Bedrijfsnaam: Apollo Acupunctuur
Adres: Schepenen 74,
1625BK Hoorn
Telefoonnummer: 06-25068300
 • Acupunctuur
 • Voedingsmiddelen

Over ons

Acupunctuur is een veilige manier van geneeskunde wanneer dit wordt toegepast door Francis de Ruiter van Apollo Acupunctuur, een erkende en ervaren therapeut. Acupunctuur is een alternatieve geneeskunde waarbij de klacht en oorzaak worden opgespoord. Tijdens de behandeling worden er naar aanleiding van deze resultaten naaldjes geplaatst. Deze blijven ongeveer 20 minuten achter. De naalden kunnen verschillende gevoelens geven, maar over het algemeen voel je geen pijn. Tijdens de intake voelt Francis aan jouw pols en vertelt vervolgens hoe leeg deze voelt. Niet zelden worden mensen dan emotioneel. Zij dachten steeds dat het tussen hun oren zat. Meestal merk je al na de eerste behandeling dat je energieniveau hoger wordt. Binnen een paar consulten zijn allerlei klachten verdwenen. En dat met een paar naaldjes!

Neem contact op via:

Artikelen van Apollo Acupunctuur

 • voeding
  Harmonieus herstel met de juiste voeding
  In de eeuwenoude traditie van de Chinese geneeskunde wordt voeding beschouwd als een essentieel element voor een gezond en evenwichtig leven.
 • acupunctuur
  'Het welzijn van het kind staat voorop'
  Heeft jouw kindje last van huidproblemen, spijsverteringsproblemen of is hij vaak ziek, boos of onrustig? Dan kan acupunctuur de oplossing bieden.
 • zwanger
  Als zwanger worden maar niet lukt...
  Iedere maand is daar weer dat moment. Weer ongesteld… Je bent dus nog steeds niet zwanger, terwijl je zó uitkijkt naar de komst van een kindje.
 • acupunctuur
  Een lege batterij... Acupunctuur helpt!
  Iedereen is weleens moe. Maar wat als je energieniveau continu op het laagste pitje staat en de vermoeidheid je dagelijks leven gaat beïnvloeden?
 • pijn
  Weg met de pijn!
  Iedereen heeft weleens pijn. De traditionele Chinese geneeskunde beschouwt pijn als een stagnatie in de energiecirculatie.
 • Migraine
  Ga de strijd aan met migraine
  Als een molletje lig je daar dan. Ogen dicht en opgerold, met de deken om je heen gevouwen in een donkere, stille kamer. Door de dag heen voel je het erger worden. Het begint vooraan je hoofd en verspreidt zich met de uren naar je hele hoofd en nek.
 • Hooikoorts
  Ziek van de zomer!
  Hatsjoe! Met de zomer in de aantocht wordt menig hooikoorts patiënt weemoedig.
Toon meer >
Toon minder >