Bedrijfsnaam: Ann Taveirne, Centrum Fysiotherapie & Revalidatie
Adres: Umbriëllaan 44446,
1702AJ Heerhugowaard    5874 km
Telefoonnummer: 072-5725744
 • Manuele lymfedrainage
 • Oedeemtherapie
 • Fysiotherapie
 • Leefstijlcoaching

Over ons

Ann Taveirne, Centrum Fysiotherapie & Revalidatie is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met kanker voor een optimaal herstel van kracht, conditie en mobiliteit. Dit doen ze door ook zelf in beweging te blijven door zorg te vernieuwen en verdiepen. Ze werken samen met andere therapeuten voor een complete therapeutische aanpak van lichaam en geest.

Neem contact op via:

Artikelen van Ann Taveirne, Centrum Fysiotherapie & Revalidatie

 • lymfoedeem
  Oedeem met succes te lijf
  Veel vrouwen krijgen na de behandelingen van borstkanker last van vochtophoping in de arm: lymfoedeem. De oorzaak is vaak een verwijdering of beschadiging van de lymfevaten en/of lymfeklieren. Lymfoedeem komt meestal voor aan armen en benen, maar kan ook in andere lichaamsdelen ontstaan.
 • kanker
  Bewegen bij kanker vóór je operatie
  Natuurlijk is de schrik groot als je te horen krijgt dat je een tumor hebt. Een onzekere toekomst van operaties en behandelingen is ingrijpend.
 • leefstijlcoaching
  Actieve leefstijl voor een betere balans
  Druk, druk, druk. Het leven van een werkende moeder bestaat uit veel verschillende taken: de kinderen naar school brengen, snel doorcrossen naar het werk en bij thuiskomst meteen eten klaarmaken. Het is erg moeilijk om momenten van rust te vinden tussen de vele dagelijkse taken door.
 • fysiotherapie
  Wandel fit het voorjaar in
  De eerste zonnestralen schijnen door de bomen en de nevel hangt laag op de weide. Je bent met een paar vriendinnen een rondje aan het wandelen in het bos, om de conditie op peil te brengen voor de zomer.
 • medische-fitness
  Prettig functioneren door medische fitness
  Vaak realiseer je je pas hoe waardevol het is om pijnvrij te bewegen, op het moment dat dat niet meer vanzelfsprekend is. Je hebt bijvoorbeeld last van (chronische) pijn of stijfheid in je spieren. ‘s Morgens moet je moed verzamelen om op te staan en heb je tijd nodig om ‘op gang’ te komen.
 • oncologiefysiotherapie
  Oncologiefysiotherapie: extra aandacht bij kanker
  Wie kanker heeft, krijgt in of na het behandeltraject vaak te maken met allerlei vervelende bijeffecten: vermoeidheid, pijn, stijve spieren en gewrichten, een gevoelige huid, spanning en stress. Dit nodigt niet uit om intensief te bewegen en misschien durf je het niet eens.
 • lipoedeem
  Alles over lipoedeem
  Ongewenste vochtophopingen in de vorm van lipoedeem, veel vrouwen krijgen ermee te maken. Bij lipoedeem is er sprake van een stoornis in de aanmaak van vetweefsel.
 • medische-shiatsu
  Medische shiatsu voor je zwangerschap
  Jij en je partner hebben besloten dat jullie graag een baby willen. Voordat je zwanger raakt is het goed om na te denken over de veranderingen die gaan plaatsvinden in je lichaam tijdens de zwangerschap. Hier kan jij je goed op voorbereiden!
Toon meer >
Toon minder >