Bedrijfsnaam: A Love 4 Health
Adres: Crispijnstraat 44,
2513SJ Den Haag    5805 km
Telefoonnummer: 06-41247732
 • Afvallen
 • Leefstijlcoaching
 • Voedingsconsulent

Over ons

A Love 4 Health geeft informatie, adviseert, motiveert en begeleidt mensen naar een gezonder gewicht door een gezondere leefstijl. De focus ligt niet op het diëten, maar op het creëren van een nieuwe lifestyle. Samen met jou!

Neem contact op via:

Artikelen van A Love 4 Health

 • samen
  Gezond worden doe je samen!
  Gezonder gaan leven kan al best lastig zijn. Maar het maakt het er al helemaal niet makkelijker op wanneer je niet optimaal gesteund wordt. Ook de mensen om je heen hebben namelijk invloed op jouw journey naar een gezondere leefstijl.
 • kookinspiratie
  Geen kookinspiratie? Dit doe je eraan!
  Na een lange werkdag kom je thuis met een enorm hongergevoel. Het idee dat je nu nog een hele maaltijd moet bereiden voordat je eindelijk aan tafel kunt is niet erg aantrekkelijk. Bovendien heb je bijna niets in huis én lukt het je niet om iets gezonds te bedenken. Het enige waar je op kunt komen, is een diepvriespizza of een patatje van de snackbar om de hoek.
 • ongezonde-snacks
  Je ongezonde snacks vervangen: zo doe je dat
  Bij de koffie een gevulde koek en tijdens de lunch op je werk een frikadel speciaal, want het is snackdag. Na het avondeten een bakje roomijs en voor het slapengaan een stuk chocolade. Als je het allemaal bij elkaar optelt, snack je eigenlijk best veel.
 • routine
  'Ik eet vaak hetzelfde'
  Aan het einde van de dag moet je jezelf over de drempel van je voordeur slepen. Je bent kapót. Het liefst zak je onderuit op de bank en blijf je daar de komende paar uur liggen. Maar je moet nog eten.
 • huid
  Een gezonde huid begint met gezonde voeding
  Als je last hebt van huidproblemen ben je soms ten einde raad. Vaak heb je alles al geprobeerd en staat elk middeltje en smeerseltje al in jouw badkamer.
 • overgewicht
  Het gevaar van overgewicht
  We weten allemaal dat die paar extra kilootjes niet goed voor ons zijn. Je staat natuurlijk liever niet puffend en hijgend bovenaan de trap.
 • gezond-koken
  Geen tijd om te koken? Geen probleem!
  Grote kans dat je geen zin hebt om iedere avond uitgebreid in de keuken te staan. Met een vermoeiende werkdag achter de rug en een chaotische avond in het zicht, is de keuken dé plek die je op dat moment wil ontwijken.
 • Ongezond-eten
  Hoe weersta ik de verleiding om ongezond te eten?
  Je loopt weer je gebruikelijke route van de bank naar de koelkast, en maakt een afslag bij de voorraadkast. Eenmaal daar staart de zak chips je aan. Hoe voorkom je dat je toegeeft en hem meeneemt naar de bank?
 • Aankomen
  Feiten of fabels: op een gezonde manier aankomen
  Bij tafelgesprekken over gewicht wordt meestal gesproken over de extra pondjes die eraf mogen. Misschien kunnen mensen zich lastig voorstellen hoe het voelt om juist te licht te zijn. Luxeprobleem?
 • Gezond-afvallen
  Hoe val ik gezond af?
  Stel je voor: je struint het internet af naar manieren om kilo’s kwijt te raken. Of je vriendin meent de heilige graal te hebben om af te vallen. Maar dan moet je oppassen dat je niet gaat jojo’en… Zoveel kleine lettertjes.
 • gezonde-leefstijl
  Wat is een gezonde leefstijl voor mij?
  Een gezonde leefstijl: we zouden het allemaal wel willen. Helaas is dat niet zo makkelijk gezegd als gedaan. Een bakje chips op de bank, een wijntje op het terras… De verleiding is vaak toch best groot.
 • energie
  Zo krijg je meer energie!
  Zou het niet heerlijk zijn om iedere dag vol energie te zitten? Elke dag optimaal benutten, zonder continu te verlangen naar je bed of een powernap op de bank. Maar in werkelijkheid gaat het er heel anders aan toe.
 • jojo-effect
  Het gevaar van jojo'en: hoe blijf je gezond op gewicht?
  Je wilt ‘even’ vijf kilo afvallen, zodat je weer in dat jurkje past dat je over een paar weken aan wilt. Je schrapt in calorieën en hongert jezelf uit. Gevolg: de vijf kilo vliegen eraf, maar zitten er ook zo weer aan zodra je weer normaal eet. Dit noemen ze ook wel het jojo-effect.
 • emotie-eten
  Emotie-eten: wat kun je eraan doen?
  Eten als je je rot voelt noemen we emotie-eten. Je eet letterlijk je emoties weg, en je troost, beloont of leidt jezelf af met eten. Emotie-eters craven tijdens zo’n eetbui voornamelijk naar junkfood, chocolade, koekjes en andere ongezonde voeding.
 • Afvallen
  Valkuilen bij afvallen? Voorkom ze!
  Voor de zoveelste keer is het weer zo ver: je gaat op een nieuw dieet. Je hebt die mooie oude broek alweer uit de kast getrokken, want je bent ervan overtuigd dat je die een paar weken later aan kan doen naar een verjaardag. Wat zal het stukje taart lekker smaken als je op je streefgewicht bent… maar binnen drie weken blijkt wel dat het weer niet werkt.
 • conditie
  Sportscholen zijn weer open: zo bouw je je conditie weer op!
  Eindelijk is het zover: de sportscholen zijn weer open. Er is geen excuus meer om stil te zitten. Je kunt weer verder werken aan je goede voornemens: afvallen en een fit lichaam kweken.
 • slapen
  Beter slapen: het effect van voeding op je slaap
  Een goede nachtrust ondersteunt en reflecteert je gezondheid. Wanneer je slecht slaapt, kan dit te maken hebben met stress, een verstoring in het slaap-waakritme of een tekort aan melanine. Daarnaast zijn sommige mensen gevoelig voor omgevingsfactoren zoals licht of geluid.
 • barbecuen
  Gezond barbecuen doe je zo!
  Het warme zomerweer is weer aangebroken en dat nodigt uit om buiten te eten. De verleiding om elk weekend de barbecue aan te zetten wordt dan ook steeds groter.
 • voedingssupplementen
  Voedingssupplementen, onzin of zinvol?
  Bij een goede gezondheid hoort een gezonde leefstijl en leefomgeving, voldoende beweging en uiteraard ontspanning. Gezonde voeding vormt hiervoor altijd de basis. Een supplement is absoluut geen vervanger van gezond voedsel. Toch krijg je soms niet altijd de nodige voedingsstoffen binnen.
 • bewegen
  Hoe houd je het bewegen vol?
  Je hebt je voorgenomen meer te gaan bewegen. Alleen heb je geen idee hoe je dit aan moet pakken. Helaas behoor je niet tot de groep fanatiekelingen die zich elke dag om 5 uur ‘s ochtends in de sportschool kan motiveren.
 • 2020
  Een nieuwe start in 2020
  Een gezonde leefstijl ontwikkelen doe je niet zomaar. Gelukkig is een klein begin snel gemaakt. Ontdoe je omgeving langzaamaan van ongezonde verleidingen.
 • dieet
  Dieet? Zo maak je bewuste keuzes in december!
  De laatste maand van het jaar staat in het teken van reflectie, feestjes én gezelligheid. De supermarkten puilen dan ook uit van de gezellige producten. De heerlijkste chocoladegerechten, alle ingrediënten voor de beste kaasplankjes en gemakkelijke maaltijden die je in een handomdraai op tafel zet.
 • jojo
  Zo voorkom jij het jojo-effect
  Je streefgewicht bereiken is een ontzettende prestatie en daar kun je trots op zijn. Maar… het gevreesde jojo-effect ligt altijd op de loer.
 • fit
  Fit het najaar in
  De regen slaat tegen de ramen en de wind waait om het huis. De herfst heeft zijn intrede gedaan. Geen nood, want jij zit lekker droog en warm onder je dekentje op de bank te genieten van je een grote mok thee met een flink stuk chocola.
 • leefstijl
  Overtollige (vakantie)kilo's? Ga voor een gezonde leefstijl!
  Vóórdat de periode van superlekker weer en die vakantie naar een tropisch eiland (of naar de camping in Zuid-Holland) in aantocht was, onderhield jij een tamelijk gezonde leefstijl. Toen die tijd eenmaal was aangebroken, paste jij weer in je bikini of zwembroek.
 • fit
  Hitteplan! Gezond en fit de zomer door
  Het is volop zomer. Natuurlijk mag je daar ook volop van genieten: een ijsje hier, een grote barbecue daar. Toch hoef je je gezonde leefstijl niet op vakantie te sturen.
 • fit-worden
  Fit worden met zomer challenges!
  Hoewel jij de quote ‘Every body can be a summerbody’ kent, zie jij op tegen de tijd dat je je korte broeken, jurkjes en bikini weer uit de kast moet trekken. Natuurlijk is het werken aan een figuur waarmee je zó mee zou kunnen doen aan een badpakkenwedstrijd niet erg realistisch. Maar wat strakker in je vel zitten en wat meer energie hebben zou misschien wel fijn zijn, zodat je net wat fitter en zelfverzekerder de zomer in gaat.
 • gezond-gewicht
  Het hele gezin op een gezond gewicht: zó doe je dat!
  De laatste tijd heb jij iets teveel snacks gegeten, en misschien net iets te weinig lichaamsbeweging gehad. Hierdoor geeft de weegschaal een getal aan waar jij niet zo blij mee bent, en zit je favoriete spijkerbroek ook niet meer zo lekker. Hierdoor baal je, en zit je zowel letterlijk als figuurlijk minder goed in je vel.
 • gezond-leven
  Alle beetjes helpen naar een gezond leven!
  Een gezond leven – we willen het allemaal. Toch is het voor velen best moeilijk vol te houden.
 • darmklachten
  Ga je darmklachten te lijf!
  Heb jij weer. Wist je wél te ontkomen aan die griep die in de lucht ging, spelen nu je darmen op. Je geneert jezelf een beetje, maar je hebt last van diarree, winderigheid en een rommelende, pijnlijke buik.
 • fit-worden
  Fit worden in het voorjaar!
  Eindelijk is het zover: het voorjaar komt er weer aan! Heerlijk: op het terras genieten van het eerste lentezonnetje, terwijl je nipt van je gemberthee. Wandelen door de weilanden met dartelende lammetjes, en de geur van vers gemaaid gras in de lucht. Maar waar je iets minder naar uitkijkt, is dat je je ook weer ‘moet’ hullen in luchtigere kleding.
 • goede-voeding
  Goede voeding en beweging zijn belangrijk!
  Net als veel anderen heb jij ook voor 2019 het voornemen gemaakt om een gezonde levensstijl op te pakken. Graag wil jij nu toch écht van die overtollige kilootjes af. Maar makkelijker gezegd dan gedaan.
 • afvallen
  Samen afvallen: slechte eetgewoontes aanpakken
  Jullie verwennen elkaar om de haverklap met ongezonde lekkernijen: een gevulde koek hier en een reep chocolade daar. Afhaalmaaltijden en uit eten zijn ook populaire opties als jullie geen zin hebben om te koken.
 • gezonde-voeding
  Op supermarktsafari: wat is gezonde voeding?
  Kreten als ‘ ‘0% vet’, ‘light’ en ‘geen toegevoegde suikers’ komen je tegemoet als je de supermarkt binnenstapt. Zeker als je wat kilootjes kwijt wilt, weet je soms niet meer wat je wel en niet ‘mag’ eten.
 • streefgewicht
  ‘Hoe blijf ik op mijn streefgewicht?’
  Na hard werken ben je je overtollige kilo’s kwijt en nu op je streefgewicht. Hoera, goed gedaan! Maar nu wacht nog lastigere taak: dit volhouden! Tijdens het afvallen heb je geleerd om andere, gezondere keuzes, te maken.
 • afvallen
  Waarom afvallen niet lukt
  Het hebben van overgewicht verhoogt het risico op aandoeningen en ziektes. Dat wil niet zeggen dat iemand met een gezond gewicht niet ziek kan worden. Er spelen meer factoren een rol.
 • gezonde-leefstijl
  'Een gezonde leefstijl, zonder dieet'
  Je kent het wel: dat bekende jojo-effect. Vol enthousiasme begin je aan een nieuw dieet en eerste weken gaat het je goed af.
 • eten
  'Dit eten lust ik niet'
  Een droom is werkelijkheid geworden: jullie hebben een kindje gekregen! Een mooie tijd breekt aan. De baby groeit goed en het kan steeds meer.
 • antioxidanten
  Eet je jong(er) met antioxidanten
  Iedereen kent het wel: als je een appel doormidden snijdt, wordt hij na een tijdje bruin. Of een ijzeren tuinhekje dat langzaam wegroest. Dit proces noem je ‘oxidatie’.
 • Placeholder
  Jij bepaalt hoe jij je voelt
  Stress: de één krijgt er een oppepper van en de ander wordt er boos door. Stress heeft vaak een negatieve bijklank, maar soms voelt dat powergevoel juist fijn! Denk maar eens aan de stress die je voelt voor een vakantie, huwelijk of een geboorte.
Toon meer >
Toon minder >