Bedrijfsnaam: Babyview
Adres: Biezenkamp 62,
8431PV Oosterwolde
Telefoonnummer: 0516-521564
 • Echoscopie

Over ons

Babyview is het pretechobureau van Nederland. Je kunt hier terecht voor verschillende soorten pretecho’s. Het bureau besteedt veel aandacht aan de emotionele kant van de zwangerschap en heeft vestigingen in Oosterwolde en in Leiden.

Neem contact op via:

Artikelen van Babyview

 • pretecho
  Pretecho: kennismaken met je ongeboren kindje
  Gefeliciteerd, je bent in verwachting van een kindje! Natuurlijk kun jij niet wachten tot het moment dat je eindelijk je baby’tje kunt zien. Heeft het de haartjes van papa, of de oogjes van mama?
 • pretecho
  'Dankzij de pretecho voelde ik mij minder onzeker'
  Larissa: ‘Gaat alles wel goed daarbinnen?’ is een vraag die ik mijzelf regelmatig stel. Ik ben voor het eerst in verwachting, en ik vind het erg spannend wat er allemaal op mij afkomt. Soms voel ik me onzeker. Ik heb bijvoorbeeld helemaal geen last van zwangerschapskwaaltjes.
 • echo
  'Tijdens de echo werd er aan alle details gedacht'
  Jacqueline: ‘Hoewel er in mijn eigen woonplaats genoeg mogelijkheden waren waar ik een pretecho kon laten doen, had ik het half uur rijden naar Inge van pretechobureau Babyview graag over! Van verschillende moeders op het schoolplein had ik al veel enthousiaste verhalen over haar gehoord. Zo vertelde iemand dat Inge ‘de Ferrari onder de echo-apparatuur had’, en dat ze het zo leuk doet.
 • pretecho
  De pretecho was een bijzondere ervaring'
  Mijn partner en ik verwachten ons eerste kindje en dat is natuurlijk enorm spannend’, vertelt Marijke (35). ‘Ik was op zoek naar een pretechobureau toen een vriendin van mij me wees op pretechobureau Babyview. ‘Stop met zoeken’, zei ze.
 • pretecho
  ‘De pretecho nam mijn onzekerheid weg’
  Jeanne (27): ‘Zwanger zijn is een hele spannende tijd, en ik wilde als moeder zeker weten dat alles goed ging met mijn kindje. Een pretecho geeft je zekerheid dat alles goed gaat en je kunt je kindje voor het eerst ontmoeten.
 • pretecho
  De pretecho is zó leuk!'
  Marjolein (30): ‘Ik was enorm blij met mijn zwangerschap, wat een opluchting! Ik vind het enorm spannend om zwanger te zijn. Zou het allemaal wel goed gaan? Mijn vriend en ik wilden graag het geslacht van het kindje weten, omdat we zo nieuwsgierig waren!
 • pretecho
  De pretecho: fijn en vertrouwd
  Lutske: ‘Ik ben momenteel zwanger van ons tweede kindje en uiteraard hebben we weer gekozen voor een pretecho. Of eigenlijk een geslachtsbepalingsecho, maar ook wel een beetje voor het plezier!
 • pretecho
  'De pretecho is een moment van ons samen'
  Bianca: ‘In december verwachten mijn partner en ik ons tweede kindje. Een spannende tijd natuurlijk! We willen ons zo goed mogelijk voorbereiden en deze keer wilden we ook graag het geslacht van het kindje weten.
 • pretecho
  Een kijkje in je buik met de pretecho
  Suzanne: ‘Toen ik zes jaar geleden zwanger was van mijn eerste kind, wilden we graag een pretecho laten maken. De echopraktijk hier in de buurt had echter steeds geen tijd op de momenten dat het ons het beste uitkwam. Ik ben toen op internet gaan zoeken naar een alternatief en kwam uit bij Babyview Oosterwolde. De website en de tekst daarop spraken mij direct aan.
 • echo
  ‘Een echo is en blijft heel bijzonder'
  Wendy: ‘We hadden lang gewacht op onze eerste zwangerschap. Na 2,5 jaar proberen kwamen we er na onze vakantie achter dat ik zwanger was. Natuurlijk waren we enorm blij met dit nieuws. We waren heel nieuwsgierig naar het geslacht en daarom zocht ik op Google meer informatie over echo’s. Zo kwam ik terecht bij Inge van Babyview.
 • pretecho
  'De pretecho geeft een veilig gevoel'
  Petra Joling (33): ‘Toen ik zwanger was van onze oudste dochter kreeg ik, net zoals iedere zwangere, een 20-wekenecho bij Inge van Babyview Oosterwolde, een sfeervolle praktijk waar we ons gelijk welkom voelden. Mijn partner was mee naar de echo en we vonden het allebei prachtig om onze dochter voor de allereerste keer te zien. Het was bijna onwerkelijk dat de baby op beeld in mijn buik zat!
 • pretecho
  De pretecho: een bijzonder moment
  Vanaf het moment dat je ontdekt dat je zwanger bent, ben je benieuwd naar je baby. Hoe zal hij of zij eruit zien? Wordt het een jongen of een meisje?
Toon meer >
Toon minder >