fbpx
Bedrijfsnaam: Beauty & Skincare Spijkenisse
Adres: Hogeweg 21,
3208CL Spijkenisse
Telefoonnummer: 06-23280475
 • Manuele lymfedrainage
 • LOOKX Skincare
 • IK Skin Perfection
 • Medical Reflex Treatment
 • Zonverzorging
 • Huidverzorging bij kanker
 • Huidverzorging
 • Schoonheidsbehandeling
 • Borstgezondheid

Over ons

Sandra is gespecialiseerd in huidverzorging. Haar streven is comfort en verbeteringen op de lange termijn, elke behandeling weer.

Neem contact op via:

Artikelen van Beauty & Skincare Spijkenisse
 • huidverzorging
  Huidverzorging bij kanker: feiten en fabels
  Je huid kan behoorlijk te lijden hebben onder de behandeling tegen kanker. Een goede huidverzorging voor, tijdens en na deze ziekteperiode is dan ook extra belangrijk.
 • borstgezondheid
  Houd je borsten gezond na de zwangerschap!
  Jij hebt iets wonderlijks gedaan tijdens je zwangerschap. Met jouw lijf heb je een volledig mensje gegroeid. Voetjes, handjes en een minuscuul neusje: alles zit erop en eraan.
 • zonschade
  De invloed van de zon op je huid – dit moet je weten
  De zon heeft een positief effect op veel mensen. Het is lekker om weer buiten te zijn, de kleding mag luchtiger en de terrasjes zitten weer vol. Ongemerkt spendeer je meer tijd in de zon dan je denkt.
 • Jeuk
  Jeuk door ziekte: dit kun je eraan doen
  Kanker heeft invloed op zoveel verschillende aspecten van je leven. Een van de gevolgen van de ziekte kan zijn dat je huid gaat jeuken. In het grote proces lijkt het misschien niet zo belangrijk, maar het kan wel impact hebben op je zelfvertrouwen en hoe lekker je in je vel zit.
 • gevoelige-huid
  Auw! Een gevoelige huid
  Zodra het weer verandert heb jij last van rode vlekken, schilfers: noem maar op. Als het een dagje koud is buiten, begint je huid al te jeuken als je alleen maar het raam uitkijkt.
 • Overgang
  Tips: jouw huid in de overgang
  Met de tijd verandert je huid. Je hormonen gaan tijdens de overgang even goed op de schop en helaas ondervindt je huid hier ook de effecten van. Met de jaren neemt de aanmaak van collageen en oestrogeen af, waardoor de huid er slapper en minder stralend uit kan gaan zien.
 • rode-huid
  Last van een rode huid? Probeer deze tips!
  Heb je last van rode vlekken op je wang, voorhoofd, hals of neus? Alsof je altijd aan het blozen bent? Een rode huid kan heel vervelend zijn. Het is ook niet altijd makkelijk te camoufleren, mocht je dat willen.
 • gestreste-huid
  Een gestreste huid? Dat kan gevolgen met zich meebrengen
  Gedurende een langere tijd stress ervaren is voor niemand fijn. De spanningen, piekerende gedachtes, het gebrek aan energie, het heeft allemaal invloed op je lichaam en daar zit je niet op te wachten. Ook de huid kan hieronder lijden.
 • kwetsbare-huid
  Versterk je kwetsbare huid met een Medical Reflex Treatment!
  Wanneer je te horen krijgt dat je ernstig ziek bent, volgt er vaak een lastige periode. Vele ziekenhuisafspraken, controles en het gebruik van zware medicatie. Nu is dit uiteraard nodig om jou weer te genezen.
 • pijnlijke-borsten
  Veel last van pijnlijke borsten? Tijd voor aanpakken
  De overgang kan een hele happening zijn. Al op jongere leeftijd heb je wel een idee van wat het inhoudt, maar wanneer je er zelf mee te maken krijgt is het vaak toch anders. De opvliegers, hormonale schommelingen, onregelmatige menstruatie, van vrouw tot vrouw verschilt het waarmee je te maken krijgt.
 • pigmentvlekken
  Veel gestelde vragen over pigmentvlekken!
  Je huid heeft van nature al een goed beschermingssysteem. Het beschermt je tegen schadelijke invloeden van buitenaf, waaronder de zon. Maar wanneer je je huid voor een langere tijd blootstelt aan uv-straling, krijgt je huid het moeilijk. Daardoor kunnen er pigmentvlekken aan het licht komen.
 • huidproblemen
  De nodige producten bij huidproblemen in de overgang!
  Gedurende je leven ondergaat je lichaam vele veranderingen. De overgang is een periode waarin de veranderingen zich opstapelen, dat heeft ook invloed op de huid. Er ontstaan diepere rimpels, de elasticiteit van je huid vermindert en je huidconditie kan veranderen.
 • onrustige-huid
  Alles over manuele lymfedrainage bij een onrustige huid!
  Wanneer je last hebt van een onzuivere huid, kan dat erg vervelend zijn. In de spiegel zie je dan bijvoorbeeld puistjes, mee-eters of wellicht irritatie en roodheid. Dat kan een gevoel van onzekerheid met zich meebrengen, maar ook voelt de huid onrustig en soms pijnlijk aan. Een manuele lymfedrainage is dan een mooie mogelijkheid om weer wat balans en evenwicht in de huid te brengen.
 • gevoelige-huid
  De juiste oplossing bij een gevoelige huid!
  Koude temperaturen, een witte neerslag en een gure wind: de winter is weer aangebroken. Deze koude dagen hebben veel invloed op je huid. Je huid heeft namelijk aardig wat te verduren tijdens deze maanden. Je herkent het misschien wel: jeuk, schrale plekken en rode vlekken.
 • huidverzorging-bij-kanker
  Liefdevolle aandacht voor de huid tijdens kanker
  Het zijn geen gemakkelijke tijden. Je zorgen maken om een onbekende ziekte, stress over steeds strengere maatregelen en minder kunnen zien van geliefden gaan niet in de koude kleren zitten. Als je dan ook nog een ziekte hebt, kan het allemaal wel eens te veel worden.
 • huidverzorging
  Goede huidvoornemens!
  Eens in de zoveel tijd breekt een moment aan om te reflecteren op je gedrag. Vaak is dat rond nieuwjaar, maar ook op andere momenten kun je het gevoel krijgen het roer eens om te moeten gooien. Opeens sta je stil bij je eet- en koopgedrag en leefstijl en merkt dat je het anders zou willen doen.
 • eczeem
  Alles wat je moet weten over eczeem!
  Rode schilfertjes op de huid, een jeukend gevoel, rode uitslag, een zeer droge huid… Komt jou dit bekend voor? Een grote kans dat je last hebt van eczeem. Mensen met een droge huid zijn vaak gevoelig voor het ontwikkelen van eczeem.
 • huidverbetering-na-borstkanker
  Huidverbetering na borstkanker
  Helaas krijgt ongeveer een op de zeven vrouwen in Nederland te maken met borstkanker. Oktober is borstkankermaand, een periode waarin er aandacht wordt besteed aan deze vrouwen én bewustwording wordt gecreëerd onder vrouwen die er niet mee te maken hebben gehad.
 • gevoelige-borsten
  Gevoelige borsten? Probeer manuele lymfedrainage!
  Iedere vrouw heeft eens in de zoveel tijd last van pijnlijke, gevoelige borsten. Meestal zien we dit als normaal, als iets dat erbij hoort. Het gaat vanzelf wel weer over. Bovendien is het niet een onderwerp waar vrouwen vaak over praten, behalve wanneer er sprake is van ziekte.
 • huidverzorging
  Goede huidverzorging bij kanker
  Misschien is het niet het eerste waaraan je denkt als je erg ziek bent: uiterlijke verzorging. Maar het belang ervan mag ook niet worden onderschat.
 • huid
  Een steuntje in de rug voor een mooie huid
  Streven naar een mooie, gezonde huid is niet ijdel. Wanneer de huid niet gezond is en onzuiverheden of ontsieringen vertoont, is dat enorm vervelend. Zo kun je last hebben van klachten zoals jeuk, pijn, trekkerigheid.
 • zonbescherming
  Het effect van zonlicht op de huid: tips voor zonbescherming
  We weten allemaal hoe belangrijk het is om onze huid te beschermen tegen de zon. Al van jongs af aan wordt ons op het hart gedrukt om goed te blijven smeren. Maar waar beschermen we ons precies tegen?
 • manuele-lymfedrainage
  Ingrijpende behandeling? Manuele lymfedrainage schiet te hulp!
  Een cosmetische ingreep kan erg spannend zijn. Je hoopt dat het uitpakt zoals je je voorstelt en dat er geen vervelende complicaties ontstaan. Je wilt dan ook liever niet voor onverwachte verrassingen komen te staan.
 • borstgezondheid
  Borstgezondheid: wat is het en wat kun je doen?
  Vaak sta je er niet bij stil, maar ook je borsten hebben een goede verzorging nodig om gezond te blijven. De term ‘borstgezondheid’ is misschien nog niet zo bekend bij iedereen, maar we ervaren als vrouw allemaal weleens het ongemak van pijnlijke borsten. Soms voor even, maar vaak ook voor een langere periode.
 • glimlach
  Geef een glimlach cadeau!
  De agressieve behandeling van kanker heeft een ingrijpend effect op je lichaam én je psychologische gesteldheid. Soms herken je jezelf niet meer in de spiegel terug. Je zit al niet lekker in je vel, en je spiegelbeeld reflecteert dit. Een doffe blik staart naar je terug en de huid waar je vroeger zo trots op was, ziet er nu grijs en grauw uit.
 • huid
  Mijn werk? Mensen blij maken met een mooie huid'
  Als schoonheidsspecialiste heb je vaak bijzondere ontmoetingen. De huid is iets intiems, en daardoor ontstaat er al snel een band. Dat merk ik ook in mijn salon aan huis Beauty & Skincare Spijkenisse. Hier behandel ik mensen met allerlei vragen of klachten omtrent de huid.
 • producten
  De beste producten voor je huid!
  De oorsprong van cosmetica wordt steeds belangrijker. Steeds meer mensen willen weten wat de werking is van ingrediënten en wat ze doen voor de huid. Het aantal klanten met huidirritaties of huidproblemen groeit.
 • huidverzorging
  Huidverzorging voor (ex-)kankerpatiënten
  Even niet ziek zijn. Veel mensen met kanker zullen deze wens herkennen. Hoewel dat helaas niet in de letterlijke zin gerealiseerd kan worden, kan een ontspannende schoonheidsbehandeling een hoop goeds brengen voor iemand met kanker.
 • mannenhuid
  Zelfs de mannenhuid heeft verzorging nodig
  Als vrouw weet je al lang dat je huid meer nodig heeft dan een plens water in de ochtend en al dan niet een haastig aangebrachte crème. Een jonge en gezonde huid kan het daar wellicht enige tijd prima op doen, maar wanneer je langer van een gave en stralende huid wilt genieten, is er toch echt wat meer verzorging nodig.
 • bootcamp
  Je huid in topconditie? Kies voor een bootcamp!
  We hebben het liefst dat ons gezicht de hele dag door zacht en soepel aanvoelt. Bij jouw huid is dat momenteel helaas niet het geval. Je blijft maar crèmes smeren, maar je huid blijft droog en trekkerig aanvoelen. Waarom helpt dit niet?
 • huidverzorging
  Huidverzorging: ook in de minder mooie tijden belangrijk
  Als je kanker krijgt, staat je leven op zijn kop. Emoties als angst, onzekerheid, frustratie rusteloosheid nemen je leven over. Maar vrouw blijf je altijd, met of zonder kanker.
 • Huid
  Laat je huid behandelen als een VIP!
  Het valt niet altijd mee om je huid in topconditie te houden. Toch wil jij er altijd stralend uitzien. Een goed verzorgd uiterlijk is immers belangrijk voor je.
 • huidverzorging
  Verwennende huidverzorging bij kanker
  Even ontspannen, genieten van een liefdevolle aanraking en nergens aan denken. Heel even niet ziek zijn en daarna weer energie hebben.
 • acne
  Eerste hulp bij acne
  Rode blaasjes, bobbeltjes of pukkeltjes, soms met een wit puntje. Op je gezicht, rug en borst. In de puberteit ontkom je er bijna niet aan: puistjes.
 • huid
  Ook in de winter een stralende huid
  Brr, het is fris buiten! Dat betekent niet alleen koude handen en voeten, maar ook gebarsten lippen, en een droge, schrale en trekkerige huid.
 • menopauze
  Help je huid je menopauze door
  Als gevolg van de menopauze kan je huid er valer en slapper gaan uitzien en kun je wat vermoeider ogen. Je kunt je hierdoor onzekerder en minder prettig gaan voelen.
 • eczeem
  Eczeem? De huidspecialist kan helpen
  Veel mensen kampen al hun hele leven lang met een probleemhuid. Droge plekken, kleine pukkeltjes, rode irritatie, langzamerhand raak je eraan gewend. En door die gewenning voel je misschien minder snel de neiging de stap naar de huidspecialist te zetten.
Toon meer >
Toon minder >