Bedrijfsnaam: Beauty Organique
Adres: Loevesteinlaan 238,
2533BA Den Haag
Telefoonnummer: 070-3099000
 • Pedicure
 • Huidverzorging

Over ons

Beauty Organique heeft een passie voor natuurlijke producten. Deze vindt u terug in de huidverzorgingsproducten en de behandelingen in de salon. Mooie resultaten en tevreden reacties behaal ik met de verzorgende producten van onder andere Organique Cosmetics, ecologisch en vrij van chemicaliën.

Neem contact op via:

Artikelen van Beauty Organique

 • verzorging
  De verzorging van een mannenhuid
  Maakt jouw vriend of man ook weleens gebruik van jouw potje dagcrème? Alhoewel het beslist een goede zaak is dat hij wat aan gezichtsverzorging doet, is het niet verstandig dat hij jouw producten gebruikt.
 • huidverzorging
  Staat deze huidverzorging al op jouw toilettafel?
  Jij vindt het belangrijk om er op en top verzorgd uit te zien. Door regelmatig naar de kapper te gaan, je wenkbrauwen netjes bij te houden en het dragen van mooie outfits, zorg je dat je door een ringetje te halen bent. Maar er is één ding waar je maar weinig invloed op lijkt te hebben: je huid.
 • voeten
  Mooie zomerse voeten: het hele jaar door!
  Wat is er nu fijner dan blootsvoets genieten van de zon? Wanneer jij je voeten in die vrolijk gekleurde sandaaltjes zet, is je zomerschoeisel toch ineens een stuk minder mooi. Dat herinnerde je je anders.
 • schoonheidsbehandeling
  Een schoonheidsbehandeling met natuurlijke producten
  Al van jongs af aan vind ik het heerlijk om mensen in de watten te leggen. Of het nou gaat om het bereiden van een heerlijke, gezonde maaltijd of bijvoorbeeld het vertroetelen van hun huid tijdens een heerlijke behandeling.
 • Moeder-Natuur
  Ervaar de schoonheid van Moeder Natuur!
  Naast organisch eten zijn steeds meer consumenten zich ervan bewust dat het ook belangrijk is om pure huid- en haarverzorgingsproducten te gebruiken.
Toon meer >
Toon minder >