Bedrijfsnaam: Astrid Alkema | Life Changes / Cambridge Bovenkarspel
Adres: Hoofdstraat 66,
1611AK Bovenkarspel
Telefoonnummer: 06-40500773
 • Afvallen

Over ons

Het Cambridge Weight Plan helpt jou door middel van coaching en adviezen om een gezond gewicht en een gezonde leefstijl te vinden en te behouden. Het plan is flexibel en helpt jou op een manier die het beste past bij jouw leven.

Neem contact op via:

Artikelen van Astrid Alkema | Life Changes / Cambridge Bovenkarspel

 • overgewicht
  Laat overgewicht je niet in de weg zitten
  Iedereen kent in zijn of haar omgeving wel kleine kinderen. Heb je die weleens in de ogen gekeken? Ogen waarin de onschuld weerspiegeld staat? Hoe dat kleine meisje of jongetje naar je lacht? Helder en onbevreesd. Vol nieuwsgierigheid de eerste stapjes zettend op zijn levenspad.
 • afvallen
  'Dankzij afvallen ben ik weer tevreden met m'n spiegelbeeld'
  Angelique (33): ‘Als ik voor mijn kledingkast stond, maakte ik mijzelf wijs dat het me niet uitmaakte dat ik niet meer in mijn oude kleding paste. Je kunt niet altijd een slanke den blijven toch? Maar stiekem vond ik het vreselijk dat door het gewicht dat ik door de jaren heen had opgespaard, ik mijn favoriete topjes en jurkjes niet meer kon dragen.
 • gezond-gewicht
  Eindelijk weer op een gezond gewicht!
  Sandra: ‘Vijf jaar geleden kreeg ik te horen dat ik borstkanker had. Het was alsof mijn wereld instortte. Voordat ik het wist, lag ik op de operatietafel voor een borstsparende operatie.
 • afvallen
  Verantwoord afvallen en op gewicht blijven
  Net als veel mensen erger jij je ook aan de overtollige kilo’s. Waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd om af te vallen, maar niks werkt. Trudy Hartog-Bijwaard, eigenaresse van schoonheidssalon Kosmema in Abbekerk, herkent dit.
 • slank
  'Ik ben nog niet eerder zo slank geweest!'
  Hannah: ‘Net als veel vrouwen heb ik het er maar druk mee. Ik heb een leuke, verantwoordelijke baan en samen met mijn man zorg ik voor onze twee puberzonen. Daarnaast spreek ik ook graag met mijn vriendinnen af.
 • afvallen
  'Ik ben nog nooit zó slank geweest'
  Als ik eraan terugdenk, dan herken ik de situatie haast niet meer. Het is zo’n verschil! Het gaat misschien niet alleen zozeer om de buitenkant, maar ook vooral om hoe ik mij van binnen voel.
 • gewicht
  'Het ging niet langer zo'
  Jeanine vertelt over haar ervaringen met het Cambridge Weight Plan. Jeanine: ‘Ik ben al eeuwig bezig met afvallen en ik ben echt een jojo… En als suikerpatiënt is het voor mij nog belangrijker, maar ook moeilijker, om een gezond gewicht te hebben. Op een gewone manier afvallen is gewoon moeilijk voor mij.
 • Afvallen
  Je moet iemand hebben die achter je staat
  Ik ben al eeuwig bezig met afvallen en ben echt een jojo… En als suikerpatiënt is het voor mij nog belangrijker, maar ook moeilijker, om een gezond gewicht te hebben. Op een gewone manier afvallen is gewoon moeilijk voor mij.
Toon meer >
Toon minder >