fbpx
Bedrijfsnaam: Babyview
Adres: Biezenkamp 62,
8431PV Oosterwolde
Telefoonnummer: 0516-521564
 • Echoscopie

Over ons

Babyview is het pretechobureau van Nederland. Je kunt hier terecht voor verschillende soorten pretecho’s. Het bureau besteedt veel aandacht aan de emotionele kant van de zwangerschap en heeft vestigingen in Oosterwolde en in Leiden.

Neem contact op via:

Artikelen van Babyview
 • pretecho
  Pretecho: kennismaken met je ongeboren kindje
  Gefeliciteerd, je bent in verwachting van een kindje! Natuurlijk kun jij niet wachten tot het moment dat je eindelijk je baby’tje kunt zien. Heeft het de haartjes van papa, of de oogjes van mama?
 • pretecho
  'Dankzij de pretecho voelde ik mij minder onzeker'
  Larissa: ‘Gaat alles wel goed daarbinnen?’ is een vraag die ik mijzelf regelmatig stel. Ik ben voor het eerst in verwachting, en ik vind het erg spannend wat er allemaal op mij afkomt. Soms voel ik me onzeker. Ik heb bijvoorbeeld helemaal geen last van zwangerschapskwaaltjes.
 • echo
  'Tijdens de echo werd er aan alle details gedacht'
  Jacqueline: ‘Hoewel er in mijn eigen woonplaats genoeg mogelijkheden waren waar ik een pretecho kon laten doen, had ik het half uur rijden naar Inge van pretechobureau Babyview graag over! Van verschillende moeders op het schoolplein had ik al veel enthousiaste verhalen over haar gehoord. Zo vertelde iemand dat Inge ‘de Ferrari onder de echo-apparatuur had’, en dat ze het zo leuk doet.
 • pretecho
  De pretecho was een bijzondere ervaring'
  Mijn partner en ik verwachten ons eerste kindje en dat is natuurlijk enorm spannend’, vertelt Marijke (35). ‘Ik was op zoek naar een pretechobureau toen een vriendin van mij me wees op pretechobureau Babyview. ‘Stop met zoeken’, zei ze.
 • pretecho
  ‘De pretecho nam mijn onzekerheid weg’
  Jeanne (27): ‘Zwanger zijn is een hele spannende tijd, en ik wilde als moeder zeker weten dat alles goed ging met mijn kindje. Een pretecho geeft je zekerheid dat alles goed gaat en je kunt je kindje voor het eerst ontmoeten.
 • echo
  ‘Een echo is en blijft heel bijzonder'
  Wendy: ‘We hadden lang gewacht op onze eerste zwangerschap. Na 2,5 jaar proberen kwamen we er na onze vakantie achter dat ik zwanger was. Natuurlijk waren we enorm blij met dit nieuws. We waren heel nieuwsgierig naar het geslacht en daarom zocht ik op Google meer informatie over echo’s. Zo kwam ik terecht bij Inge van Babyview.
 • pretecho
  De pretecho: een bijzonder moment
  Vanaf het moment dat je ontdekt dat je zwanger bent, ben je benieuwd naar je baby. Hoe zal hij of zij eruit zien? Wordt het een jongen of een meisje?
Toon meer >
Toon minder >