Bedrijfsnaam: Banyan Centrum
Adres: Jan Vrijmanstraat 299,
1087MN Amsterdam
Telefoonnummer: 06-33333330
 • Coaching
 • Massage

Over ons

Bij Banyan Centrum ben je aan het juiste adres voor verschillende massages en behandelingen vanuit een Holistische visie.

Neem contact op via:

Artikelen van Banyan Centrum

 • tevredenheid
  Tevredenheid is de nieuwe standaard
  Hoe gaat het nu met jou? Ik hoop dat je in goede gezondheid verkeert en dat het goed met je gaat. Ondanks alle uitdagingen van deze tijd. Want het dagelijks leven in deze tijd van vele beperkingen, die uit zorg zijn opgelegd om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kunnen je zo langzamerhand behoorlijk opbreken?
 • zwangerschapsmassage
  Zwangerschapsmassage als cadeautje voor jezelf
  Zwanger zijn is een heel bijzondere periode in je leven. Je kindje is zó gewenst en je hebt zolang uitgekeken naar het moment dat je eindelijk in verwachting bleek te zijn. En toch is het alsof je er nauwelijks van kunt genieten.
 • kind
  In hoeverre mag een kind nog kind zijn?
  Als Gijs met een bleek snoetje mijn praktijk binnenkomt, maakt hij een matte indruk. Zijn moeder, met wie ik al telefonisch contact heb gehad, had me verteld dat hij de laatste maanden zo vaak over buikpijn klaagt. Diverse bezoekjes aan de huisarts hebben daar geen duidelijk aanwijsbare reden voor opgeleverd.
 • sporten
  Sporten en massage: een gouden combi
  Arjan had het helemaal gemaakt: een mooie vrouw, twee leuke kinderen, een prachtig huis en een goede baan. Het was hem niet zomaar in de schoot geworpen. Nee, hij had er hard voor gewerkt.
 • kilo's
  Haar lichaam durfde de kilo's niet los te laten
  Al in haar puberteit worstelde Eva met haar gewicht. Eigenlijk begon het in de tweede klas van de middelbare school.
 • ontspannen
  Ontspannen kun je leren
  Anja is echt wat je noemt ‘een duizendpoot’. Ze is een alleenstaande moeder, heeft een drukke baan, maar helpt ook regelmatig mee op school als klassenmoeder, gaat een paar keer in de week langs bij haar ouders die wat beginnen te kwakkelen en er staat wekelijks bootcamp op het programma. Ze ziet eruit om door een ringetje te halen en haar huis is altijd netjes aan kant.
 • onzeker
  Ben jij onzeker?
  Als je diep in je hart kijkt, zou je dan graag anders in het leven willen staan? Zelfverzekerder, meer vanuit je gevoel en vertrouwen hebben in je intuïtie? Je vraagt je vaak af wat anderen van je denken.
 • verdwaald
  Ben jij verdwaald?
  Wanneer je verdwaald bent of wanneer je het gevoel hebt dat je iets mist, maar je weet niet wat je mist. Wanneer de dingen die jou normaal gelukkig maken, dit nu niet meer doen, of wanneer je dat vuur niet kunt vinden.
 • balans
  Breng de balans terug tussen lichaam en geest
  ‘Kom eens uit je hoofd en in je lichaam.’ Het lijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan, want wat betekent dat eigenlijk precies? Door te veel in je hoofd te zitten, lijk je soms het contact met je lichaam te verliezen. Met een rusteloos en onbestemd gevoel in het lichaam tot gevolg. Dit kan je erg belemmeren in het dagelijks leven.
 • mooi
  Leer voelen hoe mooi je bent
  In onze westerse prestatiemaatschappij doen en denken we bijna alleen nog maar vanuit ons hoofd. We hebben niet leren vertrouwen op onze intuïtie en weten vaak niet meer hoe we bij ons gevoel moeten komen. En daardoor lopen dingen op den duur helemaal scheef: we komen in een burn-out terecht, vinden het moeilijk om met verlies om te gaan of zitten niet lekker in ons vel.
 • luisteren-naar-je-gevoel
  Luisteren naar je gevoel
  ‘Hoe voel je je?’ Het is een vraag die vast regelmatig aan jou gesteld wordt. En bijna automatisch zul je antwoorden dat je je goed voelt. Maar ís dat echt zo? ‘Voel’ je jezelf überhaupt nog wel?
 • stress
  Minder stress door een Holistische massage
  Je kent het vast wel: je rent, holt en staat vooral niet stil. Onbewust val je in dit patroon en word je steeds verder gepusht waarbij je volledig aan je gevoel voorbij gaat. De prestatiemaatschappij waar jij je in bevindt, kan voor de nodige stress zorgen, en daardoor is je innerlijke rust vaak ver te zoeken.
 • shiatsu
  Massage is goed voor lichaam en geest
  Jeanien Eertink maakte een aantal jaren geleden een bijzondere carrièremove toen ze het interieurvak omruilde voor een massagepraktijk vanuit de Holistische visie (‘Holos’ staat voor ‘heel’). ‘Wat de oorzaak geweest is van die ommezwaai?
Toon meer >
Toon minder >