Bedrijfsnaam: ATS-Kliniek
Adres: Wolput 30,
5251GC Vlijmen
Telefoonnummer: 073-6847315
 • Plastische chirurgie

Over ons

Bij de ATS-Kliniek ben je aan het juiste adres voor esthetische en plastische chirurgie voor gelaat en lichaam, laserbehandelingen en injectables.

Neem contact op via:

Artikelen van ATS-Kliniek

 • laserontharing
  Laserontharing: voorgoed verlost van stoppeltjes!
  Met de komst van de herfst hoef jij je niet dagelijks meer druk te maken om stoppeltjes die je benen, armen of bikinilijn ontsieren. Alles is immers keurig verstopt onder je kleding.
 • cosmetisch
  Populaire cosmetische en plastische behandelingen
  Schoonheid zit vanbinnen’, is een veelgehoord devies. Maar wat nu als je je vanbinnen slecht voelt over wat je buiten ziet? Je kunt je behoorlijk onzeker voelen wanneer je niet tevreden bent met je uiterlijk. Tegenwoordig begint het taboe te verdwijnen op het verfraaien van je uiterlijk.
 • ooglidcorrectie
  'Het resultaat van de ooglidcorrectie is fantastisch'
  ‘Meid, wat zie jij er goed uit!’ Die opmerking hoor ik de laatste weken bijna dagelijks en ik neem hem elke keer met een glimlach in ontvangst. Ik voel me ook geweldig en steeds als ik in de spiegel kijk, krijg ik een fijn gevoel.
 • Overmatig-zweten
  Afrekenen met overmatig zweten
  Ongeveer 3% van de Nederlandse bevolking heeft last van overmatig zweten. Dat zijn ongeveer 500.000 mensen.
 • haargroei
  Overtollige haargroei? Weg ermee!
  Overtollige haargroei kan je behoorlijk in de weg zitten. Vooral wanneer het op een duidelijke zichtbare plaats, zoals je gezicht, groeit. Maar ook op andere plekken kan het behoorlijk hinderlijk zijn.
 • ooglidcorrectie
  Wie een ooglidcorrectie wil, hoeft niet te lijden
  Heb je wel goed geslapen?’ is een vraag die jij tot je grote vermoeidheid bijna dagelijks moet beantwoorden. Want waar kijken we het eerst naar wanneer we iemand ontmoeten? Precies: naar de ogen.
Toon meer >
Toon minder >