Bedrijfsnaam: AKER uitvaarten
Adres: Ten Katelaan 15,
3723DR Bilthoven    5818 km
Telefoonnummer: 06-51278436
 • Uitvaartzorg

Over ons

AKER uitvaarten verzorgt de uitvaart die bij je past. Alles wordt perfect geregeld en de zorg wordt je uit handen genomen. Bij AKER is maatwerk vanzelfsprekend. Daarnaast is er aandacht voor verhalen en emoties. Een afscheid is meer dan begraven of cremeren.

Neem contact op via:

Artikelen van AKER uitvaarten

 • uitvaartvak
  ‘Van het uitvaartvak gaat mijn hart sneller kloppen’
  ‘In de afgelopen vijf jaar heb ik zoveel mogen meemaken met families. Geen familie is hetzelfde. Geen wens is hetzelfde.
 • uitvaarten
  Uitvaarten: 8 dingen die je niet wist
  Uitvaarten zijn waarschijnlijk geen standaard gespreksonderwerp als je met familie aan tafel zit. En ook op een verjaardag durft niet iedereen zomaar te beginnen over afscheidswensen.
 • afscheid
  Live-muziek maakt ieder afscheid indrukwekkend
  De 400 witte stoelen in de oude fabriekshal zijn tot de laatste stoel bezet. Haar naam staat in grote letters op het podium. De letters zijn door de gasten gevuld met kleurrijke bloemen.
 • afscheid
  5 tips voor een mooi afscheid
  Steeds vaker hoor je hoe families een persoonlijke draai weten te geven aan het afscheid van hun geliefde. Achteraf kunnen zij dan terugkijken op een goed en passend afscheid. Denk je na over je eigen uitvaartwensen of die van een dierbare?
 • loss
  Ladies of Loss
  Het verlies van je gezondheid of zelfs een aanstaand afscheid zijn heftige gebeurtenissen. Je zit ineens in een rollercoaster waar je liever niet in had willen zitten. Erover praten is nog steeds taboe. Wij zijn drie ondernemende vrouwen met passie voor mensen, ieder in haar eigen vak.
 • afscheid
  Een afscheid dat het leven viert
  Dat de kanker haar niet meer tijd zou geven, werd in de lente duidelijk. Het einde kwam aan het begin van de zomer; ze is niet ouder dan 24 jaar geworden. Ze had er vooral een hekel aan als mensen zeiden dat ze het gevecht aan moest gaan met de kanker.
 • afscheid
  Een afscheid nemen op afstand
  Ik krijg een WhatsApp-berichtje van mijn goede vriendin Aafke: ‘Mijn pappie heeft in zijn vakantie met vrienden in Italië een zwaar herseninfarct gehad. Het gaat niet meer goed komen.
 • afscheid
  Na het afscheid genoten we van wat lekkers'
  De regio Amsterdam trekt mensen van alle achtergronden. Geboortes, feesten, trouwerijen en ook uitvaarten worden door iedereen op een eigen manier vormgegeven. Waar de een traditioneel in het zwart gekleed gaat, zal de ander vooral wit dragen.
 • uitvaart
  De saamhorigheid van een uitvaart
  Ik ben iemand van echt. Echte mensen, authentieke mensen. Die zich niet beter voordoen dan ze zijn, maar gewoon: what you see is what you get. Die niet maar de schijn ophouden.
 • afscheid
  Soms moet ik schakelen van afscheid naar feestje'
  Als een dierbare overlijdt, staat de wereld op zijn kop. Tegelijk moeten er allerlei praktische zaken rond de uitvaart worden bedacht en geregeld. Hoe zorg je ervoor dat je in deze roerige periode de juiste keuzes maakt?
 • afscheid
  Een afscheid heel dichtbij
  Paul is overleden; mijn zwager, de man van Karen, mijn zus. Het komt natuurlijk vaker voor dat ik, als uitvaartbegeleider, degene ken die overlijdt, maar dit is wel heel dichtbij. Hij pleegde zelfmoord, totaal onverwacht.
 • uitvaart
  Botte pech
  Steven, een jonge student, had een stom ongeluk gehad. Twee dagen was hij zoek geweest. Ontzettend veel medestudenten werden opgetrommeld.
 • uitvaart
  Zijn boot, zijn stad, zijn uitvaart
  Het regelen van een uitvaart betekent veel beslissingen moeten nemen. Dit, terwijl je als naasten door een moeilijke tijd gaat vol verdriet en verwarring.
 • uitvaartbegeleider
  Aandacht maakt bijzonder
  Of een overlijden nu plotseling komt of er al aan zat te komen: het blijft een enorme impact hebben als je een dierbare verliest. Je denkt dat je geen puf hebt om een afscheid te regelen, maar veel mensen vinden het eigenlijk wel fijn om er mee bezig te zijn.
 • uitvaart
  Een uitvaart in het huis van mijn zusje
  Het verlies van een dierbare is vaak hartverscheurend. Je hoofd staat dan niet naar het regelen van de uitvaart.
Toon meer >
Toon minder >