Bedrijfsnaam: Balans2you
Adres: Bovenstreek 3,
9731DH Groningen
Telefoonnummer: 06-12797982
 • Leefstijlcoaching

Over ons

Balans2you is ontstaan vanuit een bevlogenheid om duidelijk te maken dat bewegen en goede voeding bij een gezond leefpatroon horen en daardoor je leven kunnen verrijken doordat je minder klachten hebt en je fitter gaat voelen.

Neem contact op via:

Artikelen van Balans2you

 • leefstijl
  Goede keuzes in je leefstijl!
  Je probeert het écht: een goede leefstijl met een gezond voedingspatroon, maar het is zo ontzettend moeilijk als je maar amper de tijd kunt vinden om even op adem te komen. Je bent de hele dag druk met je partner, je kinderen, je werk. En als je dan een keer een avond vrij hebt, spreek je af met vriendinnen die je al tijden niet meer hebt gezien.
 • bewegen
  ’Ik voel me goed over het bewegen’
  Maaike (33): ‘Voor mij kwam Balans2you op het juiste moment op mijn pad. Ik las in dit blad een artikel over Margreet en heb haar gelijk een mailtje gestuurd. Het is een fantastische oplossing omdat ik fibromyalgie heb in combinatie met een conversiestoornis. Hierdoor is het voor mij extra belangrijk om binnen mijn grenzen te blijven.
 • gezond
  Kies voor een gezonde verandering!
  Liggen de lunchpakketjes klaar?’ ‘Heeft iedereen zijn tanden gepoetst?’ ‘Is je zusje al uit bed?’ ‘Heeft iemand mijn lippenstift gezien?’ Zomaar een greep uit de reeks vragen die jij jezelf iedere ochtend hoort roepen.
 • leefstijlcoaching
  Verander slechte gewoontes met leefstijlcoaching
  Dat leefstijlcoaching steeds belangrijker wordt, blijkt uit de volgende feiten over overgewicht: 50% van de 20-plussers heeft last van overgewicht. 30 jaar geleden was dit nog maar 33%. Vrouwen hebben vaker last van overgewicht dan mannen. In 2018 had 1% van de 20-plussers morbide obesitas.
 • Energie
  Eerste hulp bij weinig energie
  Jouw agenda staat vol met ‘moetjes’: je collega helpen met een klus in de avonduren, een taart bakken voor de muziekvereniging van je kind en dan nog dat etentje met je kennissen. Coaching kan helpen om onderscheid te maken tussen ‘energievreters’ en ‘energiegevers’, zodat je weer frisser en met meer energie in het leven staat.
 • gezond
  Leef jij wél echt gezond? Zó val je blijvend af!
  Je hebt weinig tijd maar wél honger, dus kook je uit een pakje of haal je een snelle kant-en-klare salade. Je neemt extra veel van een als gezond aangeprezen product: wat extra minder vette chipjes of hapjes light-ijs maken toch niet zoveel uit?
 • sportschool
  'Je thuis voelen in de sportschool'
  Sinds negen jaar heeft medisch fitnesstrainer en lifestylecoach Margreet Bol haar eigen studio Balans2You. In een gesprek met ForYou vertelt zij meer over wat zij doet en waar zij voor staat.
 • bewegen
  ‘Het bewegen en de tijd voor mezelf doet me echt goed!’
  Karla: ‘Met een druk gezin is het soms best lastig om tijd voor mezelf te vinden en te ontspannen. Toch had ik daar steeds meer behoefte aan. Ook wou ik gezonder eten en wat afvallen.
 • sporten
  'Nu vindt ze sporten wél leuk!'
  Grietineke: ‘Mijn dochter Esther is een jonge meid van 18 jaar met het syndroom van Down en scoliose, een vergroeiing van de rug. Ze had ontzettend weinig energie en was na 500 meter lopen al erg moe. Bovendien vond ze het lastig om regelmatig te sporten.
 • bewegen
  Bewegen was nog nooit zo leuk en makkelijk
  Ook al weet je dat je meer moet bewegen en graag fitter wilt worden, toch is dat niet altijd even makkelijk. Gewoon, omdat je er niet van houdt om in een drukke sportschool met die ingewikkelde apparaten aan de slag te gaan.
Toon meer >
Toon minder >