Bedrijfsnaam: Beauty Balance Apeldoorn
Adres: Hoofdstraat 105,
7311JZ Apeldoorn
Telefoonnummer: 055-5215154
 • Permanente make-up
 • Bindweefselmassage
 • Huidverzorging
 • Acnebehandeling
 • Microneedling
 • Beauty Defect Repair-behandeling

Over ons

Bij Beauty Balance Apeldoorn kun je terecht voor microneedling, BDR behandelingen, cell repair en bindweefselmassage.

Neem contact op via:

Artikelen van Beauty Balance Apeldoorn

 • huidconditie
  ‘Door de liftende massages is mijn huidconditie eindelijk verbeterd’
  Hanna (46): ‘Al op een vroege leeftijd maakte ik kennis met huidveroudering. Zodra je de eerste kleine rimpels ziet verschijnen, kun je dit nog accepteren. Maar bij mij waren er al meerdere en diepe rimpels te zien. Ik werd daarom ook vaak ouder geschat dan dat ik daadwerkelijk was.
 • huidveroudering
  De feiten en fabels over huidveroudering!
  We kunnen er niet omheen: wanneer de jaren verstrijken, krijgen we allemaal te maken met huidveroudering. Van die storende rimpels en fijne lijntjes tot bruine vlekjes en huidverslapping. Natuurlijk zit je er niet echt op te wachten. De wens om een jonge huid te behouden is dan ook al zo oud als de weg naar Rome.
 • kraaienpootjes
  Stralend lachen zonder kraaienpootjes!
  Het is een cliché, maar daarom ook waar: lachen is gezond. Wanneer we lachen voelen we ons vrolijker, krijgen energie en het zogeheten gelukshormoon wordt aangemaakt. Een teken dat je al veel hebt gelachen in je leven, zijn kraaienpootjes.
 • vermoeide-huid
  Breng je futloze huid in balans met deze tips!
  Soms heb je van die dagen dat even niets lijkt mee te werken. Je make-up krijg je niet perfect, je haar wil niet in model en je ziet er vermoeid uit. Een heel vervelend gevoel.
 • huid
  'Dankzij BDR lijkt mijn huid jaren jonger!'
  Ouder worden is niet voor iedereen even makkelijk. Al helemaal wanneer je voor een lange periode in je leven gezegend was met een zuivere, strakke huid. De eerste rimpels en kraaienpootjes kunnen dan ook als extra storend ervaren worden. Iris (46) weet hier alles van: ‘Ik was zo’n persoon die op jonge leeftijd niet vaak last had van huidproblemen.
 • vermoeide-huid
  Last van een vermoeide huid? Cell Repair schiet te hulp!
  De laatste paar weken is het ontzettend druk op je werk. Zelfs ‘s avonds maalt door je hoofd wat er de volgende dag wéér moet gebeuren. Al die druk zorgt voor slapeloze nachten en stress in je lichaam. Wanneer je voor de spiegel staat, zie je dat je huid langzamerhand veranderd is.
 • huidtype-verzorging
  Welke verzorging past bij jouw huidtype?
  Een mooie, gladde en strakke huid, daar dromen we allemaal van. Helaas bestaat er niet één recept dat iedereen een perfecte huid kan bezorgen.
 • huidveroudering
  Tips tegen vroegtijdige huidveroudering!
  Jezelf bekijken in de spiegel kan als confronterend ervaren worden. Je huid langzamerhand zien veranderen is nu eenmaal een onderdeel van het natuurlijke verouderingsproces. Misschien vermijd je deze confrontatie het liefst, maar in feite is dat zonde.
 • bindweefselmassage
  Voordelen van een bindweefselmassage!
  Soms heb je van die weken dat alles in één keer op je af komt. Werk vraagt veel van je, thuis moet alles onder controle blijven, je vrienden mag je niet vergeten en wellicht zijn er ook nog enige sportverplichtingen. Logisch dat je af en toe spanning voelt, én logisch dat de huid hier een reactie op geeft!
 • weerstand
  Zo verhoog je je weerstand!
  Een klein verkoudheidje of een griepje, we kennen het allemaal. Uit het niets snotter je, maar na een paar dagen goed slapen en wat extra fruit neemt je loopneus weer af. Eens in de zoveel tijd daalt je weerstand en komen deze kwaaltjes tevoorschijn.
 • acne
  'Mijn acne werd alleen maar erger na de puberteit'
  Bij de meeste mensen gaan problemen met acne na het 25e levensjaar over. Maar soms blijft het je achtervolgen of ontstaat acne pas op volwassen leeftijd. Dit leidde bij Emma (31) tot veel frustraties. ‘Ik schaamde me voor mijn huid en voelde me hierdoor erg onzeker.
 • huidbehandelingen
  Huidbehandelingen voor mannen: een wereld aan mogelijkheden!
  Huidverzorging wordt er bij elke vrouw met de paplepel ingegooid, maar nog lang niet elke man heeft weet van de juiste huidverzorging, of heeft de nodige crèmes, serums en lotions in zijn badkamer staan. Toch is het erg belangrijk om je huid goed te verzorgen, om huidproblemen te voorkomen en een goede indruk te maken.
 • huidconditie
  Train je huidconditie met een bindweefselmassage!
  Nu je alle dagen thuis zit, kan het al gauw de verkeerde kant op gaan met je gezonde levensstijl. Je beweegt minder, snackt vaker en zonder besef van de dagen last je misschien iets vaker de vrijmibo in.
 • beautybehandeling
  Een beautybehandeling voor de oudere huid
  Rimpelloos ouder worden bestaat niet, zeker wanneer huidverzorging nou niet altijd even hoog op de agenda heeft gestaan. En aangezien er in de afgelopen tien jaar grote sprongen zijn gemaakt op het gebied van huidverbetering, is er een grote groep mensen die daar allicht niet tijdig gebruik van kon maken.
 • huidbehandeling
  Vind dé huidbehandeling voor jouw huidtype
  Het is de maand van Valentijnsdag! Of je er nou goed uit wilt zien voor een bijzondere date, je wat met je vriendinnen gaat doen of gewoon lekker in je eentje op de bank gaat hangen, het is een goed excuus om jezelf te trakteren op een heerlijke huidbehandeling.
 • beauty-defect-repair
  Beauty Defect Repair: wat een verschil!
  In de winter zitten we helemaal ingepakt. Een dikke jas, handschoenen, en dikke winterschoenen om de kou buiten te houden. Maar je gezicht blijft altijd zichtbaar.
 • huid
  Tijdmachine voor je huid
  Veel mensen zien op tegen ouder worden, maar jij vind het heerlijk. Iedere levenservaring is voor jou een les en je leert jezelf nog iedere dag beter kennen. Wat je stiekem wél een beetje jammer vindt is dat je huid ook zo zichtbaar verouderd.
 • schoonheidsspecialist
  Komt een man bij de schoonheidsspecialist…
  Voor veel mannen is een bezoek aan de schoonheidsspecialiste nog verre van normaal.
 • huidverzorgingsproducten
  Zo kies je de juiste huidverzorgingsproducten!
  Van je huid heb je er maar een en die wil je zo lang mogelijk mooi houden. Dat veel water drinken en voldoende slaap wonderen doen, weet iedereen wel.
 • wenkbrauwen
  'Altijd mooie wenkbrauwen, ook tijdens het sporten'
  Celine (31) vertelt: ‘Eigenlijk mag ik helemaal niet klagen over mijn uiterlijk. Na twee zwangerschappen heb ik nog steeds een mooi figuur. Daar doe ik overigens wel mijn best voor: ik eet gezond en sport een paar keer in de week. Maar juist door dat sporten liep ik elke keer wél tegen een ‘beautyprobleempje’ op.
 • huidveroudering
  Huidveroudering? Draai de tijd terug met BDR!
  Hoog op jouw wensenlijstje staat een huid die zo lang mogelijk glad blijft, en zo min mogelijk lijntjes en rimpeltjes vertoont. Om dit voor elkaar te krijgen, zorg jij zo goed mogelijk voor jezelf en je huid. Je eet gezond, drinkt genoeg water, sport met regelmaat, gebruikt de juiste verzorgingsproducten én pakt – meestal dan – de nodige uurtjes nachtrust.
 • acne
  ‘Acne? Ik had zoiets van: weg ermee!’
  Liza (32) vertelt: ‘Als zestienjarige opstandige puber was ik gezegend met een prachtig glad en stralend perzikhuidje. Hoewel ik vooral klaagde over mijn uiterlijk, besefte ik toentertijd niet dat ik eigenlijk in mijn handjes moest knijpen met zo’n huid. Want nu, zestien jaar later, wordt mijn gezicht ineens wél ontsierd door allerlei uitbarstingen op mijn gezicht.
 • wenkbrauwen
  Niet blij met je wenkbrauwen? Straks weer wel!
  Hoe dóén ze dat toch?’ vraag jij jezelf af bij het zien van al die goed verzorgde vrouwen met prachtige, volle wenkbrauwen. Gewapend met pincet en wenkbrauwpotlood sta jij elke ochtend minutenlang voor de spiegel om je belangrijkste gezichtskenmerk in model te brengen. Maar wat je ook doet, naar jouw zin blijven je wenkbrauwen te licht, te smal of gewoon niet mooi gevormd.
 • microneedling
  Met microneedling worden huidproblemen aangepakt
  Brr! Buiten is het guur en donker. Niet alleen jijzelf kan door het gebrek aan zon een winterdipje krijgen, ook je huid kan hieronder gebukt gaan. Omdat je niet meer zo’n lekker zongebruind kleurtje hebt, vallen alle oneffenheden je nu ook meer op.
Toon meer >
Toon minder >