Bedrijfsnaam: Be all you can Be
Adres: Zaanenstraat 18,
2022 CP Haarlem
Telefoonnummer: 06-48102716
 • Coaching

Over ons

Be all you can be helpt jou met het vinden van een nieuw perspectief. Je kunt er terecht voor coaching, counseling, systemisch werk, opstellingen en reconnective healing.

Neem contact op via:

Artikelen van Be all you can Be

 • pijn
  Laat de pijn uit je verleden los
  Wanneer je altijd maar ‘in je hoofd’ zit, is de kans groot dat je op een gegeven moment vastloopt. Het overkwam Stefanie Bussing en het bleek een belangrijk keerpunt in haar leven.
 • migraine
  'Mijn migraine heeft me inzicht gegeven in mijzelf'
  Kim (38) vertelt: ‘Ongeveer één keer per week was het raak. Druk bezig op mijn werk met een project, moest ik rond het middaguur naar huis, omdat ik een hevige migraineaanval voelde opkomen. Zelf naar huis rijden was te onveilig, daarom belde ik mijn man. Thuis sloot ik mezelf op in de slaapkamer, met de lichten uit en de gordijnen dicht.
 • ziekte
  De verborgen boodschap van jouw ziekte
  Wist je dat er in Nederland 5,1 miljoen mensen zijn die zorg ontvangen voor een chronische ziekte? Dat is ongeveer dertig procent van alle Nederlanders.
 • opstelling
  Door een opstelling veel ballast wegnemen
  Wanneer ze bij me komt heeft ze net weer een week in het ziekenhuis gelegen met voor de medici onbegrepen klachten. Ze praat snel en gejaagd.
 • ziekte
  Een verborgen boodschap onder ziekte?
  Zou het kunnen dat ziekte of terugkerende klachten niet zomaar bij je zijn?
 • opstellingenwerk
  'Opstellingenwerk is eenvoudig en helend'
  Stefanie Bussing: ‘Het begon steeds meer aan me te knagen. Ik werkte al jaren bij de overheid als Management Development adviseur. Ik had het gevoel dat ik het geld dat mijn werkgever maandelijks op mijn rekening stortte, niet echt verdiend had.
 • moederschap
  Het moederschap: onze kinderen als spiegel
  ‘Ik wil het anders doen dan mijn moeder’: een veelgehoorde uitspraak. Toch lukt dat vaak niet en zie je hoe de geschiedenis zich herhaalt.
Toon meer >
Toon minder >