsmediator

Over ons

Bij 2Separate kun je terecht bij Register-mediator Jolanda Hellings. Ze is gespecialiseerd in mediation bij (echt)scheiding, ouderschapsplan, omgang en alimentatiezaken.

Neem contact op via:

Artikelen van 2Separate

 • Scheiding
  Laat je kind niet de dupe worden van de scheiding
  De scheiding is achter de rug en het leven lijkt zijn normale vorm weer aan te nemen. Toch zijn er nog regelmatig conflicten, omdat je ex-partner ‘dwarsligt’.
 • scheiding
  Een scheiding, ook een nieuw begin
  Een scheiding is niet alleen maar een definitief einde van iets wat eens mooi en goed was, maar geeft ook weer ruimte voor een nieuw begin. Er wordt lucht gecreëerd.
 • scheiding
  Mijn scheiding werd in goede banen geleid'
  Chantal (34): ‘Het leek een match made in heaven. Nick was charmant, romantisch en maakte altijd complimentjes. Ik vond hem geweldig. Toen hij me ten huwelijk vroeg, hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Vier maanden na onze eerste ontmoeting zijn we getrouwd. Nog geen week na onze trouwdag leerde ik ineens een heel andere kant van Nick kennen.
 • scheiding
  Alleen op vakantie na de scheiding
  Maria (38): ‘Sinds mijn partner en ik na de scheiding onze eigen weg zijn ingeslagen, heb ik veel voor het eerst alleen moeten doen. Leuke dingen, zoals een stedentripje naar Praag met mijn vriendinnen, maar ook vervelende. De begrafenis van mijn tante bijvoorbeeld.
 • mediation
  De mogelijkheden van mediation
  Wanneer er een conflict ontstaat in je gezin of familie, ligt het onderwerp meestal erg gevoelig. Je relatie met de andere betrokkenen komt dan al snel onder druk te staan. Je wilt dat het zo snel en goed mogelijk opgelost wordt, en er zijn veel manieren om tot die oplossing te komen. Welke manier het beste is, hangt van de omstandigheden af.
 • ouderschapsplan
  Nieuwe partner, nieuwe afspraken?
  Nanda vertelt: ‘Michael en ik zijn twee jaar geleden in goed overleg uit elkaar gegaan. In het begin overlegden we erg goed met elkaar. Maar nu hij een nieuwe vriendin heeft, wordt het lastig.
 • scheiden
  Scheiden... hij is weg
  De deur slaat met een harde knal dicht, het servies ligt gebroken op de vloer, je mascara verspreidt zich steeds verder over je gezicht: hij is weg. Je zakt op de grond en opeens voel je twee kleine armpjes om je heen die je proberen te omhelzen. ‘Ach, kleine Sophie’, zeg je, ‘het komt allemaal goed’.
Toon meer >
Toon minder >