Bedrijfsnaam: Betrokken Uitvaarten
Adres: Verdistraat 78,
2555 VE 'S-Gravenhage    5803 km
Telefoonnummer: 06-20405561
 • Uitvaartzorg

Over ons

Betrokken Uitvaarten in Den Haag gebruikt papier, enveloppen, albums en condoleanceregisters van gerecycled en/of duurzaam materiaal. Bij voorkeur zijn ze van natuurlijke materialen die biologisch afbreekbaar zijn.

Neem contact op via:

Artikelen van Betrokken Uitvaarten

 • thuisopbaring
  Thuisopbaring: afscheid in vertrouwde omgeving
  Op je eigen moment afscheid kunnen nemen van een dierbare kan troostend zijn. Daarom kiezen mensen tegenwoordig steeds vaker voor een thuisopbaring. Dit is een persoonlijke manier van afscheid nemen, doordat het plaatsvindt in een thuisomgeving.
 • uitvaartlocaties
  Uitvaartlocaties passend bij iemands leven
  Nadenken over je uitvaart kan lastig zijn, maar het is wel belangrijk. De uitvaart is een bijzondere gebeurtenis in je leven. Vaak willen we dat ons afscheid een mooie weerspiegeling vormt van het leven dat we hebben geleid. De locatie kan daar een grote rol in spelen.
 • uitvaartverzekering
  Wel of geen uitvaartverzekering? Dit is de invloed op je uitvaart!
  Je uitvaart regelen blijft een persoonlijke kwestie. Iedereen wil het op zijn eigen manier vormgeven. Je denkt na over de locatie, muziek, eventuele attributen, maar ook de financiën is een aspect dat je aandacht verdient.
 • opbaren
  Opbaren: het allerlaatste afscheid
  Een gedegen en eervolle opbaring is een belangrijke stap in het rouwproces. Je kunt je dierbare voor een laatste keer zien en op die manier afscheid nemen. Er zijn verschillende mogelijkheden bij het opbaren.
 • uitvaartlocatie-keuze
  De uitvaartlocatie: een belangrijke keuze
  De uitvaartlocatie is een belangrijke keuze bij het organiseren van een uitvaart. De locatie kan namelijk de hele sfeer van de uitvaart bepalen.
 • resomeren
  Resomeren: wat is het en kan het al?
  Resomeren is een relatief nieuwe vorm van lijkbezorging, de manier waarop de overledene de laatste rustplaats krijgt. In plaats van een crematie of begraving, wordt het lichaam van de overledene hierbij opgelost in een vloeistof.
 • uitvaart
  Een eenzame uitvaart
  Op een ochtend word ik gebeld door de bewindvoerder van een vrouw. Hij vraagt of ik ook heel kleine uitvaarten doe. Er hoeft namelijk niet veel.
 • uitvaart
  De uitvaart van mama
  De dag van de begrafenis is een snikhete dag. In het rouwcentrum controleer ik of de jonge vrouw er nog goed bij ligt. Haar kinderen, een dochter van 8 jaar en een zoon van 4 jaar, waren er niet bij toen ik hun moeder in de kist heb gelegd. Ik kan mij voorstellen dat haar kinderen graag zeker willen weten dat zij echt in de door hen beschilderde kist ligt.
 • cowboylaarzen
  De cowboylaarzen van Janine
  Ik begeleid nu al zo’n 10 jaar uitvaarten. De sereniteit van de dood ervaar ik dus al heel wat jaren.
 • uitvaart
  De uitvaart van Riet
  Afgelopen december belde Gerry, de oudste van drie zussen, mij in het midden van de nacht op. Haar moeder Riet was zojuist overleden. Ze kende mij omdat ik een aantal jaren geleden de uitvaart van haar zwager Gerrit had begeleid.
 • afscheid
  Afscheid in een rode sari
  Graag wil ik een persoonlijk verhaal met je delen over Mirjam. Mirjam was een vriendin van mij. Eigenlijk kun je haar wel ‘familie’ noemen. Ik groeide met haar op.
Toon meer >
Toon minder >