Bedrijfsnaam: Akke de Boer Lijfstijlstudio
Adres: De Rede 80-82,
8251EX Dronten
Telefoonnummer: 0321-311855
 • Cryolipolyse
 • Permanente make-up
 • Plasma medical
 • Huidverbetering

Over ons

Bij Akke de Boer Lijfsstijlstudio ben je aan het juiste adres voor alles op het gebied van uiterlijke verzorging. De studio is gespecialiseerd in de behandelingen voor natuurlijke huidverbetering en huidverjonging. Ook voor een extra mooie look kun je bij Akke terecht.

Neem contact op via:

Artikelen van Akke de Boer Lijfstijlstudio

 • wenkbrauwen
  Altijd perfecte wenkbrauwen
  Hoe vaak sta jij ‘s morgens mopperend voor de spiegel omdat je je wenkbrauwen niet symmetrisch en in shape krijgt? Vooral wanneer je toch al aan de late kant bent of de kinderen om je aandacht vragen, valt het niet mee om dit nauwkeurige werkje accuraat uit te voeren.
 • plasmamedical
  Een verjongende boost met Plasmamedical
  Als je ouder wordt, wordt je huid slapper en er ontstaan fijne lijntjes en rimpels. Je wilt er natuurlijk goed blijven uitzien, maar om nu je toevlucht te nemen tot botox, fillers of een bezoek aan de plastisch chirurg voor een facelift, gaat je net een stapje te ver.
 • microblading
  Door microblading weer natuurlijke wenkbrauwen
  Je wenkbrauwen zijn erg belangrijk voor je uitstraling en gezicht. Ze bepalen immers voor een groot deel je natuurlijke gezichtsuitdrukking en maken je gezicht een stuk sprekender. Wanneer je door chemotherapie je haren verliest, wordt er vaak gekozen voor een haarwerk, maar aan je wenkbrauwen wordt niet altijd gedacht.
 • cryolipolyse
  Cryolipolyse helpt je voor de zomer
  Yes, het is zomer! Tijd voor mooie jurkjes, lange avonden in de tuin of op het terras en natuurlijk je favoriete bikini of badpak. Omdat jij je ook tijdens je vakantie zelfverzekerd wilt voelen, eet je gezond en beweeg je genoeg. Toch lijkt het alsof je die laatste, hardnekkige rolletjes er maar niet afgetraind krijgt.
 • ontharen
  Geen ongewenste haargroei meer door definitief ontharen!
  Als kind vond ik het heerlijk om te zwemmen. Een groot deel van de zomervakanties in mijn jeugd bracht ik samen met mijn zus of vriendinnetjes in het openluchtbad van mijn woonplaats door. Dat veranderde toen ik in de puberteit kwam.
 • huidproblemen
  Snel van je huidproblemen af!
  Je eens zo gave huid is niet zo gaaf meer. In de loop der jaren zijn er verschillende oneffenheden op gekomen. Die steelwratjes in je hals, bij je oksel en onder je borsten waren er ineens en die pigmentvlekken op je gezicht en je handen worden ook steeds duidelijker zichtbaar.
 • wenkbrauwen
  Gun jezelf die perfecte wenkbrauwen met microblading
  Naast behandelingen die je huid verbeteren, helpt Akke je ook om je natuurlijke schoonheid nog meer naar boven te halen. Bijvoorbeeld door het creëren van perfecte wenkbrauwen met microblading.
 • cryolipolyse
  Met cryolipolyse af van love handles
  Als jouw lichaam van klei was, dan kon je het precies zo kneden als jij zou willen. De realiteit is geheel anders. Je lichaam is een samenvoeging van genen, leefstijl en ervaringen.
 • schoonheidsbehandelingen
  'Ik test alle schoonheidsbehandelingen zelf'
  Toen ik van de MAVO kwam, had ik een zaterdagbaantje bij de dropjesdrogist. Mijn bazin had een schoonheidssalon boven de drogist en ik zag haar daar altijd heen gaan met klanten.
 • plasma-medical
  Met plasma medical terug in de tijd
  Treurig word je als je kijkt naar oude foto’s van jezelf. Waarom zie je er nu niet meer zo stralend uit? De tijd laat sporen achter op je gezicht: lijntjes en rimpeltjes.
Toon meer >
Toon minder >