Bedrijfsnaam: Avant-Garde Chiropractie
Adres: Kinderhuissingel 6 E/F,
2015 CP Haarlem
Telefoonnummer: 023-2052188
 • Chiropractie

Over ons

Avant-Garde Chiropractie biedt chiropractische zorg en educatie over de algehele gezondheid en welzijn. De praktijk streeft ernaar zich continu te ontwikkelen en innovatieve technieken te bevorderen.

Neem contact op via:

Artikelen van Avant-Garde Chiropractie

 • stress
  Stress aanpakken met chiropractie
  Stress en chronische klachten: je hoort er steeds meer over en iedereen heeft er weleens last van. Maar hoe hebben stress en chronische klachten verband met elkaar?
 • hoofdpijn
  Hoofdpijn: leer er niet mee leven!
  Nog voordat je goed en wel wakker bent, voel je die doffe pijn al door je hoofd dreunen. Het zal weer een zware dag zal worden waarin je je toevlucht tot pijnstillers zal moeten zoeken.
 • primitieve-reflexen
  Snel een einde aan primitieve reflexen
  Primitieve reflexen vormen het eerste gedeelte van de hersenen dat zich ontwikkelt en zouden alleen gedurende de eerste paar maanden van het leven actief moeten blijven. In een normale ontwikkeling vervallen deze reflexen van nature in volgorde in het eerste jaar en komen er vervangende reflexen, ‘posturale reflexen’ genaamd, naar voren.
 • chiropractie
  Een steuntje in de rug door chiropractie
  Chiropractie is een geheel natuurlijke geneeswijze die over de gehele wereld wordt uitgeoefend. Het woord ‘chiropractie’ is afgeleid van het Griekse woord ‘cheiros’, dat ‘hand’ betekent, en ‘pratto’, dat staat voor ‘beoefenen’.
Toon meer >
Toon minder >