Bedrijfsnaam: Apollo Beauty
Adres: Nieuwe Binnenweg 155,
3014GK Rotterdam    5788 km
Telefoonnummer: 010-3416385
 • Lasertherapie

Over ons

Als je op zoek bent naar een salon die jouw huid helemaal winterklaar maakt, kun je terecht bij Apollo Beauty. De huid- en lasertherapieën worden uitgevoerd door gediplomeerde huidtherapeuten. Zo ben je verzekerd van professionele behandelingen.

Neem contact op via:

Artikelen van Apollo Beauty

 • acne
  Acne? Weg ermee!
  Van alle huidproblemen is acne (ook wel ‘jeugdpuistjes’ genoemd) een van de meest voorkomende. Veel jongeren, maar ook volwassenen, hebben er last van. Vooral in de puberteit is het hebben van acne een aanslag op het zelfvertrouwen van jongeren.
 • acne
  Niets meer wat je nog herinnert aan je acne
  Tijdens je tienerjaren heb je er behoorlijk last van gehad: acne. Vooral je voorhoofd en kin zaten onder de vurige en ontsierende jeugdpuistjes.
 • huidtherapie
  Door huidtherapie kan je weer trots zijn op je huid
  Veel vrouwen dromen van een perfecte huid, een huid zonder oneffenheden. Helaas is bijna niemand hiermee gezegend. Wanneer huidproblemen je huid beginnen te ontsieren is het belangrijk om deze aan te laten pakken door een huidtherapeut.
 • littekens
  Help littekens een handje met de fractional laser
  Dé trends op het gebied van plastische chirurgie: een borstvergroting of verkleining, buikwandcorrectie en een brazilian but lift. Het kan gebeuren dat je littekens krijgt van een bepaalde ingreep.
 • stralende-huid
  Krijg de stralende huid van je dromen
  Je hebt altijd gedroomd van een mooie, gladde en stralende huid. Zeker nu het zonnetje schijnt. Natuurlijk wil je je er op je best wilt uitzien als je flaneert over de boulevard, aan een cocktail nipt op het terras of over het strand slentert.
 • huidproblemen
  Jouw huidproblemen in de hoofdrol
  In de winterperiode kunnen sommige huidproblemen meer op gaan spelen. Kou en wind spelen een wreed spel met je huid die het toch al te verduren had.
 • laser
  Let the laser make you flawless
  Altijd al die mooie huid willen hebben? Laserbehandelingen en peelings hebben een positief effect op jouw huid.
Toon meer >
Toon minder >