Bedrijfsnaam: Annemieke Bezemer
Adres: Boulevard Bankert 186a,
4382AC Vlissingen
Telefoonnummer: 06-29456268
 • Interieuradvies

Over ons

Je hebt een leuk huis, prima meubels, wat accessoires en toch betrap je jezelf erop dat je bij de woonprogramma’s op televisie denkt: dat wil ik ook. Een interieur dat écht in balans is, waarin stijlvol moeiteloos wordt gecombineerd met praktisch, waar de sfeer staat als een huis en waarin jouw persoonlijkheid terugkomt.
Een uniek interieur dus, want alleen dan past het helemaal bij jou.

Neem contact op via:

Artikelen van Annemieke Bezemer

 • interieur
  Hoe zorg je voor samenhang en rust in je interieur?
  Thuiskomen in een woning waar jij je ook écht thuis voelt. Dat is wat je wilt bereiken met je interieur. Je probeert wat uit met een mix van van alles wat je mooi vindt, maar dit geeft niet het gewenste resultaat. Om toch een gezellige sfeer te creëren, plaats je hier en daar een beeldje, planten of kaarsen.
 • duurzaam-huis
  Duurzaam huis? Je interieur speelt ook een rol!
  Je probeert steeds meer je steentje bij te dragen aan het milieu. Vlees laat je vaker aan de kant liggen, je pakt de fiets in plaats van de auto en probeert zo min mogelijk voedsel te verspillen. Maar wist je dat je ook met je interieur je ecologische voetafdruk kunt verkleinen?
 • interieur
  Maak je interieur af met een stukje kunst!
  Een nieuw interieur geeft een frisse aanblik. Een nieuwe draai geven aan je interieur voelt als een nieuwe start. Vol trots kun jij genieten van je kersverse aanwinsten, maar vergeet je niet iets? Het laatste detail, de finishing touch, de kers op de taart… maar wat?
 • nieuw-interieur
  Een nieuw interieur met oude spullen inrichten doe je zo
  Je gaat verhuizen, maar vindt het moeilijk om te bepalen hoe je je woning moet inrichten. Een nieuw huis vraagt immers om een nieuw interieur. Je eerste instinct is misschien om alle oude spullen weg te doen en te vervangen door een nieuw exemplaar.
 • interieurstyling-budget
  Interieurstyling met een klein budget: wat is er mogelijk?
  Je bent net verhuisd, maar je vindt het moeilijk om je huis aan te kleden. Of je hebt al een tijdje het idee dat er iets in huis ontbreekt. Je mist de finishing touch die jouw huis er gelikt uit laat zien. Je woning voelt kaal en kil aan, zonder dat jouw persoonlijkheid naar voren komt.
 • samenwonen
  Ontspullen voor meer rust en ruimte in huis!
  Als je door je huis loopt, bekruipt je een onaangenaam gevoel en voel je de ergernissen in je opborrelen. De ladekasten puilen uit, de kamer ligt bezaaid met wasgoed, je kunt dat ene kledingstuk nergens meer vinden en al mopperend struikel je over rondslingerend speelgoed. De drukte in huis leidt al snel tot drukte in je hoofd.
 • kleine-ruimtes
  Tiny place, more space: zo gebruik je kleine ruimtes optimaal!
  Steeds vaker wonen we op een oppervlakte van 50 m² of minder. De woningnood is hoog, vooral in de steden. We treffen dan ook steeds meer tiny houses om het gebrek aan ruimte op te lossen.
 • samenwonen
  Samenwonen? Zo mix je verschillende smaken en stijlen
  Spannend! Jij en je partner gaan ein-de-lijk samenwonen. Er rest alleen een probleem: jullie hebben twee totaal verschillende smaken en kunnen het dan ook niet eens worden over het interieur. Al ruziënd lopen jullie door de bouwmarkt en de frustraties lopen hoog op.
 • accessoires
  Een personal touch: maak je huis persoonlijker met accessoires
  Je kunt je huis tot in de puntjes inrichten volgens de laatste interieurtrends, totdat het eruitziet als een glossy woonmagazine. Maar dat wil nog niet zeggen dat het ook echt aanvoelt als thuis.
 • keukenkastjes
  Geef je keukenkastjes een make-over!
  De kans is groot dat je je keuken ineens een stuk meer gebruikt. Misschien heb je een baktalent ontdekt waarvan je niet wist dat je het had of zet je na het kijken van alle seizoenen van MasterChef driegangenmaaltijden op tafel.
 • vakantiegevoel
  Niet op vakantie? Zo creëer je thuis een vakantiegevoel!
  De meivakantie komt in zicht, maar helaas zitten we allemaal aan huis gekluisterd. Toch hoef je je vakantie niet uit te stellen.
 • thuiswerken
  Thuiswerken zonder afleiding? Een kantoorplek inrichten doe je zo!
  Thuiswerken is voor veel mensen een uitdaging. Of je nu een partner of kinderen hebt die je storen, ineens een aandrang voelt om een grote voorjaarsschoonmaak te houden of de verleiding van Netflix niet kunt weerstaan: je bent op de een of andere manier toch sneller afgeleid als je thuis bent.
 • fine-line-art
  Een kaal interieur? Fine line art maakt het verschil!
  Met kunst aan de muur komt je woonruimte pas echt tot leven. Zelf als je geen kunstliefhebber bent, is er altijd wel een stijl die bij je past. Maar niet elke kunstvorm sluit even goed aan bij je interieur. Waar opvallende en kleurrijke schilderijen al gauw alle aandacht trekken, springt fine line art er niet gelijk uit.
 • posters
  Inspiratieloos? Geef je kinderkamer vorm met posters!
  Een kinderkamer inrichten doe je niet zomaar. Zeker als je kind klein en nog volop in ontwikkeling is. Er komt veel bij kijken: de kamer moet functioneel, veelzijdig én aantrekkelijk zijn. Kinderen brengen veel tijd door in hun kamer en je wilt voorkomen dat je kind er snel op uitgekeken is.
 • kleuren
  Kleuren en hun effect op ruimtes
  Het zal inmiddels duidelijk zijn: kleuren zijn van enorme invloed op een kamer. Niet alleen zijn ze bepalend voor de sfeer en uitstraling van een ruimte, maar ook op je gemoedstoestand en zelfs de gevoelstemperatuur.
 • interieur
  Bouwen aan een evenwichtig en samenhangend interieur
  Eindelijk heb je hem in huis: de bank van je dromen. Wanneer hij na bezorging in de woonkamer staat, krijg je toch het gevoel dat er iets niet klopt. Hoe kan dat nou?
 • stylen
  Het stylen van meubelen en objecten
  Of je nu klein woont, heel groot of ergens er tussenin: het stylen van meubelen en objecten kan een behoorlijke klus zijn. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden in een interieur.
 • eindresultaat
  Van start met het eindresultaat voor ogen
  Wanneer je eenmaal in je hoofd hebt dat je interieur wel een flinke oppepper kan gebruiken, wil je waarschijnlijk zo snel mogelijk beginnen. Je hebt een stijl in je hoofd, weet welke kleuren je mooi vindt en ook niet geheel onbelangrijk: je weet wat je niet wilt.
 • interieurstylist
  De voordelen van het inhuren van een interieurstylist
  Wanneer jou wordt gevraagd hoe jou droominterieur eruit ziet, heb je daar waarschijnlijk allerlei ideeën over. Je weet wat je mooi vindt, hebt een Pinterest-bord vol plaatjes voor inspiratie en ook qua sfeer of stijl kom je een heel eind.
 • interieur
  Is jouw interieur toe aan een update?
  Creëren, vormgeven en stylen zijn vaardigheden die ik al jong ontwikkelde. Als kind was ik dol op Playmobil. Niet vanwege de poppetjes en de avonturen die ze zouden kunnen beleven, nee ik was uren zoet met het huis.
Toon meer >
Toon minder >