Bedrijfsnaam: AZ-co
Adres: Albert Cuypstraat 3,
7556GD Hengelo
Telefoonnummer: 06-39507208
E-mail:
 • Leefstijlcoaching
 • Hormoonfactor

Over ons

Bij AZ-co zit je goed voor advies over (gezonde) voeding, stress en beweging. Eigenaresse Astrid Zwart biedt coaching, online trainingen en counseling.

Neem contact op via:

Artikelen van AZ-co

 • zelfinzicht
  Door meer zelfinzicht weer regie over je leven
  Weet jij nog precies wat je wilt in het leven? Of laat jij je vooral leiden door je omgeving en de mensen om je heen? Op een gegeven moment kun je je zo verliezen in de sleur van het dagelijks leven, dat je niet meer aan jezelf toekomt.
 • hormonen
  Hormonen uit balans? Zo herstel je het evenwicht!
  Wanneer je hormonen uit balans zijn, kan dit je hele lichaam ontregelen. Je merkt dat je vaker stemmingswisselingen krijgt, prikkelbaarder wordt en een rusteloos gevoel hebt. Je raakt snel uitgeput, maar bent te opgefokt om tot rust te komen.
 • slaapproblemen
  Minder slaapproblemen door deze ontspanningstips!
  Zodra je het licht uitdoet en door stilte omgeven in bed ligt, draait je hoofd vaak overuren. Je neemt de dag nog eens door en wordt overspoeld door alles wat verkeerd ging, of je maakt je alvast zorgen om morgen. In je hoofd speelt zich een film af van alle blunders, frustraties en teleurstellingen.
 • ongezond-eten
  Op supermarktsafari: wapen je tegen de valstrikken van ongezond eten
  Daar sta je dan met je boodschappenlijstje in de supermarkt. De leuzen schreeuwen je tegemoet: ‘plantaardig’, ‘goed voor hart en bloedvaten’, ‘biologisch’, ‘0% toegevoegde suikers’, ‘light’ of ‘verrijkt met vitaminen’. De verpakkingen staan bomvol met allerlei rijtjes, tabellen en gezondheidsclaims.
 • stress
  Blijf stress de baas in onzekere tijden
  Onzekere tijden schudden je wakker. Een crisis, bijvoorbeeld. Misschien werk je nu wel thuis en speelt jouw hele wereld zich momenteel af in je woonkamer.
 • immuunsysteem
  Vaarwel ziektekiemen: boost je immuunsysteem met gezonde voeding
  Gezond zijn is één ding, maar gezond blijven kan nog best een opgave zijn. Een sterk immuunsysteem is daarom erg belangrijk voor een optimale gezondheid. Dit zorgt er namelijk voor dat jij minder vatbaar bent voor ziektes, allergieën of infecties.
 • herfstdip
  Zo sla jij die herfstdip over!
  Ieder jaar is het hetzelfde: zodra de dagen korter worden en jij opstaat en naar bed gaat met druilerig, donker weer, begin je je somber te voelen. Je hebt nergens zin in, kunt nauwelijks uit je bed komen en voelt je terneergeslagen. Terwijl de bomen zich hullen in de prachtigste tinten rood en oranje, weet jij zeker dat jouw leven in de lente en de zomer veel meer kleur heeft.
 • burn-out
  Pak je burn-out aan met stresscounseling
  Het is megadruk op je werk, je maakt je zorgen om je oudste dochter die ineens met heel slechte cijfers thuiskomt en het gaat de laatste tijd ook niet zo lekker tussen je vriend en jou. En oh ja, omdat je vader zich zo eenzaam voelt sinds hij in het verpleegtehuis zit, wil je daar ook het liefst elke dag even naar toe.
 • cholesterol
  Cholesterol: niet (altijd) je vijand
  ‘Mogelijk miljoen Nederlanders extra aan de cholesterolverlagers door nieuwe richtlijn’ kopt de Volkskrant op 4 juni 2019. Deze één miljoen mensen komen nog eens bovenop de 2,1 miljoen Nederlanders die al cholesterolverlagers nemen. In een tijd waarin de cholesteroldwaasheid hevig woedt, kan de maatregel lang niet bij iedereen op veel bijval rekenen. Óók niet bij artsen. Veel vragen over cholesterol blijven – mede door onvoldoende wetenschappelijk bewijs – namelijk nog steeds onbeantwoord.
 • hormoonbalansprogramma
  Jouw persoonlijke coach bij het Hormoonbalansprogramma!
  ‘s Ochtends is het altijd hetzelfde liedje: je wil jezelf het liefst nog stééds een keer omdraaien om er rond de middag eens een keer uit te komen. Je sportkleding ligt al máánden verfrommeld in een hoekje van je kamer.
 • gezonde-voeding
  Gezonde voeding, gezonde darmen!
  Darmklachten: ontzettend irritant. Met pijn die soms zelfs tot je onderrug loopt, heb je altijd een zere buik. Je stoelgang verloopt moeilijk, je lichaam produceert rommelende geluiden en je hebt last van gasvorming.
 • stress
  Stress: niet voeden, maar aanpakken!
  Komt dit je bekend voor? Dat er een crisis was op je werk, je bij thuiskomst nóg een crisis constateerde (je kinderen bleken luizen te hebben) én de wasmachine ook ineens geen sjoege meer gaf. Hectiek, stress! ‘Maar ik heb zó’n stomme, zware dag gehad, ik verdien die reep chocolade écht!
 • hormonen
  Wanneer je hormonen uit balans zijn
  Veel vrouwen zijn altijd bezig met afvallen, diëten en gezonde voeding. Is er een nieuwe gezondheidsgoeroe? Dan volgen we die met zijn allen massaal, om er vervolgens achter te komen dat de kilo’s er maar niet af willen.
Toon meer >
Toon minder >