Bedrijfsnaam: Balance4ever
Adres: Zonnestelsel 7,
1704ZD Heerhugowaard
Telefoonnummer: 072-5345320
 • Afvallen

Over ons

Balance4ever is de praktijk van Fonny Freek en opgezet vanuit een diep verlangen om mensen te helpen meer van zichzelf te laten houden en op zoek te gaan naar innerlijke balans. Een gezond gewicht is daar een onderdeel van. Fonny zet The 1:1 Diet in en helpt jou door middel van deskundige begeleiding en persoonlijke aandacht.

Neem contact op via:

Artikelen van Balance4ever

 • afvallen
  'Dit voorjaar ging ik ervoor: afvallen!'
  Ik lust alles, heb altijd wel trek en met een man die heerlijk kan koken, een rijk sociaal leven en geen talent voor sport, was dit me uiteindelijk ook wel aan te zien.
 • afslanken
  'Ik merk dat ik elke dag sterker word'
  Ieder jaar bestaat er de mogelijkheid voor consulenten van Cambridge Weight Plan om mee te doen aan de verkiezing voor ‘beste afslanker’. Consulenten die een cliënt begeleid hebben met een ontroerend verhaal of een bijzondere ervaring, kunnen meedingen naar een plek in de finale.
 • afslanken
  '2 kledingmaten afslanken was mijn doel!'
  Al jaren schommelde mijn gewicht, en was ik een echte suikerjunk. Chocolade, koekjes, ijsjes, slagroom… Het liefst allemaal zo slecht mogelijk. Totdat ik erachter kwam dat ik niet goed tegen lactose kon. Al die lekkere maar slechte dingen bezorgden mij buikpijn.
 • afvallen
  Goed in afvallen en óók in aankomen
  Het is niet de eerste keer dat ik mijn overgewicht aanpak. Afvallen ging me altijd goed af, maar helaas ben ik ook héél erg goed in aankomen. Zodra ik namelijk op gewicht was, ging ik verder met mijn ‘vertrouwde’ leven, en kwamen de kilo’s er al snel weer aan.
 • Cambridge
  Weer lekker in je vel door Cambridge
  6 juni 2013. Daar zit ik dan: 1 man, 1 prachtige zoon en… 4 kledingmaten rijker. Elk kledingstuk voelt ongemakkelijk en foto’s van mezelf kan ik niet meer aanzien. Via social media zie ik prachtige foto’s van een oud-collega en haar afgeslankte lichaam.
 • ovegewicht
  'Ik was klaar met mijn overgewicht'
  Joke: ‘Twee jaar geleden heb ik voor de eerste keer kennisgemaakt met Fonny. Ik was klaar met mijn overgewicht; mijn lijf voelde zó niet meer lekker en fijn. En dat heeft voor mij gevolgen in alles: ik voelde me onzekerder; minder aantrekkelijk.
 • gezond-gewicht
  Een gezond gewicht in evenwicht
  De eerste kilo’s gaan er meestal wel vanaf, maar daarna wordt gewicht verliezen steeds moeilijker. Herken jij het? Het welbekende jojo-effect.
 • gewicht
  'Met dit gewicht voel ik me zoveel beter'
  Esther: ‘In februari 2017 besluit ik dat het genoeg is. Ik heb het lang genoeg zelf geprobeerd, ik heb hulp nodig. Via een vriendin die al eerder gestart is met het Cambridge Weight Plan, kom ik bij Fonny Freek terecht. Enigszins beschroomd, dat wel.
 • mezelf
  'Ik kon steeds meer blij zijn met mezelf'
  Marianne: ‘Geloven in mijn eigen kracht: dat deed ik niet meer. Ik was het helemaal kwijt.
 • weegmoment
  'Iedere keer waren we weer blij met ons weegmoment'
  Wij zijn Gerard en Boukje, getrouwd sinds 2013. Beiden hebben we een zeer drukke baan en gaan we iedere dag al vroeg van huis en komen dan laat weer thuis. Het schoot er vaak bij in om gezond te eten en te koken.
 • afvallen
  'Wat rimpels erbij, maar weer net zo slank'
  Astrid en haar vrouw vielen samen af met behulp van het Cambridge Weight Plan. We praten met haar over haar ervaringen. Astrid: ‘Er was eens… een gelukkig stel van 51 jaar oud dat in de loop der jaren steeds meer had om van te houden, als je snapt wat ik bedoel. De weegschaal bevestigde deze situatie ook steeds meer.
Toon meer >
Toon minder >